Gloria LT Cermei

Cermeiul nu-și permite să-și aleagă adversarii pentru primul succes stagional! Pașcu: „Cu Ghiroda trebuie să rămânem concentrați până ne urcăm în autocar!”





Start dificil de sezon pentru Gloria Lunca Teuz Cermei, care e singura formație din seria a 8-a a Ligii a III-a ce nu a câștigat niciun meci. Până acum a strâns un singur punct, însă dacă meciurile ar fi durat 88 de minute, astăzi ar fi fost la cota 6, la mijlocul clasamentului. Așa, „sămădăii” sunt ultimii și au parte de un meci extrem de dificil sâmbătă, începând cu ora 15, pe teren propriu.

Ultimul eșec al „roș-albilor” a sosit vinerea trecută, la Dudeștii Vechi, Pobeda marcând golul decisiv în primul minut de prelungire. „Am jucat bine până în ultimul minut când am pierdut, nu știm care este problema, lipsă de concentare sau lipsă de valoare. După cum arată clasamentul, nu ne rămâne decât să muncim în continuare și să băgăm capul în pământ. Am mers și la biserică, sperăm să ne descătușăm sâmbătă, să spargem ghinionul cu golurile luate în ultimele minute în atâtea partide jucate. Sâmbătă am încredere că băieții vor da totul, atacanții vor da goluri, s-au pregătit foarte bine, dar evident contează ce vom face în timpul meciului”, a menționat Ionuț Pașcu, antrenorul secund al lui Cristian Todea în stafful cermeianilor.

Sâmbătă, la Cermei ajunge CSC Ghiroda și Giarmata Vii, formație cu pretenții de podium în campionat, pe banca căreia Sorin  Bălu a debutat cu o victorie, 1-0 cu conjudețeana Phoenix Buziaș. „Nu va fi ușor, Ghiroda e pe podium, a schimbat antrenorul, e clar că jucătorii vor dori să demonstreze că merită să joace. Dar, poate fi și un avantaj pentru noi dacă suntem concentrați 100% nu doar până fluieră centralul, ci până ne urcăm în autocar. E cazul să câștigăm după atâtea etape. Nu ne e frică de nimeni, am jucat bine, am ieșit la joc în toate partidele, am avut ocazii, am și condus, dar pe final am cedat și sperăm ca de data asta să fie bine. Despre Ghiroda știm de la Cristi că au jucători cu talie de la mijloc în sus, care, însă, nu prea fac faza defensivă. Îl știu pe Jichici de la Lipova unde am fost colegi, știu ce poate, acum are sigur un plus de experiență”, a adăugat Pașcu, cel care a anunțat absența lui Darius Balasz , care are porobleme la călcâi.

Formații probabile:

Cermei: Zamfir – Cleuța, Clipotă, R. Iuga, Deta – Lazăr, Piț – P. Varga, Mateucă, Vlad – Șimăndan.

Ghiroda: Moaoarcă – Sporin, Hecsko, Stupu, Velcan – Precup, Jichici – Mancaș, Făgărășanu, Mura – Vasluian.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button