Liga a 2-aStranieri aradeni

După Pașcalău, Cosmin Stan s-a „îndrăgostit” și de Bickling: „E un copil de încredere, de moral, am mai câștigat un jucător”





CSC Dumbrăvița a mai atins o performanță istorică după promovarea în Liga 2-a. Formația de la marginea Timișoarei va juca în grupele Cupei României Betano după ce a trecut de Poli Iași după loviturile de departajare.

Folosit în Liga 2-a doar în deplasarea de la Chiajna, Denis Blickling (ex. Viitorul și Cermei) a fost titularizat, ieri, de Cosmin Stan și l-a și convins că merită și alte șanse. Cu atât mai mult cu cât a evoluat aproape tor meciul cu capul bandajat. „Bickling s-a accidentat la cap în primele secunde ale meciului și a jucat bandajat. Despre accidentarea din minutul 90, nu știu ce să spun, nu cunosc starea lui. L-am întrebat doar, în glumă: «Știi cum te cheamă?». Mi-a zis că da și l-am lăsat în pace. O să vorbesc cu doctorul, să vedem exact starea lui. El a mai jucat pe final, la Chiajna, dar azi a fost primul lui meci ca titular. Are 17 ani, e un copil de încredere, de moral. Eram sigur că dacă trece cu bine peste începutul meciului, își va da drumul. Cum l-am câștigat pe Pașcalău acum două săptămâni, cred că astăzi am mai câștigat unul, pe Bickling!”, a spus, printre, altele Stan după disputa cu formația din Copou.

Așadar, tehnicianul „alb-verzilor” a devenit fanul a doi jucători tineri pe care i-a luat de la formațiile arădene de Liga 3-a, atacantul Patrick Pașcalău și mijlocașul lateral Denis Blickling. Născut pe 14 iulie 2005 la Petrila, Blickling a început fotbalul la Jiul Petroșani sub comanda lui Marin Tudorache. În 2018 a fost transferat la Viitorul Arad de Dinu Maghici, iar un an mai târziu a câștigat titlul județean la juniori U15. Fotbalistul de 17 ani e împrumutat la Dumbrăvița de Viitorul până la finalul acestui sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button