Fotbal feminin

Dan Cuedan a revenit la cârma fotbalistelor arădene, mari probleme de efectiv pentru deplasarea de la Miercurea Ciuc!





După numai două runde din noua stagiune a Ligii 1, AC Piroș Security a schimbat la nivelul băncii tehnice. Tiberiu Butura a făcut un pas înapoi, iar Pavel Piroș l-a convins pe Dan Cuedan să se întoarcă la echipă. Tehnicianul care a obținut un bronz național, dar a și atins de două ori semifinalele Cupei pe banca „leoaicelor” a condus un prim antrenament pe terenul din Mândruloc, într-un efectiv redus. „Îi mulțumesc lui Tibi că ne-a ajutat, el a invocat ceva probleme personale și ne-am despărțit amiabil, poate vom mai colabora pe viitor. Am apelat din nou la prietenul meu Dan Cuedan, care a fost de acord să ne ajute, fetele îl cunosc, el cunoaște fetele, o să ne fie mai greu la început cu toate problemele de efectiv. La Miercurea Ciuc plecăm mâine cu doar 12 fotbaliste”, a menționat președintele grupării arădene, Pavel Piroș.

Într-adevăr, echipa arădeană are numeroase absențe în vederea deplasării de la Miercurea Ciuc, acolo unde nou promovata AFK Csikszereda a debutat cu 4 puncte, după succesul intern (3-2) cu Alexandria și remiza externă (0-0) cu Vasas Femina. „Nu ne cunoaștem adversarul fiindcă e nou promovat, dar după rezultate pare unul redutabil, cu atât mai mult cu cât pe noi ne prinde într-un moment greu. Ne vor lipsi Cauni, Varga și Pozmac, iar Bozian e incertă. Sally Mansour nu a venit nici ea încă, ca și Andreea Bălaș, de altfel. Încercăm să ne adunăm cum putem pentru jocul de duminică”, a adăugat Piroș.

Fotbalistele arădene au un singur punct în clasament după 2-2 cu Fair Play Joc Cinstit, obținut în etapa secundă, pe teren propriu, în timp ce debutul a fost dezastruos :0-11, la Timișoara, cu Poli. Csikszereda – Piroș Security se joacă duminică, la ora 10.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button