Fotbal juniori

Juniorii U 17 ai Ineului sunt pe podium la „republicani” după succesul de la Cluj!





Juniorii sub 17 ani au salvat weekendul la ACB Ineu, care a cedat atât în campionatul Ligii a 3-a, cât și în celelalte două partide disputate în competițiile naționale juvenile.

Liga Elitelor U16: ACB Ineu – LPS Bihorul Oradea 0-3

Puștii pregătiți de Marcel Ponta și Leo Pința rămân fără punct stagional și după vizita celor de la LPS Oradea. Vizitatorii s-au impus cu un sec 3-0, iar ineunilor nu le rămâne decâr să se concentreze pe duelul cu o altă codașă, aflată tot la zero puncte în clasament, LPS Banatul.

„Am făcut un meci mai slab în compania unui un adversar cam de valoarea noastră. Nu ne-au surprins neapărat, dar poate că unii dintre juniorii noștri au fost cam obosiți după programul săptămânal extrem de încărcat, unii au prins trei meciuri chiar. Am luat goluri pe contraatacuri, am avut și noi ocaziile noastre, dar nu am marcat”, a menționat Ponta.

Ineu U16: Trif – Pop, Oprean, Mercea, Trânc – Condea – Guti, Haniș, Miculaiciuc, Ioniac – Ilisia. Au mai intrat: Faur, Bence, Stanciu, Lăzăreanu, Ardelean.

Campionatul Național U17: Sporting Cluj – ACB Ineu   0-3

Formația ce a mai dres busuiocul pentru ineuani a fost cea formată din jucători sub 17 ani, pregătită de Leontin Pința, Marcel Ponta și Feri Toth. ACB-ul a deschis repede scorul la Cluj, chiar în minutul 2, prin Popa, care a marcat cu capul după cornerul lui Sas. Cu aceiași actori și după același scenariu a căzut și golul de 0-2, în minutul 32, pentru ca reușita cu numărul trei a vizitatorilor să vină de la Palcu, care a beneficiat de o acțiune frumoasă a lui Szoke și o pasă în fața porții.

„Deplasare destul de incomodă, pe un teren sintetic,  dar ne-am adaptat rapid la suprafața de joc. Pe lângă goluri, am mai avut ocazii mari prin Szoke și Sas, dar importantă este victoria pentru a putea să ne îndeplinim obiectivul, calificarea în play-off. Trebuie să menționez și că portarul Coman a făcut un meci mare, a dat siguranță echipei. A debutat portarul Pince, din 2008, are talie bună, este de viitor”, a menționat Leo Pința.

ACB Ineu U17 a acumulat 9 puncte, e pe locul 3 în clasamentul seriei a 8-a  și o găzduiește peste o săptămână pe LPS Cluj Napoca.

Ineu U17: Coman – Narcesovici, Popa, Purlea, David – Feier – Cheta, Sas, Szoke, Palcu – Varga. Au mai intrat: Mercea, Iacob, Mâneran și Incze.

În duelul formațiilor Under 19,  Sporting s-a impus cu 4-1 în fața unei formații ineuane cu destule absențe cauzate de multiplele meciuri din weekend. Pentru trupa lui Cristi Sculici și Teodor Mihuț a punctat Rucăreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button