Alte sporturi

Arădeanca Daria Bătrân a urcat pe podium la Summer Elite Tour, al doilea concurs de echitație din cariera sa!





De vineri până duminică, la Complexul 163 Plopi din Prejmer (județul Brașov), arădeanca Daria Bătrân a disputat finala Summer Tour la sărituri peste obstacole. Mai precis, la categoria Elite Tour (debutanți), sportiva de 14 ani a și iapa sa, Lucky Star, au susținut trei probe solicitante. Obstacolele au fost ridicate la 80, 85 și 90 de centimetri, iar Bătrân și partenera sa s-au comportat foarte bine, pentru un final loc 3, obținut în competiție cu cei 15 adversari calificați în utimul act.

”Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și le mulțumesc antrenorilor mei fiindcă au crezut în mine și mă îndrumă mereu spre bine!” – e mesajul Dariei după al doilea concurs oficial din cariera sa, după cel de la începutul lunii august, când a dat și admiterea.

Arădeanca Daria Bătrân s-a urcat pentru prima oară pe cal la vârsta de 7 ani, la Pony Club Arad, sub îndrumarea lui Alexandru Roman și Sabinei Purcariu. Apoi, s-a specializat la Equitop Riding School, de la Variaș (județul Timiș), unde a ajuns pe mâna antrenoarei Adina Morariu. De câteva săptămâni, arădeanca s-a pregătit și cu Akos Gyorfi, la Herneacova și a reprezentat clubul Morisena Cenad. Peste o săptămână, Daria Bătrân va participa și la finala de forță tot la Complexul 163 Plopi din Prejmer.

Nicole Mureșan a debutat și ea cu succes

Bătrân nu a fost singura arădeancă ce a concurat în weekend la Prejmer, ci a fost însoțită de Nicole Mureșan. În vârstă de 16 ani, sportiva a susținut examenul de admitere la 60 de centimetri obstacole și apoi a luat locul 1 în proba de 65 de centimetri obstacole. Mureșan a concurat tot pentru Herneacova, iar parteneră i-a fost tot iapa Lucky Star.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button