Arhivă articole

Dan Cuedan a revenit la cârma fotbalistelor arădene, mari probleme de efectiv pentru deplasarea de la Miercurea Ciuc!


După numai două runde din noua stagiune a Ligii 1, AC Piroș Security a schimbat la nivelul băncii tehnice. Tiberiu Butura a făcut un pas înapoi, iar Pavel Piroș l-a convins pe Dan Cuedan să se întoarcă la echipă. Tehnicianul care a obținut un bronz național, dar a și atins de două ori semifinalele Cupei pe banca „leoaicelor” a condus un prim antrenament pe terenul din Mândruloc, într-un efectiv redus. „Îi mulțumesc lui Tibi că ne-a ajutat, el a invocat ceva probleme personale și ne-am despărțit amiabil, poate vom mai colabora pe viitor. Am apelat din nou la prietenul meu Dan Cuedan, care a fost de acord să ne ajute, fetele îl cunosc, el cunoaște fetele, o să ne fie mai greu la început cu toate problemele de efectiv. La Miercurea Ciuc plecăm mâine cu doar 12 fotbaliste”, a menționat președintele grupării arădene, Pavel Piroș.

Într-adevăr, echipa arădeană are numeroase absențe în vederea deplasării de la Miercurea Ciuc, acolo unde nou promovata AFK Csikszereda a debutat cu 4 puncte, după succesul intern (3-2) cu Alexandria și remiza externă (0-0) cu Vasas Femina. „Nu ne cunoaștem adversarul fiindcă e nou promovat, dar după rezultate pare unul redutabil, cu atât mai mult cu cât pe noi ne prinde într-un moment greu. Ne vor lipsi Cauni, Varga și Pozmac, iar Bozian e incertă. Sally Mansour nu a venit nici ea încă, ca și Andreea Bălaș, de altfel. Încercăm să ne adunăm cum putem pentru jocul de duminică”, a adăugat Piroș.

Fotbalistele arădene au un singur punct în clasament după 2-2 cu Fair Play Joc Cinstit, obținut în etapa secundă, pe teren propriu, în timp ce debutul a fost dezastruos :0-11, la Timișoara, cu Poli. Csikszereda – Piroș Security se joacă duminică, la ora 10.

3
0


One thought on “Dan Cuedan a revenit la cârma fotbalistelor arădene, mari probleme de efectiv pentru deplasarea de la Miercurea Ciuc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.