UTA Arad

Poenaru știe că nu poate schimba mentalitatea jucătorilor săi peste noapte, dar: „Le-am trasat unele adevăruri, aștept altă reacție și atitudine”





UTA nu a arătat deloc bine în ultimele două meciuri oficiale, cu toate că după eșecul intern cu Hermannstadt (1-2), a urmat victioria din play-offul Cupei Românie, de la Suceava. A fost un 1-0 chinuit, cu formația gazdă de Liga 3-a ratând două ocazii imense de egalare.

Chiar Ilie Poenaru a recunoscut că a fost foarte supărat după meciul din Moldova, arâtând cu degetul spre mentalitatea fotbaliștilor săi. Cum s-ar putea schimba aceasta până mâine, la ora meciului cu Farul? „Mentalitatea jucătorului nu se poate schimba într-un timp scurt. După discuțiile pe care le-am avut cu ei în aceste zile și după ce le-am transmis și am trasat unele adevăruri e clar că vor avea altă atitudine la acest joc. Aștept altă reacție de la ei, alt joc, altă atitudine. Suntem UTA, avem un lot valoros, trebuie să demonstrăm asta”, a menționat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Semne de întrebare sunt și în dreptul mentalului jucătorilor, cu atât mai mult cu cât aceștia sunt plecați de marți de acasă pentru dubla deplasare Suceava – Ovidiu. „Vreau să cred și cred că starea de spirit este bună pentru că este o diferență. Sunt două lucruri diametral opuse, cupa este o competiție, campionatul este alta. Așa cum am spus, important este că ne-am calificat și în aceste două zile am discutat, am analizat și am pus lucrurile la punct și mergem la Constanța cu încredere. Starea de spirit este foarte bună, este un alt meci cu altă conotație, cu alt gen de echipă”, a menționat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Singura absență certă a UTA-ei cu Farul este Bautista Cascini, mijlocașul argentinian fiind suspendat după cumulul de cartonașe galbene.

6 comentarii

    1. da..dupa ce trece noaptea polara o sa se trezeasca si pensionarii echipei din hibernare..tot de noaptea mintii e sa dai vina pe jucatori ca nu au mentalitate cand ei nu pot sa mai alerge dupa minutul 60..echipa nu mi se pare antrenata fizic.in primul an de liga 1 dadeam multe goluri pe final,acum am dat vreo 2 in repriza secunda in 11 etape,deci un gol la 250 de minute,in schimb luam destule pe final..

      0
      0
  1. Cum peste noapte, Mister Briantină? Nu ești de luni bune antrenorul acestei echipe? Nu îți cere nimeni minuni, dar echipa nu joacă nimic. Doar pase in propriul teren și la portar.
    Dar dacă ai sprijinul conducerii, stai liniștit, e ok.

    0
    0
  2. Situatia la UTA incepe tot mai tare sa semene cu cea de la Craiova lui Rotaru! Jucatorii sunt buni dar echipa nu are rezultate, oricat s-ar schimba antrenorii! Prin urmare, nu cred ca problema e la antrenori! Balint no fo bun! Badea no fo bun! Poenaru nu-i bun! Jucatorii sunt super buni, destepti si frumosi! Si platiti ….si totusi echipa nu a reusit sa treaca la un nivel superior, vezi playofful! Dupa parerea voastra! Mourinho ne-ar duce pe locul 1 cu aceasta echipa!? NU! In cupa au jucat cateva rezerve! Au avut sansa sa demonstreze ca locul lor nu e pe banca! Foresta trebuia tavalita si fara antrenor, la UTA zic! Asa de distractie! Vi se pare ca asta au facut!? De ce!? Le-a dat Poenaru indicatii gresite despre tactica si strategia Forestei!? Le-a schimbat posturile!? Erau moldovenii favoriti pe teren propriu!? E clar ca multi jucatori de la UTA, nu pot, nu vor, sa joace asa cum li se cere! Da, Ubink pare jucator valoros, dar are o singura viteza! Degeaba „vede” jocul, da pase subtile, daca nu alearga, nu are viteza, nu are reactie, etc….Da, Keseriu si inca vreo 2 sunt dezamagiri! Important este ca se vede si vor fi schimbati in decembrie! Eu nu cred ca UTA trebuie sa o ia an de an de la 0 cu antrenorul! Asta-i nivelul actual la UTA! Rezervele celor din playoff! Vezi Miculescu, Roger! Chiar trebuie trasa linia si schimbati cativa….poate merg la Voluntari ori Chindia, ca acolo se plateste la ora fixa! Asa pt exemplificare! Ati vazut cati bani a bagat Rapidu’ in echipa!? Unde-s cio..iii! Locu 2! Antrenorul lor, ce rezultate il recomanda!? Bun la liniute! Da investitorii privati nu-s buni! Fraieri! Sa bage ei banii si sa comande altii pe ei, ca sfantul meszar! Desi situatia era cat se poate de clara, Falca a sunat si a anulat orice vanzare a UTA, ati inceput p’aci sa va luati de investitori desi acestia au prezentat planul lor concret! Care-i planul lu meszar!? Aaaaa sa nu imi dati exemplul Sibiului! Acolo echipa are peste 2 ani cu acelasi antrenor si jucatori! Deci care-i planu!? Cine vine sa ne duca…..in sus!? Poate Dumnezo! Deci mars la biserica tastatorilor! Asta imi aminteste de asta vara, cand cu SECETA! Romanii ies cu popii sa ceara ploaie de la Dumnezo! Ungurii pornesc sistemele de irigatii…. cu apa din Cris! Sa traiti mai bine….. de acuma! Cam asta-i diferenta!

    0
    0
    1. Balint a facut echipa sa joace abia dupa un sezon. Daca tineti minte primul sezon la revenire nimeni nu stia ce incercam sa jucam. Abia in al 2-lea sezon am inceput sa ii inghesuim pe toti la ei in careu. Nesansa lui Balint a fost faptul ca n-a avut un Postolachi care sa-i poata baga in poarta macar 2 din 5 faze de gol. La cate am avut sezonul trecut daca l-ar fi avut Balint pe Postolachi sau chiar Keseru care e atacant de careu clar tot el ar fi fost astazi aici. Nu poti sa spui ca jucatorii nu sunt buni cand in mare parte aceasi dominau CFR, FCSB, Craiova anul trecut.

      0
      0
  3. Mentalitatea se schimba greu, doar ca, la UTA problemele nu tin doar de mentalitatea jucatorilor. Cindva Imi Jenei spunea : ” ca o echipa sa fie…OK, trebuie ca ..cei 3 stalpi, Conducerea, Antrenorii su lotul sa fie ,..toti , minim de nota 7. La UTA asta nu se intampla. Cind unul da vina….doar pe altul nu e in regula, Se spune ca : ” anttenorul duce mingea in careu, acolo intevine ..calitatea individuala a jucatorului”…Intrebarea mea…pentru fani : Va place ” cum duce” UTA…mingea in careul advers ? . Mie …NU. Aici e treaba de antrenor, iar Poenaru…ar fi avut timp sa produca ceva. Cred ca….aici ..e problema, la UTA. Chiar si prea putinul profesionalism al Conducerii nu conteaza ,…cit conteaza…neputintele ( sa nu le zic altcumva) ale lui Poenaru

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button