Superliga

Mihalcea pleacă de la Chindia! „Lanterna roșie” are doar trei puncte în Superligă, unul cucerit chiar la Arad!





Chindia a rămas fără victorie în Liga I și după etapa a 11-a a campionatului, 0-1 la Mediaș cu Universitatea Cluj la capătul unei evoluții decente a echipei lui Adrian Mihalcea, care și-a creat șanse bune de a marca, toate irosite.

Formația târgovișteană ocupă ultimul loc în clasament, cu 3 puncte, dintre care unul cucerit la Arad, cu UTA, în urmă cu două săptămâni. „Cred că se vor lua unele măsuri. (n.r. înseamnă că veți pleca?) Dacă reușeam să câștig aici cred că aș fi continuat. Așa, nu văd… Echipa e blocată. Avem multe ocazii, dar nu am reușit să câștigăm. Ocazii am avut… Poate lipsa norocului ar fi ca un minus. Au nevoie de un declic. Băieții au nevoie de încredere, aici cred că este cheia. După aceste rezultate negative, clar există un blocaj mental. Sunt convins că pot reuși. Uitați-vă și la celeallte echipe, după ce au obținut prima victorie au luat liniștite puncte”, a declarat Mihalcea, după eșecul cu „șepcile roșii”. Probabil, de la formația dâmbovițeană va pleca și arădeanul Bogdan Hetco, preparator fizic în stafful lui Adi Mihalcea.

Așadar, fostul atacant al lui Dinamo și al echipei naționale este al cincilea antrenor demis sau demisionar în acest sezon, după Toni Petrea (FCSB), Laszlo Balint (U. Craiova), Alexandru Pelici (CS Mioveni) și Erik Lincar (U. Cluj). Despre acesta din urmă se aude că ar fi în pole-position pentru a o prelua chiar pe Chindia,pe listă mai aflându-se și Cristian Țermure (50 ani), fost secund al lui Laurențiu Reghecampf la Steaua, Litex Lovech, Al Hilal, Al Ahli sau Universitatea Craiova, în prezent liber de contract. ”Acesta din urmă ar avea și susținerea factorilor politici, mai ales a primarului din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de care a apărut în fotografiile recente de la meciul demonstrativ organizat cu ocazia Zilelor Cetății” – susțin colegii de la porsport.ro









2 comentarii

  1. La jucători noștri ar trebui să le fie rușine cum au jucat ultimile meciuri din Superligă,puteam să stăm mult mai liniștiți în clasament pt meciurile viitoare…

    0
    0
  2. Chindia, ultima deriva înaintea stâncilor de B. Plecarea lui Florea, incisivitatea scăzută la Popa și Celea, nu poate fi salvata de Vorobias și alte lipituri conjuncturale. De vreo 3ani echipa e pe Ilie Oana. Dacă vroiai cu adevărat, municipalitatea de la turnul Chindiei, punea 4000 de oameni sa lucreze în doua schimburi la stadion, fundații existente puneai un schelet metalic solid. Ușor de spus în orașe,, belite” de industrie, fără impact turistic, și păduri de blocuri care trebuie încălzite cu ajutor de la primărie.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button