UTA Arad

Încă 25 de mii de euro pentru UTA în contul transferului lui Roger la CFR Cluj!





În iarnă, când CFR Cluj a făcut o ofertă pentru Roger jr, conducerea UTA-ei a ezitat să-i dea curs tocmai pentru că știa că va trece printr-o adevărată aventură să-și primească banii de transfer. Este vorba despre 50 de mii de euro, plus alți 25 de mii în cazul în care formația lui Dan Petrescu câștiga un nou titlu de campioană a României, lucru ce s-a și întâmplat până la urmă.

Însă, dorința de a pleca a brazilianului a fost mare, la un salar dublu cât cel de la Arad, astfel că „oficialii” Bătrânei Doamne au acceptat „dealul”. Evident, s-a ajuns la comisii, iar primii 50 de mii euro au fost câștigați în urmă cu trei luni de zile. Diferența va sosi și ea, după decizia de ieri a Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigilor: ”AFC UTA ARAD vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenții financiare – Admite cererea precizată a reclamantului. Obligă clubul pârât la plata cheltuielilor de judecată reprezentând taxa de procedură și onorariu avocațial”.

Dacă în sezonul precedent, Roger jr. (26 de ani) a jucat doar în două meciuri pentru campioana României, în noua stagiune a fost deja folosit în 14 confruntări de Dan Petrescu, între Superligă, preliminariile UEFA Champions League și Conference League, dar și în grupă și Supercupa României, de la Arad. Cu acea ocazie, brazilianul chiar a fost eliminat de pe teren pe finalul disputei pierdute de echipa sa cu 2-1 în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Și tot la CNSL a ajuns și arădeanul Marius Chindriș în dorința de a-și recupera restanțele financiare de la Petrolul. În cazul actualului mijlocaș de la Corvinul Hunedoara un răspuns va veni pe 12 octombrie.

 

3 comentarii

  1. paradoxal,.echipa care castiga cele mai multe titluri si bani in fotbalul romanesc,este una dintre cele mai rau platnice..asa-i cand te intinzi mai mult cat este plapuma…de altfel si sub plapumioara noastra mai micuta ,e drept,se doarme bine la calduricica si cu vise odihnitoare…pensionarilor KESERU,UBBINK,ADEMI plus alti cativa sa le uram o iarna linistita si hibernare usoara!,,,cand se trezesc la primavara sunt sigur ca o sa rupa norii in play out…

    0
    0
  2. Zambesc Keseru,Ademi…Au salariile asigurate…Asa un picior in fund le-as da,pana prin Pampas,bilet doar tur…Sa fim seriosi…UTA nu este mama ranitilor,elefantilor nimanui…UTA nu este sanatoriul nimanui!Nici un antrenor nu este mai presus si nu are voie sa experimenteze pe cum il taie capul…Gata cu joaca!Ajunge,Mister Poenaru si Duna…Pana aici!Tandem de antrenori depasiti total, amatoriali..staff de Liga a 3-a,maxim….Am inteles,am vazut …Drum bun!Noapte-n Duna !

    0
    0
    1. Giruta frate nu uita uta joaca mai bine cu echipe mai bune, dacă nu facem minim 6 pct în cele 4 meciuri care urmează îți dau dreptate până atunci să avem răbdare, după vedem, vom fi în tribune știm ce avem de făcut, salutări din germania??️

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button