ACB IneuProgresul Pecica

Pecica, cu Capătă în mare formă, nu le-a dat nicio șansă ineuanilor! Petcuț: „A ieșit așa cum speram” v.s. Sculici: „Am făcut prea multe greșeli” +FOTO

Progresul Pecica a început timid sezonul, dar arată tot mai bine de la etapă la etapă. „Galben-albaștrii” au demolat Ineul (4-1) în  al doilea derby arădean al rundei a 6-a a Ligii a III-a. Alexandru Capătă a fost starul meciului cu o „triplă”, Borcea completând „pokerul”. Oaspeții ar fi terminat cu zero în dreptul golurilor marcate, dacă tânărul portar Roșu nu s-ar emoționat la șutul de la distanță al lui Cahill cu 6 minute înainte de final.

Petcuț: „Nu am excelat, cu Lipova a fost mai altfel meciul”

Punctele de azi o duc pe Pecica în „careul de ași”, peste Lipova, pe care a învins-o weekendul trecut, tot pe „Pădurice”.  „Până la urmă, meciul a ieșit așa cum speram noi să iasă. Nu vreau să ne gândim la play-off, doar la următorul meci. Putem bate pe oricine, dar și putem pierde cu oricine. Acest meci a fost foarte important pentru noi. Așteptăm trei puncte și de la următorul meci, dar și un joc mai bun decât cel de astăzi. Nu pot spune că am excelat, am avut atitudine, dar la 3-0 ne-am relaxat, nu am ținut de minge și au jucat cu ei. Parcă, totuși, cu Lipova a fost mai altfel meciul”, a spus Mihai Petcuț, antrenorul Progresului alături de Bogdan Bozian.

Sculici: „Au fost două reprize diferite, dar la 0-3 ne era greu să mai revenim”

După trei eșecuri interne, pentru ACB Ineu a venit și primul eșec extern și încă unul clar. Absența căpitanului Hulbăr s-a resimțit din plin și asta pentru că trei dintre cele patru goluri ale pecicanilor. „Prea multe nu sunt de spus, felicit echipa gazdă pentru victorie. Am făcut prea multe greșeli, iar în prima repriză adversarilor le-a intrat tot, nouă nu. Apoi, al treilea gol a terminat jocul din punctul meu devedere. Au fost două reprize diferite, dar la 0-3 ne era greu să mai revenim. Nu avem experiența necesară să reușim să întoarcem un astfel de scor, scopul principal e să evolueze tinerii. Toate meciurile sunt grele pentru noi, încercăm să acumulăm experiență, dar și puncte, a afirmat și Cristian Sculici, „principalul” ineuanilor.

Peste o săptămâmă, Pecica are duel de play-off pe terenul revelației Pobeda, în timp ce Ineul riscă din nou mult în fața unei echipe Șoimii Lipova rănite.

 

Minigalerie foto Progresul Pecica – ACB Ineu, scor 4-1

FOTO: Sorin Dan Cârstea

5
1Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button