Fotbal judetean

Edi Zele, decisiv împotriva fostei sale echipe: Victoria Zăbrani – Victoria Felnac 1-3





Duel matinal între Victorii, la Zăbrani, în cadrul etapei 5-a a Ligii a IV-a cu un final conform calculelor hârtiei. Trupa lui Lucian Ciba e mai solidă decât cea a lui Mircea Aslău în acest sezon și – până la urmă – și-a luat punctele ce o păstrează în „careul de ași”.

Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru vizitatori și neplăcut penru cei de la Zăbrani, căci chiar ex. -ul Edi Zele l-a bătut pe Mitrea. În minutul 3, mijlocașul ofensiv a șutat plasat din afara careului fără speranțe pentru portarul gazdelor. Felnăcanii au dominat destul de clar ostilitățile, au stat cu fundașii la mijlocul terenului, dar au avut și ocazii importante de 0-2. Cea mai mare i-a aparținut lui Drâglă, care a finalizat prin fața porții din colțul careului de 6 metri. Singura oortunitate a amfitrionilor i-a aparținut lui Albert Aslău, care a tras de la 18 metri, iar Fl. Rusu a respins din vinclu.

Tot Aslău jr. a avut o situație mare, dar a tras exact în portar din poziție bună, însă și Mitrea a avut destulă treabă între buturi. Cu 20 de minute înainte de final, Zăbraniul a reușit – totuși – să egaleze, după cornerul bătut de Topai și reluarea din 6 metri a lui Dumitru. Doar că Zele aluat din nou situația în mână și a obținut un penalty din duelul în careu cu Gurban. Ghergar nu a greșit de la punctul cu var și scorul devenea 1-2, din minutul 75. Mai mult, Felnacul s-a dus la 1-3 cu trei minute înainte de final prin, fundașul Viorel Gabor, care a fost la primul și – se pare – și la ultimul meci pentru echipa lui Ciba și asta pentru că el va pleca din nou în străinătate.

Aslău: „Victorie meritată a oaspeților la urma urmei”

Zăbraniul rămâne cu 4 puncte în partea a doua a clasamentului, singura victorie a sa rămânând cea din etapa a doua cu Glogovăț. „Din păcate, azi nu am putut ține trena cu un adversar bun, cu toate că în a doua parte am intrat bine în joc egalând prin Dumitru. Însă neatenția și lipsa de concentrare la faza de penalty asupra lui Zele a dus adversarul din nou în avantaj, iar în final am luat și golul trei. Felnacul a obținut o victorie meritată la urma urmei, ținând cont de ocaziile avute în prima parte a jocului. Asta este, miercuri avem Cupa la Horia și vom încerca să ne punem pe picioare pentru deplasarea cu Ineul, unde vom am vrea să ne recuperăm punctele pierdute”, a menționat Mircea Aslău, tehnicianul zăbrănenilor.

Bătrân: „Din fericire, am reușit să ne revenim pe final”

Succesul Felnacului este cu atât mai important cu cât a fost obținut fără antrenorul Ciba pe margine. „Un meci frumos între două echipe bune ale campionatului, pe un teren destul de greu, din păcate, dar așa se întâmplă după atâtea ploi. Consider că dacă am fi închis jocul în prima repriză era pe deplin meritat, dar, din păcate, am suferit pe fondul faptului că echipa gazdă a revenit mult mai bine în joc. Ne-au și egalat pe un fond de joc mai bun decât al nostru, dar, din fericire, am reușit să ne revenim pe final și să marcăm golurile ce ne-au adus victoria. Felicit echipa adversă pentru jocul prestat și pe ai noștri pentru dăruință și rezultat și-i dorim multă sănătate antrenorului nostru Lucian Ciba. El are probleme, o răceală mai acută ce l-a ținut departe de noi azi”, a punctat și Marius Bătrân, președintele lui VI-FE.

Formații:

Zăbrani: Mitrea – Topai, M. Nădăban, Gurban, Vereș – Vasilca , A. Morariu, I. Roman – Merca, Al. Dumitru (Vasii 83), A. Aslău. Antrenor: Mircea Aslău

Victoria Felnac: Fl. Rusu – Mocan, Țugulescu, Istin, D. Morariu – Dancă (84 Negrea), Tomuț (21 V. Gabor), S. Măgulean, Drîglă – Zele (78 Rechițan), Pasăre (46 Ghergar). Antrenor: Lucian Ciba

Arbitri: Sorin Saladea – Mihai Stanciu, Gabriel Hărduţ.

Observatori AJF: Mihai Jivan, Ioan Hamza

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button