UTA Arad

Suporterii UTA-ei în doliu, Marcel Andraș își conduce tramvaiul „roș-alb” spre Ceruri!





Galeria din Ceruri a UTA-ei se îngroașă. Zilele trecute ne-a părăsit la doar 54 de ani Marcel Andraș, unul dintre suporterii din vechea gardă. Era nelipsit din deplasările celor de la Red Fighters, dar s-a făcut notat în tot orașul într-o manieră originală.

Angajat ca și vatman al Companiei de Transport Public Arad, Marcel a transformat cabina sa într-un adevătat altar dedicat „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc. Chiar dacă șefilor săi nu le convenea prea mult acest lucru, considerând că vizibilitatea vatmanului era redusă, Marcel Andras nu a renunțat niciun moment la pozele, fanioanele sau fularele care-i alimentau pasiunea și în timpul orelor de serviciu. Tramvaiul său era ușor de recunoscut în Arad, iar Marcel nu ezita să răspundă la saluturile utiștilor „claxonându-i” în trafic. Mai mult, mai mereu vedeai în cabina sa unul-doi camarazi care-l însoțeau pe traseu pentru a povesti despre UTA, despre următoarele deplasări.

Era foarte dezamăgit de traiul din România căci dorea să-i ofere fetiței sale totul. Neregulile de la CTP în urmă cu două-trei decenii îl măcinau mult, dar dragostea pentru culorile „roș-albe” l-au făcut să meargă mai departe. Asta până în urmă cu câțiva ani în urmă, când a plecat să muncească în Germania, unde, din câte am aflat, a suferit recent un AVC. În ciuda eforturilor medicilor, Marcel Andraș nu a mai putut fi salvat și va fi condus pe ultimul drum astăzi, acasă, la Lipova, începând cu ora 15, la cimitirul nou.

”Un vechi prieten, un înfocat suporter al echipei UTA, nelipsit în trecut de la meciuri și din deplasările galeriei RED FIGHTERS prin țară, a trecut în neființă, îngrosând rândurile celor care ne-au părăsit mult prea devreme! Rămân doar amintirile!  Condoleanțe familiei ! Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace !”- e mesajul lui Luca Alecu, liderul Red Fighters, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Marcel

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace și sincere condoleanțe familiei îndoliate!









7 comentarii

  1. Imi pare foarte rau!Nu l-am cunoscut personal dar stiam tramvaiul sau de prin trafic…
    Sa se odihneasca in liniste si pace, putere maxima,condoleante familiei indoliate!

    0
    0
    1. Doar Manea si Posa la inmormantare?pai sefuti cv de la tramvaie?Gabi a izbucnit in plans cand preotul a amintit suporterii UTA.

      0
      0
  2. Acum Gabi P.trebuie sa duca mai departe datina suporterului din Marcel,la tramvaie.Are si conduce doua tramvaie unul vechi si unul nou vopsite in rosu cu multele insemne-poze-fanioane-banere despre UTA Arad.Tramvaiul vechi a lui Marcel A.-138-nu mai este din pacate,a fost casat de cativa ani.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button