Crisul Chisineu-Criș

Crișul nu a putut ține de scor în 10 oameni contra Ghirodei! Stupar: „Progrese la exprimarea în teren și mai ales pe faza defensivă”





Crișul Chișineu Criș a dat semne de revenire în disputa internă cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii din cadrul etapei a patra a Ligii a 3-a. Dintre adversarii întâlniți până acum în campionat, formația timișană era singura ce pleca cu prima șansă în fața Crișului și – totuși – „alb-albaștrii” nu au mai repetat  prestațiile modeste cu Pecica (din repriza secundă), Ineu și Pobeda Star Bîșnov.

Doar că nici azi nu a venit rezultatul maxim, ci o remiză (1-1) și asta și pentru că  formația gazdă a jucat în inferioritate numerică ultimele 25 de minute. Juniorul Gavrilaș a luat  ușor „galbenele” ce l-au trimis mai repede la vestiare și echipa sa a plătit cu golul egalizator presiunea de final elevilor lui Răzvan Leuca. „Deși Ghiroda este una dintre echipele bune, cu pretenții de play-off și chiar de baraj ale seriei, vicecampioana seriei până la urmă, atâta timp cât am jucat 11 contra 11 nu am riscat prea mult în defensivă. De fapt, acest lucru mi-a plăcut cel mai mult azi, soliditatea defensivă, echilibrul pe care l-am avut și ne-a lipsit în precedentele meciuri. De marcat am marcat de fiecare dată, dar am încasat prea multe goluri. Și cred că nu am fi primit gol azi dacă copilul, Gravrilaș, nu ar fi fost atât de naiv și să-mi ia un cartonaș galben pentru ca dat în mnge după fluier, iar celălalt pentru un fault în tușă în jumătatea de teren adversă. Mai ales că știa că era deja avertizat și a făcut un fault destul de tare, între galben și roșu. Să zicem că a contat lipsa de experiență, din păcate am plătit cu două puncte azi. Ghiroda a venit peste noi pe final, a dat gol și a mai avut alte două ocazii destul de mari, așa că, până la urmă, rezultatul e echitabil. Păcat că nu am câștigat, băieții au muncit, și-au dorit, dar asta a fost azi”, afirmă Dan Stupar.

Cătălin Dinu a fost înger și demon pentru Crișul. În singurul minut de prelungire al primei părți, a marcat spectaculos dintr-o lovitură liberă de la 22 de metri, dar a și comis penalty-ul din care a egalat Făgărășanu cu 10 minute înainte de final.  „Nu putem să-i reproșăm prea multe lui Dinu, s-a interpus între minge și piciorul advresarului în momentul șutului din poziție bună, erau șanse mari să marcheze ei la acea fază. Problema e că nu am reușit să ne apărăm mai bine la acea fază, dar în zece oameni ne era din ce în ce mai greu. Pe de altă parte, zic că am fi meritat și noi un penalty, la 0-0, chiar înainte de gol. Adversarul a făcut o alunecare în careu, a atins mingea, dar apoi l-a luat pe sus și pe Haloș, drept dovadă că a dat o lovitură liberă pentru ei pentru aceeași intervenție. La final, arbitrul a recunoscut, oarecum, că a greșit, dar nu de aia nu am câștigat noi azi. Iar rezultatul de azi nu este nici foarte rău, ținând cont de adversarul cu care am jucat și în contextul în care am fost 25 de minute cu un om mai puțin pe teren. Iar ca exprimare în teren am văzut progrese importante față de meciurile precedente. Sper să creștem și mai mult, căci ne așteaptă două deplasări grele, la Periam, unde întâlnim o echipă rănită și la Lipova, a cărei forță o cunoaștem foarte bine din meciul de Cupă”,  adugat Stupar.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button