Fotbal feminin

Fetele UTA-ei au debutat cu o înfrângere în Liga a 3-a, antrenoarea Valentina Calalb – nevoită să apere poarta echipei sale la Craiova!





În weekend s-a dat startul și ediției 2022-2023 a Ligii a 3-a la fotbal feminin. Nou înființata echipă a UTA-ei au avut deplasare la Craiova, acolo unde audat piept cu FC U 1948, o echipă ce beneficiază de toate condițiile la acest nivel. Cât despre „roș-albe” să spunem că ele nu au portar și au cam plătit acest lucru în confruntarea din Bănie, pierdută cu scorul de 3-0 (1-0).

Pentru oltence au marcat Căldăraru, Ilie și Giubelan, antrenoarea Valentina Calalb și portarul de conjunctură al echipei sale asumându-și vina la două dintre reușitele gazdelor. „Din păcate, încă nu avem portăriță, am stat eu în poartă ca să ajut echipa. Chiar dacă ambele echipe suntem nou înființate și noi am stat destul de bine în teren, gazdele au avut câteva individualități și și-au creat mai multe ocazii decât noi. Am luat goluri și din vina mea, ca portar, am avut probleme și cu vântul. În prima repriză a fost din spate, am rezistat 40 de minute fără gol, dar în a doua repriză, cu vântul în față ne-a fost și mai greu.  Fetele au respectat ce am pregătit, sunt foarte mulțumită de acest prim meci, sper să rezolvăm cât de repede problema portarului, căci e criză pe această poziție. Probabil, la meciul de Cupă, tot eu voi fi în poartă, dar vor veni Mariana Mihuțiu și Lorena Pocioian care nu au putut face deplasarea la acest meci, deci vom avea mai multe soluții pe bancă”, a menționat Calalb.

La Craiova, UTA a evoluat în formula: Valentina Calalb – Cristina Cladovan, Marina Dreucean, Naomi Pocioian, Larisa Pocioian – Estera Prunar, Irina Botnar, Laura Mihăieș, Casiana Roz, Alessandra Barz – Giulia Picu, pe parcurs intrând pe teren: Maria Apostoaie, Andrada Jarnea, Raisa Nuhaiu și Anamaria Covaciu.

Următorul meci al fetelor de la UTA e programatpe 28 septembrie, la Arad, în primul tur al Cupei României. De această dată, arădencele vor fi gazde pentru FC U Craiova 1948, meciul urmând să aibă loc pe terenul „Motorul”, începând cu ora 16,30.  În campionat, în cadrul etapei a doua, „roș-albele” vor juca pe 2 octombrie tot în Aradul Nou, cu Petrolul Ighiu.

Un comentariu

  1. Doamne placerea lui burleanu sa fie liga a 3 , urmeaza pana peste 4 ani la alegerile frf vom avea liga a 3 si la futsal si se mai gaseste ceva , sa fie aducatoare de voturi , suntem de rasul lumii la noi liga a 3 ,liga a 3 fete au tot 1 vot cum.au ce i din liga 1 , acum intreb si eu cheltuielile baremurile , etc sunt la fel ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button