ACB IneuGloria LT Cermei

Ineul a stricat sărbătoarea vecinilor cermeiani în minutul 89! Todea: „Poate rezultatul e echitabil” v.s. Sculici: „Consider că am pierdut două puncte” +FOTO





 

Vecinii au făcut pace în Cermei – Ineu, în cadrul rundei a patra a Ligii a III-a (seria a 8-a), însă rezultatul de 1-1 le penalizează puțin pe gazde, atâta timp cât golul egalizator a venit în penultimul minut de joc. Florea a fost cel care a egalat reușita lui Vlad, din minutul 48.

Todea: „Este un punct pe care îl acumulăm, de aici vrem să plecăm”

Pentru „sămădăi” este primul punct al sezonului, ce nu îi scapă – însă – de „lanterna roșie”. „Un meci echilibrat, de luptă, mai ales în repriza a doua și mai ales după ce am marcat golul. Ei au venit puțin peste noi, dar și noi am avut câteva ocazii să facem 2-0, nu am reușit și este un punct pe care îl acumulăm, de aici vrem să plecăm. Mi-a plăcut foarte mult astăzi atitudinea, e mult mai bine ca înainte și cam de aici aș vrea să se plece și la următoarele meciuri. Rezultatul este echitabil într-un fel. Poate am avut noi vreo două-trei contraatacuri de 2-1 când nu am luat – poate – decizia corectă și le-am dat posibilitatea să se replieze, o secundă dacă jucam mai repede, puteam să înscriem. Dar, până la urmă, au avut și ei ocazii și de aceea spun căpoate fi un rezultat echitabil. Mergem etapa viitoare la Pobeda, o echipă periculoasă, de contraatac, o echipă cu jucători foarte rapizi în față. Ar trebui să ne refacem în primul rând cât mai repede din punct de vederefizic, pentru că ăsta a fost un meci destul de solicitant. Revine și Denis Salka, vrem să facem un rezultat bun acolo”, a menționat Cristian Todea, antrenorul Cermeiului.

Sculici: „Am tratat oarecum superficial unele faze, ne-am precipitat”

Dacă acasă a bifat două înfrângeri, afară, la Chișineu Criș și Cermei, ACB Ineu s-a simțit mai bine și pune la păstrare 4 puncte. „Noi ne-am dorit victoria, am fi meritat-o după o primă repriză în care am dominat clar, iar în a doua repriză, într-adevăr, am presat, dar puțin fără luciditate. Am făcut o greșeală acolo de unde a venit și golul și după aceea am alergat după egalare. Puteam pe final să întoarcem rezultatul, dar asta a fost, un punct e mai mult decât nimic, dar eu consider că am pierdut două puncte astăzi. A lipsit luciditatea la mijlocul terenului în primul rând, am tratat oarecum superficial unele faze, ne-am precipitat. Am și avut probleme de lot, Banam și Jurj au fost accidentați, nu s-au pregătit toată săptămâna, au făcut doar ultimul antrenament, s-a văzut când au intrat că nu erau prea bine. Urmează un meci acasă cu Reșita, ne jucăm șansa noastră. E clar că ei pleacă cu prima șansă, cunosc echipa și antrenorul, sunt valoroși”, a punctat Cristian Sculici, antrenorul ineuanilor.

 

Galerie foto Gloria LT Cermei – ACB Ineu 1-1









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button