Cluburi polivalente

Luptătorii de la CSȘ Gloria Arad au câștigat Memorialul „Roman Codrean” în fața altor 8 cluburi din țară, dar și a sportivilor din Serbia și Republica Moldova!Zilele trecute a avut loc prima ediție a Turneului Internațional de Lupte-Memorial Roman Codrean. Sala de sport a Universității “Aurel Vlaicu” din Arad a fost gazda a peste 100 de luptători de la cluburi din Serbia (Rvacki Klub Potisje Kanjiza, Rvacki Klub Spartak Subotica, Rvacki Klub Proleter Zrenjanin), Republica Moldova (Școala Sportivă Ialoveni) și România (CS Caraiman Bușteni, CSM Craiova, CS Satu Mare, LPS Bihorul Oradea, CS Titan Oradea, CSS Lugoj, CSS Nr 1 Timișoara, CS Glogovăț 2013 și CSS Gloria Arad). 


Primul loc pe echipe a fost obținut de luptătorii arădeni, locul doi le-a revenit celor de la LPS Bihorul Oradea, iar pe treapta a treia a podiumului a urcat echipa CSS Lugoj.


Festivitatea de premiere a fost oficiată de Ramona Lile, Rector al Universității Aurel Vlaicu, deputatul Sergiu Bâlcea și senatorul Ioan Cristina, profesorul Spiridon Stanciu, fost profesor de lupte în cadrul CSS “Gloria” Arad și nu în ultimul rând de cel mai bun luptător român din toate timpurile, maestrul emerit al sportului Ștefan Rusu, campion olimpic, mondial și european, fost coleg de lot național cu luptătorul arădean Roman Codrean, toți primind din partea organizatorilor câte o plachetă în semn de mulțumire.

Un merit deosebit pentru organizare le revine și celor trei profesori de lupte din cadrul CSS “Gloria” Arad, Răzvan Codrean, Ovidiu Burghelea și Ioan Coste, pentru organizarea excelentă a acestui Memorial.

Foto: CSS Gloria Arad, facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button