UTA Arad

Poenaru vede progresul UTA-ei de pe loc de play-off: „Am ajuns într-un moment bun, mai trebuie să mai lucrăm la inconstanța între reprize”UTA a ajuns pe loc de play-off (6) în Superligă după ce a pus la păstrare 8 din 12 posibile în ultimele patru confruntări. Paradoxal, arădenii au câștigat meciurile considerate mai grele pe hârtie, acasă, cu FC U Craiova 1948 și în deplasare, cu FC Botoșani și au remizat în celelalte, la Mioveni și acasă cu Chindia.

Până la urmă, „roș-albii” au înscris în fiecare dintre cele patru confruntări, iar cu argeșenii și târgoviștenii au revenit de la 0-1, iar cu craiovenii și moldovenii au transformat dublul avantaj luat până la pauză în puncte. „Este important ca noi să avem continuitate în rezultate, în joc, pentru că eu cred că suntem într-un moment bun. Nu pierdem de patru etape, chiar dacă am avut și un semi-eșec pe teren propriu, un rezultat de egalitate, dar asta este, se mai întâmplă. Important este că am reușit să revenim și n-am pierdut cu Chindia. Venim după o victorie la Botoșani, cu o primă repriză foarte bună,  în care puteam să înscriem cel puțin patru goluri la ce ocazii am avut, dar și în a doua repriză am avut momente foarte bune. Totodată, în anumite momente sau situații am știut să suferim, dar și să fim mai echilibrați. Mă bucur că răspundem pozitiv la tot ceea ce cer, mă bucur că de câteva meciuri și cei care intră de pe bancă își fac datoria și asta este un lucru bun. Se pare că am ajuns într-un moment bun, trebuie să mai lucrăm la această inconstanță – să zicem – între reprize. Totodată, mai sunt lucruri de pus la punct pe faza ofensivă, dar cred că suntem pe drumul bun și cel mai important este că reușim să marcăm la fiecare meci în ultima perioadă și începem să avem și rezultatele la care ne așteptăm cu toții”, afirmă Ilie Poenaru.

Totodată, antrenorul „roș-albilor” a mai ținut să surprindă un aspect pozitiv: „Mă bucur că de două etape reușim să marcăm din fază fixă. Este un lucru bun, mă bucur că nu le mai lucrăm degeaba, cum s-ar zice, iar asta denotă că am început să fim concentrați și să fim atenți la tot ceea ce facem și sperăm să continuăm la fel”.

Un comentariu

  1. Fiecare meci trebuie tratat cu maximă seriozitate indiferent de adversar. Anul trecut Argeșul la mijlocul sezonului era pe un loc retrogradabil și până la urmă a prins play-offul, așa că mare atenție. Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button