Șoimii LipovaUTA Arad

UTA și Lipova, neinteresante pentru televiziuni în Cupa României! Când joacă cele două formații arădene cu Suceava și Buzăul?





Federația Română de Fotbal și televiziunile au bătut în cuie programul play-offului Cupei României la fotbal. Vorbim de ultimul tur înainte de alcătuirea celor patru grupe a câte șase formații, în care UTA și Șoimii Lipova, singurele formații arădene încă prezente în competiție, pot ajunge dacă trec de Foresta Suceava (în deplasare), respectiv Gloria Buzău (acasă).

Așadar, „Bătrâna Doamnă” va juca miercuri, 28 septembrie, de la ora 16,30, la Suceava, cu 4 zile înainte de confruntarea de la Ovidiu, cu Farul și, în proporție de 90%, echipa nu mai reveni la Arad după confruntarea de Cupă. În schimb, Șoimii Lipova e programată marți, 27 septembrie, pe noua arenă orașului de pe Mureș, contra celor de la Gloria Buzău, echipa de pe locul 7 din Liga 2-a. „Oficialii” grupării „alb-albastre” pun de mâine în vânzare bilete la acest meci, la prețul de 10 lei, echipa lui Adi Abrudean având apoi alte trei zile la dispoziție să se pregătească de vizita Crișului în camionatul Ligii a 3-a.

În proporție de 99% niciunul dintre cele două confruntări ale formațiilor arădene nu va fi transmis de televiziuni, un mic dubiu mai existând – de fapt – doar în dreptul confruntării arădenilor la Suceava. Dar, dacă partida a fost programată la ora oficială (16,30), lucrurile sunt aproape clare în această privință

Tabloul play-offului Cupei României și

Marți, 27 septembrie 2022, ora 14:30

CSC Dumbrăvița – Politehnica Iași

Marți, 27 septembrie 2022, ora 16:00

Ripensia Timișoara – FC U Craiova 1948

Marți, 27 septembrie 2022, ora 16:30

Șoimii Lipova – Gloria Buzău

Marți, 27 septembrie 2022, ora 18:45

CSA Steaua București – Chindia Târgoviște

Marți, 27 septembrie 2022, ora 19:00

Axiopolis Cernavodă – Minaur Baia Mare

Miercuri, 28 septembrie 2022, ora 16:00

Jiul Petroșani – Oțelul Galați

Miercuri, 28 septembrie 2022, ora 16:30

Foresta Suceava – UTA

CS Ocna Mureș – CSM Slatina

Gloria Bistrița-Năsăud – Unirea Slobozia

CSM Reşiţa – CS Mioveni

Miercuri, 28 septembrie 2022, ora 18:45

CSC Șelimbăr – Petrolul Ploiești

Miercuri, 28 septembrie 2022, ora 21:30

CS Afumați – Rapid București

Joi, 29 septembrie 2022, ora 16:00

FC Brașov – FC Hermannstadt

Joi, 29 septembrie 2022, ora 16:30

CSM Alexandria – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

Joi, 29 septembrie 2022, ora 18:45

Concordia Chiajna – Universitatea Cluj

Joi, 29 septembrie 2022, ora 21:30

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Dinamo București

Celor 16 echipe calificate se alătură cele mai bine 8 echipe clasate în stagiunea precedentă a Superligii pentru formarea celor 4 grupe.

5 comentarii

  1. Decât sa vadă o tară intreagă acel joc incâlcit mai bine vad vre-o 500 de moldoveni. Si noua ne e greu să ne uităm la jocul lor, ce să mai zicem de bucuresteni.
    Ne pare rau, dar ei si-au facut-o cu singuri.

    0
    0
  2. Nu vă supărați dar cine ar fi curios să vadă un meci Foresta Suceava- UTA zilelor noastre? Nu v-a ajuns că i-ați văzut anul trecut cand i-au făcut mari pe cei de la Filiași ?

    0
    0
  3. De ce sa nu-i vada o tara intreaga???Comentariul va trebui interpretat „fiecare cum crede”…Pozitiv sau negativ…
    De ce sa ma uit(oricum nu ma uit) la un Afumati,in loc sa o vad pe UTA?

    0
    0
    1. Sper că nu crezi că mă uit la Afumati dacă-l dă la tv. Eu cu UTA am treabă, m-au dezamăgit sâmbătă cu sibiul. Binenteles că vreau să-i văd pe UTA dar nu cu jocul ăla care nu duce nicăieri. Mă uitam in jurul meu si am văzut copii cu părintii amândoi, am văzut oameni cu peri albi care l-au văzut pe Domide si Feyenord-ul…cu ce impresie merg acasă? Ce meciuri au văzut si ce văd acuma! Noi nu-i intelegem că n-am trăit acele meciuri cu 4-0 la pauză cu Steaua si 5-0 la final. Poenarule mai uită-te pe istoria echipei

      0
      0
      1. Absolut corect punctat!Bravo…Nu sunt suparat cand pierdem dar fac criza de apoplexie,atac cerebral, cand vad cum si impotriva cui…Tot numar punctele pierdute si scuzele oferite..puerile….Conducerea tace inca,dar sunt ferm convins ca exista alte variante,luate in calcul..Cu Poenaru si Duna,nu functioneaza…cu pareri maxime de rau…Tai salarii de pe ici,pe colo,strangi cureaua,economii si aduci antrenor bazat,de exemplu un Mandorlini sau ceva de acest fel…Fara prietenii,obligatii sau altele reciproce…Antrenorii straini nu stiu si nu doresc combinatii(exceptie Nicolo Napoli care revine ca si bumerangul)…Cercul de amatori romani,de conjunctura,ca vor sau nu vor, se numesc..Teja,Croitoru,Grozavu,Poenaru,Linkar,li s-au mai adaogat si Balint,Toni Petrea…Restul au cam aruncat prosopul…
        Nu doresc schimbare doar de dragul schimbarii doar ca asa nu mai merge…

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button