Minifotbal, futsal

Și juniorii șimăndani au început în forță noul sezon de futsal





Zi perfectă pentru echipele de futsal ale celor de Șoimii Șimand, care au debutat cu victorii atât în liga a doua, cât și în Campionatul Național de Juniori U19.

Dacă seniorii nu au avut nici cea mai mică problemă cu Korondy Junior Corund (scor 10-1), tinerii pregătiți de Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană au transpirat puțin mai mult în fața celor de la  Metropolitan Ișalnița. Tabela din noua sală de la Șimand s-a oprit la scorul de 9-6, după ce scorul pauzei era deja 7-2. Cordoș a reușit „pokerul”, Ujoc – „dubla”, pe lista marcatorilor mai apărând Hera, Neagu și Tomuța. Pentru oaspeți au punctat: Belinaca (3), Iacob, Neacșu și Georgescu.

„Să zicem că am început în forță sezonul cu ambele echipe. Întotdeauna acasă e mai simplu, jucătorii se adună mai ușor, joacă pe parchetul unde se și antrenează și mai aproape și publicul spectator. Azi, merită toți felicitări, rămâne de văzut cum ne vom comporta în primele deplasări”, a punctat profesorul Mărcuș.

Formații:

Șimand: Năstase, Tomuța, Cordoș, Ujoc, Găleancu, Neagu, Andru, Trif, Hera, Cheta, Ille, Borod, Miclean. Antrenori: Daniel Mărcuș, Dumitru Buruiană

Ișalnița: Fota, Blică, Georgescu, Belinaca, Narcis Neacșu, Jacob, Păduraru, Bădescu. Antrenor: Doru Neacșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button