Stranieri aradeni

Man ar putea reveni în Serie A încă din iarnă, arădenaul e pe lista uneia dintre fruntașele campionatului!AC Parma are ca obiectiv revenirea în Serie A și în noul sezon, dar Dennis Man ar putea juca mai repede în prima ligă italiană. Mijlocașul ofensiv arădean a început bine sezonul în Serie B și a punctat deja de două ori, contra lui Ascoli, chiar reușind- un gol de autor, după ce a trecut de toată defensiva adversă și l-a bătut pe portar cu o execuție elegantă din unghi. Toate astea le-au observat și scouterii a două grupări din elita fotbalului peninsular, care sondează deja terenul. Transferul s-ar putea face în iarnă și pentru că patronul parmegianilor, Kyle Krause, a mai scăzut din pretențiile pe care le avea pentru internaționalul român, transferat de la FCSB pentru 13 milioane de euro.

”Două echipe din Serie A, Udinese şi Sassuolo, îl vor pe Dennis Man. Parma nu intenționează să îl vândă, însă situația se poate schimba în funcție de ofertă. Parma îl evaluează pe talentatul jucător român la 7 milioane de euro”, notează cei de la seriebnews.com.

Unde ar putea juca Man la Udinese sau Sassuolo?

În acest moment, Udinese e pe locul 3 în clasamentul în Serie A, cu 16 puncte strânse, cu unul mai puțin decât Napoli și Atalanta, echipele ce împart prima poziție. În Friuli, însă, Man ar întâmpina o problemă de ordin tactic și asta pentru că antrenorul Andrea Sottil joacă un 352, în care el ar avea dificultăți să se impună, fiind un jucător de bandă ofensiv. Pentru „alb-negri” ar putea fi utilizat mai degrabă ca al doilea atacant, prima opțiune în acea poziție fiind spaniolul Gerard Deulofeu,

În schimb, la Sassuolo, Dennis Man ar putea avea mai mult spațiu în sistemul 433 al lui Alessio Dionisi.  Doar că până în ianuarie în efectivul formației „nero-verde” sunt așteptați să revină primele opțiuni atât pentru „aripa” dreapta – Domenico Berardi, cât și pentru cea stânga – Hamed Traore.

Man – sub „tricolor”

La această oră,fotbalistul crescut de UTA este la dispoziția lui Edi Iordănescu, care pregătește România pentru ultimele două partide din Liga Națiunilor, de vineri (23 septembrie), de la ora 21,45, de la Helsinki și de luni (26 septembrie), de la ora 21:45, de pe stadionul Giulești, cu Bosnia și Herțegovina.

FOTO: frf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button