UTA Arad

De la revenirea în Superligă, UTA nu a pierdut niciun meci cu arbitrul meciului cu Hermannstadt la centru!





UTA vine după două partide în care nu a mai avut probleme cu arbitrii, 1-1 cu Chindia și victoria cu 2-1 de la Botoșani, iar premisele par bune și pentru meciul de sâmbătă (ora 16,45), cu FC Hermannstadt., din cadrul rundei a 11-a. Brigada va fi condusă de Sebastian Colțescu, un „fluieraș” experimentat, cu meciuri bune în ultima vreme, care arădenilor le-a purtat noroc de la revenirea în Superligă.

„Bătrâna Doamnă” a câștigat trei meciuri din patru cu arbitrul craiovean (mutat între timp în București) la centru. Succesele au fost: 1-0 în „Ștefan cel Mare” (în sezonul 2020-2021) cu Dinamo, 2-1 la Giurgiu, cu Astra (în play-outul aceleași stagiuni) și 1-0 la Arad, cu Chindia, adică tocmai partida din această primăvară ce a consființit și salvarea matematică a „roș-albilor” în campionatul precedent. În fine, în campionatul trecut, Colțescu a mai fluierat și un Sepsi – UTA 0-0, printre ultimele întâlniri ale covăsneninilor pe vechea lor arenă.

Mâine, Colțescu va fi ajutat la cele două linii de Adrian Popescu (Craiova) și Alexandru Vodă (Alba Iulia), iar de pe margine de Florin Andrei Târgu Mureș. În dubița VAR au treabă Sorin Costreie (Buftea – Ilfov) și Alexandru Cerei (Cluj),observatorul de arbitri fiind Zoltan Szekely, din Baia Mare. Observator LPF – Dan Potocianu, din București, alergic de obicei la intrarea copiilor pe teren la finalul meciurilor de la Arad pentru poze și autografe cu fotbaliștii favoriți.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button