UTA Arad

Florin Iacob, cu inima frântă după decesul unui fost coleg: ”Nu te vom uita Alex!”





Fostul fotbalist Alexandru Vagner a decedat vineri dimineață, 30 septembrie 2022, la doar 33 de ani. Vagner era internat în stare gravă la Spitalului Județean din Brașov după ce în urmă cu zece zile, în data de 20 septembrie, suferise un infarct la un antrenament susținut alături de echipa Inter Cristian, din Liga a 4-a Brașov.

„M-au sunat în această dimineață de la spital că Alex a murit! Nu pot să cred!”, a declarat Mihaela, sora lui Alex Vagner, pentru Monitorul Expres.

S-a prăbușit pe teren după un antrenament cu o echipă de Liga 4-a

Fostul fotbalist a acuzat în ultimele luni o stare de oboseală accentuată din cauza nopților nedormite în care juca poker online și apela la energizante. La antrenamentul de marți, 20 septembrie al echipei Inter Cristian, Vagner a participat doar la simplu exercițiu 5 contra 2, după care s-a retras de pe teren. În drum spre vestiare s-a prăbușit!

La fața locului s-a prezentat imediat un paramedic de la SMURD, care locuiește chiar lângă stadion, după care la arenă a sosit și Ambulanța. După aproape o oră de manevre repetate, Vagner a fost stabilizat și transportat de urgență la spital. De atunci starea sa era critică.

În 2018, Alexandru Vagner renunța la cariera de fotbalist profesionist și s-a dedicat pokerului. Vagner avea 120 de meciuri în Liga 1, jucate la Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna.  Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3.

Trei utiști au împărțit același vestiar cu Vagner

Vestea decesului lui Alex Vagner l-a dat cel mai mult peste cap pe Florin Iacob. Portarul UTA-ei a fost coleg cu fundașul de bandă dreapta atât la FC Brașov, cât și Concordia Chiajna, îmbrăcând același tricou în aproximativ 40 de partide. ”Nu te vom uita Alex” – e mesajul lui Iacob pe contul de Facebook. Dar, și Dragoș Balauru, celălalt goal-keeper al „roș-albilor” a fost coleg cu Vagner, timp de două sezoane (2010-2012), la FCM Târgu Mureș. În fine, Paul Anton a mai jucat împreună cu fotbalistul plecat astăzi la Ceruri, la Bistrița și Târgu Mureș, în 2009 și 2010.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button