Fotbal feminin

Au cedat pe terenul nou-promovatei în exact 11 jucătoare: FK Csíkszereda – AC Piroș Security 2-0





În exact 11 fotbaliste, AC Piroș Security a lăsat o impresie bună la Miercurea Ciuc, dîn cadrul etapei a treia a Ligii 1 feminin la fotbal, dar se întoarce acasă cu mâna goală. Nou promovata FK Csíkszereda s-a impus cu 2-0, marcând la mijlocul fiecarei reprize.

Fără Sally Mansour, Varga și Pozmac, arădencele au încercat să se închidă în Secuime într-un 5-4-1 (cu patru junioare)  gândit de Dan Cuedan, care – însă – nu și-a putut însoți vechea și noua echipă în a doua deplasare stagională.  Iar „leoaicele” chiar au avut ușor inițiativa pe „Centralul” din Miercurea Ciuc, au avut două-trei șuturi periculoase de la distanță, prin Bozian, Vanu și Kugler, dar au luat gol pe o contră rapidă a gazdelor, marcatoare Bartalis, în minutul 23.

A doua parte s-0a reluat de la scorul de 1-0 și a fost ceva mai complicată pentru arădence, care nu au avut schimbări pe bancă, iar Olariu a jucat cu probleme medicale, iar Bozian tocmai ce-și revenise după o răceală.  Golul de 2-0 a căzut în minutul 65, după o pasă greșită a lui Ungur și un șut frumos al lui Balazs, de la 16 metri, peste egipteanca Maha. Introducând și nu mai puțin de 5 jucătoare proaspete de pe margine, Csíkszereda a controlat fără mari probleme finalul de meci, cu toate că oaspetele au mai avut ceva situații, prin Vanu și Kugler.

AC Piroș Security rămâne cu punctul cucerit etapa trecută pe teren propriu cu Fair-Play Joc Cinstit și speră să strângă rândurile pentru confruntarea internă, de duminica viitoare, de acasă, cu CSM Alexandria. „Nu pot decât să felicit fetele pentru efort, au făcut ceea ce au putut în formula redusă în care ne-am deplasat la Miercurea Ciuc. Am avut ocaziile noastre, chiar le-am dominat puțin în prima parte, iar golul de 1-0 l-am luat pe contraatac. Sperăm să ne recuperăm jucătoarele accidentate, să vină și Sally din Egipt, iar mai departe Dan Cuedan știe ce are de făcut, căci le-a mai antrenat cu succes pe aceste fete”, a spus Nicușor Tanasoglu, directorul sportiv al celor de la Piroș Security.

Formații:

FK Csíkszereda: Salamon – Szentes, Berkeczki, Albu, Horvath – Nyeki, Antal – Szoke, Kristo, Bartalis – Balazs. Au mai jucat: Gheorghiță, Nagy, Szasz, Csizter, A.  Peter. Antrenor: Laszlo Albu

Piroș Security: Maha – Ungur, Granados, Olariu, Tomescu, Kugler – Cosma, Bozian, Stanoiev, Radu – Vanu.

Arbitri: Valentin Florescu – Gergely Bedohazi (Sfântu Gheorghe) – Barna Biro (Cernat – Covasna).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button