UTA Arad

Poenaru se declară confuz după ce a aflat programul UTA-ei în Cupa României, dar anunță: „Nu vom sacrifica niciunul dintre meciurile cu FCSB!”





UTA și-a aflat adversarele din grupa Cupei României Betano și, dintr-o dată, programul a devenit și mai greu și încărcat cu deplasări destul de lungi. Arădenii fac parte din grupa B, alături de: FCSB, FC Botoșani, CS Mioveni, Oțelul Galați și Gloria Buzău, dar vor juca doar cu jumătate din ele pentru un loc în sferturile de finală.

Poenaru:Este un alt format, mult mai greu, cu mai multe meciuri care e clar că ne vor afecta”

Asta înseamnă ca „Bătrâna Doamnă” trebuie să ia cât mai multe puncte posibile din duelurile cu FCSB, de acasă, respectiv Gloria Buzău și CS Mioveni, în deplasare. Ilie Poenaru se declară confuz în urma tragerii la sorți ce a avut loc astăzi, la Casa Fotbalului. „În primul rând, situația este puțin confuză. Nu am înțeles exact sistemul, nu am înțeles datele exact care sunt, ne dă puțin programul peste cap. Trebuie să ne facem program din toate punctele de vedere, și al deplasărilor, și al antrenamentelor. Referitor la această grupă, o luăm ca atare, trebuie să ne pregătim. Este un alt format, mult mai greu, cu mai multe meciuri care e clar că ne vor afecta. Avem șansa noastră și trebuie să o valorificăm. Pe de altă parte, la momentul la care vorbim, noi traversăm o perioadă foarte grea. Avem probleme foarte mari cu aceste deplasări care ne-au afectat foarte mult. Am ajuns să facem analize prin autocar și avion, avem timp foarte scurt să ne antrenăm și să punem lucrurile la punct. Trebuie să ne pregătim din toate punctele de vedere și să abordăm meciurile cum vin”, a declarat antrenorul „roș-albilor”.

UTA joacă dedouă ori în trei zile cu FCSB: „Acordăm maximă importanță ambelor meciuri”

Vicecampioana României vine la Arad pe 19 octombrie, având un program extrem de încărcat. Pe 13 are meci acasă cu Silkeborg, pe 16 o găzduiește chiar pe UTA pe „Național Arena”, apoi joacă la Arad în Cupă, după care se deplasează la Sfântu Gheorghe, în campionat și la mijlocul săptămânii 24-30 octombrie la Bruxelles, cu Anderlecht. Dar și „Bătrâna Doamnă” are o serie de foc în numai 7 zile, adică dublă cu FCSB și meci pe „Francisc Neuman” cu Universitatea Craiova. „Vor fi două meciuri cu aceeași echipă, FCSB, într-o perioadă foarte scurtă, o echipă care se află în suferință în acest moment. Vor fi două meciuri diametral opuse și vom vedea la momentul respectiv unde suntem. Vom acorda importanță maximă ambelor meciuri, nu vom sacrifica niciunul”, a adăugat Ilie Poenaru.

Mioveniul îi găzduiește pe arădeni între confruntările cu FCSB și U. Craiova

Pe 10 noiembrie, când joacă la Buzău, probabil UTA nu se va mai întoarce acasă după meciul din Superligă, de la Ploești, cu Petrolul, după care, în weekend o întâlnește pe FC Voluntari, acasă. În schimb, trupa lui Cristi Pustai, care are ca obiectiv promovarea în Liga 1, joacă acasă cu Viitorul Pandurii și în deplasare la Dej în săptămâna în care o întâlnește pe UTA.

Mult mai greu programul celor de la CS Mioveni înainte și după meciul de Cupă cu elevii lui Ilie Poenaru. Argeșenii joacă la București cu FCSB, apoi o găzduiesc pe CS U Craiova, pe când arădenii prin meciul de Cupă între confruntarea de pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe și deplasarea de la Cluj, cu Universitatea.

5 comentarii

  1. cred ca de asta a picat domnul POENARU examenul de la scoala de antrenori..nu a priceput nici atunci enuntul problemei..ideea e ca deja a obosit…io zic sa-l lasam sa -si faca analizele in avion si sa nu-l mai deranjam..poate ne asa si el in pace….

    0
    0
  2. „o echipa care se afla in suferinta in acest moment” zice apasat Mister Poenaru…Eu nu stiu sau nu il pot intelege dar la echipa dansului in frunte cu tot staff-ul s-a uitat???
    Cat despre formatul actual al Cupei Romaniei,probabil ca doar cel care l-a nascocit il intelege…Intr-un fotbal si asa sarac,mai bagi echipele la cheltuieli duble cu deplasari,cazari.etc….

    0
    0
  3. Se pare că această declarație lămurește multe întrebări, vestiarul e pierdut precum și conducerea care face ce vrea,ar fii interesantă o părere la Nr de spectatori la meciul cu Sibiu,cei scanați corect,nu afișați ulterior…

    0
    0
  4. Ar fi interesant de urmărit un meci sacrificat, în opinia dânsului. Bineînțeles unul de cupă cu mulți tineri în echipa de start. Cred că s-ar trezi și dânsul la realitate. Hai UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button