Rugby

CS Universitatea Arad a încheiat pe locul 10 sezonul de Rugby în 7, Clujul e noua campioană!CSU Cluj a câștigat ediția 2022 a Campionatului Național de Rugby 7s, ultima etapă a competiției având loc în weekend la București, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf. Jucătorii pregătiți de Cristian Săuan au câștigat toate cele trei runde ale turneului, primele două având loc la Iași și Gura Humorului, terminând competiția neînvinși, cu 16 victorii din tot atâtea partide. 


Locul secund a fost ocupat de revelația acestei ediții, tânara și nou înființata echipă CSM Constanța, pe treapta a treia a podiumului urcând CSM Galați. La Campionatul Național de Rugby 7s masculin au participat 14 echipe din România și o selecționată a Republicii Moldova, aceasta din urmă nepunctând în clasament.


CS Universitatea Arad a fost repartizată în grupa A la ultimul turneu, de la București, alături chiar de campioana CSU Cluj, în fața căreia a cedat clar, scor 0-55 și RC Grivița-UNEFS, cu care a pierdut mai strâns, 12-22.

Două victorii și trei înfrângeri, la ultima etapă din capitală

Cu două puncte, studenții” pregătiți de Marian Grindei au terminat ultimii grupa și au jucat în meciurile de clasament pentru locurile 9-12, înregistrând două victorii: 24-15 cu CS Olimpia și 31-19 cu Phoenix Brașov, dar și o înfrângere, 7-20 cu CS Sportul-Dinamo.La final s-a tras linie, iar rugbiștii arădeni au terminat atât etapa din capitală cât și în claamentul final pe locul 10, CS Universitatea având următorul lot pentru acest sezon de Rugby Sevens: Farcaș, Marinca, Burai, Țepurică, Postolache, Novacovici, Gîrda, Delcea, Manoilă, Berki, Argintaru, Zaiba, Anton, Zsucs, Lucanu, Gabor, Ene, Erdei, Morcan, Vajdovici și Perici.

A fost singura competiție a anului la care a participat CS Universitatea Arad la nivel de seniori. „Studenții” s-a înscris în noua Ligă Națională de rugby în 15 motivând probleme de ordin financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button