Gloria LT Cermei

Deja vu! Cermeiul – egalată din nou pe final, de această dată de Ghiroda! Todea: „Mai amânăm victoria” v.s. Bălu: „Am fi meritat să câștigăm”+FOTO





 

Cermeianii au fost la biserică, au mai trecut peste o săptămână de antrenamente, dar finalitatea a fost aproximativ aceeași. Contra celor de la Ghiroda și Giarmata Vii, „sămădăii” nu au mai luat gol în ultimele două-trei minute ci cu 10 minute înainte de final și – din nou – după o greșeală elementară la o fază fixă. Hecsko a egalat pentru timișeni reușita lui Vlad, din penalty-ul transformat în minutul 16.

Todea: „Urmează la Periam un meci de care pe care”

Punctul nu o ajută prea mult pe Gloria Lunca Teuz Cermei, care rămâne pe ultimul loc în clasament la cota 2.  „A fost un meci echilibrat. Într-adevăr, ei au intrat puțin mai bine în joc, au avut câteva ocazii la început, dar noi am reușit să echilibrăm și să deschidem scorul. În repriza a doua a fost mai mult un meci de luptă, un meci cu mingi lungi, prin care ei au venit cu presiune pentru a egala, dar am rezistat destul de bine. Am evoluat mai bine pe faza defensivă, nu au avut acțiuni din faze poziționale, doar din faze fixe, de fapt golul l-am primit din corner. Din păcate, mai amânăm victoria, să vedem la Periam,  unde cu siguranță va fi un meci de care pe care. Nu doar pentru noi, ci și la ei situația este cum este, poate fi un meci pentru predarea ștafetei. Sperăm să fim noi aceia, dar, cu siguranță, nu va fi foarte ușor. Își joacă și ei șansa, au la fel ca noi o echipă tânără, au avut un început mai greu și își vor vinde scump pielea. Nu va fi un meci ușor, dar mergem să batem”, a punctat Cristian Todea, antrenorul „roș-albilor”.

Bălu: „La pauză trebuia să avem două-trei goluri avantaj”

După ce a debutat cu succes pe banca Ghirodei (1-0 cu Buziaș), Sorin Bălu a trebuit să se mulțumeacă cu doar un punct în fața „lanternei”. „Vorbeam cu băieții, la pauză trebuia să avem 2-3 goluri avantaj și până la urmă conduceau gazdele cu 1-0. E clar că ne-am dorit să câștigăm, trebuie să ne uităm la aspectul jocului, trebuia să luăm toate punctele. Am întâlnit o echipă foarte motivată, o echipă bună, rănită, care se vede că muncește și are un antrenor inteligent, care încearcă să scoată maximum din băieți. După aspectul jocului și după numărul de ocazii, noi am fi fost cei care am fi meritat să câștigăm. A lipsit claritatea la finalizare, jucători valoroși pentru acest nivel avem, mai e mult până departe, dar să nu supărăm nici pe Dumnezeu. Am găsit un club foarte organizat, cu oameni care știu fiecare ce au de făcut în fișa postului, se poate face performanță. Se oferă condiții bune, avem un obiectiv important, un obiectiv pe care eu, împreună cu băieții, ne dorim să îl îndeplinim. Până la urmă, o luăm treptat, o luăm meci cu meci, sunt și surprize, dar noi trebuie să ne vedem doar de noi, doar de jocul și de rezultatele noastre și la final vedem. Urmează acum un derby de clasament cu CSM Reșița”, a punctat noul tehnician al vicecampionei en-titre din C8.

Galerie foto de la partida Gloria Lunca Teuz Cermei și CSC Ghiroda și Giarmata Vii, scor 1-1

4 comentarii

  1. Daca no mers cu Biserica, poate ….cu un maslu de dezlegare la popa de la Tăgădău…!? Sigur io blăstămat careva!

    0
    0
    1. poate se pune parastasul de 40 zile ca sunt mult mai multe zile de cand samadaii nu mai pot obtine nici macar o victorie la limita ,poate data viitoare!

      0
      0
    1. La păscut sa mergi tu , iar despre Zamfir și Bulza sint răutăți din partea ta , probabil ești un frustrat , apropo Zamfir a aparat bine azi a scos o droaie de mingii grele , dar nu contează ce crezi tu .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button