Fotbal judetean

Puncte prețioase de ziua președintelui Crișan: CS Beliu – CS Socodor 1-3 +FOTO





Atâta timp cât i-au ținut balamalele, belenii le-au dat ceva bătăi vicecampionilor județeni de la Socodor, care aveau punctaj maxim după primele trei runde. Soarta punctelor a fost decisă târziu, mai precis în ultimul sfert de oră, când vizitatorii au fructificat și pe tabelă superioritatea din joc.

Partida a fost destul de spectaculoasă în prima parte, cu câte o bară de fiecare parte, autori Bărdan și Copil, dar și un gol ce a căzut chiar când Bîtea se pregătea să trimită echipele la vestiare. Exact în minutul 45, Gherghel a bătut bine o lovitură de colț, iar Purtan a reluat cu capul în plasă.

Oaspeții nu puteau să se obișnuiască cu situația de pe tabelă, au atacat mai mult poarta adversă și, în cele din urmă, au cules și roadele. Înainte de goluri, Lezeu a nimerit și el bara direct dintr-o lovitură liberă. Tot mijlocașul ofensiv din Oradea avea să creeze și reușita de 1-1, după o pătrundere în careu, o centrare pe colțul lung, unde a apărut Faur pentru a formalitatea necesară. Era minutul 65, iar 9 minute mai târziu s-a făcut 1-2 pe mâna acelorași fotbaliști. Centrare înaltă Lezeu din lovitură liberă, fundașii echipei gazdă au fost păcăliți de traiectorie și Faur a șters ușor balonul care, din câte se pare, oricum ar fi intrat cuminte în plasă. Cu 5 minute înainte de final, când Gherghel a fost eliminat pentru cumul de „galbene”, lucurile deveneau și mai clare. În prelungiri, cireașa a pus-o ex.-ul Sebastian Mako, care și-a făcut o minge la 20 de metri și a tras plasat în dreapta lui Vârzob: 1-3, rezultat final.

Filipaș: „Ne-am ținut bine în prima repriză, iar în a doua am mai rezistat doar 20 de minute”

Costel Filipaș a acceptat să dea o mână de ajutor de e banca tehnică a echipei din comuna natală, după ce Alin Gligor a renunțat din motive de ordin personal. „A fost un meci greu împotriva unei echipe bune, cu jucători valoroși. Ne-am ținut bine în prima repriză, au fost ocazii, câte o bară de fiecare parte, iar pe final de repriză a doua am și marcat dintr-un corner. În repriza a doua am mai rezistat doar 20 de minute, am fost egalați după care am căzut fizic. A mai luat și Gherghel ușor al doilea galben și nu am mai putut întoarce rezultatul. Este greu, suntem în urmă cu pregătirea, încercăm ușor să ne punem la punct, lotul este subțirel numeric. Nu am avut soluții nici pe bancă, doar copii, până în iarnă facem ce putem”, a spus Filipaș, după jocul de azi, ce a coborît-o pe Beliu pe penultimul loc în clasament.

Darazs: „ Am avut soluții și pe bancă, iar adversarii nu au rezistat nici fizic ”

Socodorul ține ritmul cu Unirea Sântana și e pe locul 2 doar pentru că are un golaveraj ușor mai slab decât trupa lui Ciubăncan. „Le-am spus jucătorilor că vom avea un meci greu, de luptă, când ești acolo sus toată lumea se mobilizează să te bată. În prima repriză ne-au pus probleme destul de mari și am intrat la cabine în dezavantaj. În a doua repriză ne-am mobilizat mai bine și am întors rezultatul. Am avut soluții și pe bancă, adversarii nu au rezistat nici fizic și am reușit o victorie pe care o dedicăm președintelui nostru, Petrică Crișan, care își sărbătorește ziua de naștere duminică. Vrem să câștigăm toate meciurile, promovăm și copii, îl avem acum pe Covaci de 2006 care a debutat, mergem înainte. Urmează Macea, acasă și apoi derby-ul de la Sântana”, a menționat Tiberiu Darazs, antrenorul celor de la Socodor.

Formații:

Beliu: Vârzob – Jurcă (78 Popovici), Crișan, Jamal, Iacob ( 80 Rovinescu) – Lăcătușu (80 Vesa), Gherghel – Buzgău (86 Cotuna), Purtan, Otiș – Bărdan. Antrenor: Costel Filipaș

Socodor: Vaida – Ciornei, Gherheș, Pele, Olariu – Dema, Covaci (59 Miclea) – Copil (88 Mako), Lezeu, Pirtea – Faur (81 Herghelegiu). Antrenor: Tibi Darazs.

Arbitri: Radu Bîtea – Remus Naghi, Paul Iovescu. Observatori AJF: Mihai Jivan, Bogdan Peşte

 

Galerie foto de la partida CS Beliu – CS Socodor, scor 1-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button