Baschet

Start amânat în LNBF pentru FCC UAV Arad: Târgoviștencele sunt bolnave!Delegația vicecampioanei României nu va mai pleca mâine dimineață spre capitală pentru simplul fapt că nu au pentru ce. Adversarul de la turneul inaugural al Ligii Naționale de Baschet Feminin a declarat forfait, iar partida ce trebuia să aibă loc duminică, de la ora 14, se va programa la o dată ulterioară. E de văzut când și unde, căci cel puțin programul FCC UAV Arad este extrem de plin până la finalul anului cu alte 17 partide oficiale, în campionat EuroCup și cupă.


Până una alta, gruparea arădeană anunță amânarea oficială a disputei și motivul ce stă la baza acesteia: ”Datorită situației medicale semnalată de către CSM Târgoviște prin care comunică că un număr de 5 sportive sunt în imposiblitatea de a se antrena și participa la jocuri, Federația Română de Baschet a hotărât ca jocul din cadrul turneului open al LNBF ediția 2022-2023 programat duminică, ora 14, să nu se mai dispute. Jocul va fi reprogramat la o dată agreată de ambele cluburi”.


Așadar, rămân să se dispute următoarele partide în runda inaugurală a LNBF:

Sâmbătă, 1 octombrie

Rapid București – CSM Alexandria – ora 14:00

Universitatea Cluj –  Sepsi SIC Sf. Gheorghe – ora 16:00

CSM Constanța – KSE Tg. Secuiesc – ora 18:00

Duminică, 2 octombrie

Olimpia CSU Brașov – BC Sirius Târgu Mureș – ora 16:00

Alexandria stă.

Prin urmare, FCC UAV Arad va începe sezonul cu meciul din etapa a doua, cel de pe teren propriu cu Universitatea Cluj,de pe 15 octombrie, de la Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button