UTA Arad

Punct de răscruce pentru Ilie Poenaru chiar înainte de vizita campioanei României!





UTA a început prost seria de foc din finalul turului Superligii, 0-2, la Ovidiu, cu Farul, iar meciul cu CFR Cluj poate oferi multe răspunsuri sau indicii despre cum va arăta viitorul apropiat al formației arădene. Cumva, este nedrept că vestiarul „roș-alb” a ajuns să-și joace mare parte din credibilitate chiar în meciul cu campioana României, doar că acesta ar fi reversul medaliei după rezultatele slabe cu Mioveni, Chinidia sau Hermannstadt.

De exemplu, Ilie Poenaru a ținut să sublinieze importanța punctului de la Mioveni, prin prisma faptului că argeșenii aveau să o bată pe Sepsi, la Sfântu Gheorghe. Numai că trupa lui Bergodi a reușit apoi să facă 9 puncte și azi să fie pe locul 5, la 4 puncte de arădeni. Până la urmă, discursul antrenorului utist stă în picioare alături de argumente puternice, doar că acestea nu se văd în exprimarea în joc și, mai nou, nici în rezultate.

La finalul zilei, Poenaru trebuie să se privească ochi în ochi cu elevii săi și să înțeleagă exact dacă este pe aceeași lungime de undă cu ei. Oricât ar vrea el să nege, există o problemă Claudiu Keseru în vestiar și – mai nou – și una legată de Desley Ubbink. Olandezul nu e orb, vede că pe poziția sa evoluează un junior care nu dă randament, iar în 4231 rolul „decarului” e poate cel mai important din echipă. În fine, nici Idriz Batha nu mai pare atât de dedicat cauzei și asta pentru că stă departe de familia sa, care, din cauze birocratice, nu poate fi încă pe termen lung alături de el, la Arad. Albanezul e nemulțumit și asta se resfrânge și asupra evoluțiilor sale.

E una ce susține Ilie Poenaru și anume că are sub control lucrurile, că e mână forte în vestiar, dacă el nu e perceput ca atare. Aici, poate că ar avea nevoie și de un ajutor din partea conducerii, însă tot de el depinde dacă sugestiile din partea șefilor se vor concretiza prin unele măsuri radicale sau, să le numim, mai puțin populare. De exemplu, când Keseru a făcut DJ-ul într-un club la miezul nopții, iar a doua zi a avut antrenament, „principalul” arădenilor a crezut că e suficient ca atacantul de 13 mii de euro pe lună să plătească o amendă în fondul comun al echipei. Adică abaterea sa a fost pusă pe aceeași treaptă cu o întârziere la de 5-10 minute la programul echipei a oricui component al lotului.

Evident, Ilie Poenaru și Marin Dună realizează tot mai mult că UTA este clubul ideal în Superligă, unde suporterii îți mănâncă din palmă, atâta timp cât prestezi pe măsura așteptărilor. Adică oferi fotbal și rezultate și mai ales demonstrezi ești stăpân pe situațiile create de fotbaliști cu personalități complexe, veniți din medii și culturi diferite.

La Clinceni sau Mediaș, cu tot respectul pentru aceste cluburi, sincopele erau mult mai ușor de trecut decât la UTA, unde fiecare suporter are o lupă și privește prin ea pentru a găsi răspunsuri la întrebarea de ce echipa pe care o iubește nu-și poate depăși condiția de echipă de pluton în Superligă? Până la urmă, fondul de salarii a crescut de la an la an, iar calitatea lotului ar trebui să fie direct proporțională cu asta. Și dacă nu e cine e de vină și cine plătește?

50 comentarii

  1. CFR-ul joaca joi seara la ora 22 in Conference liqe la Praga cu Slavia. Deci jucatorii CFR-ului or sa vina la Arad obositi si UTA. poate profita de acest aspect pt. a castiga cele 3 puncte. Daca nici acuma nu ai sanse sa bati CFR. jucand fotbal cum trebuie,trebuie schimbat neaparat antrenorii !!!

    0
    0
    1. Trist, scuze și iar scuze, de asta sunteți buni, se pare că aveți pregătire…. Dar echipa ați pregătit-o pentru liga-2-a, nu îi așa ?
      Cât de penibili, doriți să fiți ? Plecați și lăsați-ne, se pare că nu ați înțeles, ce înseamnă UTA pentru noii.
      Drum bun, și sper să nu mai pregătiți o altă echipă, în acest mod minunat cum ați pregătit UTA.
      Nu am văzut nimic, nici o tactică, nici presing, agresivitate, ci doar frică, un joc haotic, jucători care așteaptă doar banii, și nu le pasă de UTA.
      Rușine, Rușine, Rușine!!!
      Lăsați-ne !!!

      0
      0
  2. Din păcate cred că antrenorul are bagajele făcute indiferent de rezultatul cu CFR , se vede prin jocul prestat că jucătorii nu-l mai doresc la echipă ! Problema este că unii jucători nu au fost deacord nici cu Balint dar nici cu Badea și atunci pe cine aduci? Unica soluție este să se orienteze spre un antrenor de afară care cunoaște cît de cît campionatul romînesc altă soluție eu nu văd ,dar trebuie tăiat în ,,carne vie,, și în dreptul jucătorilor care efectiv îsi bat joc ! Sa speram că va ieși bine….

    0
    0
    1. Lotzi, ai punctat bine doua aspecte: Poenaru a pierdut vestiarul, care, de altfel, nu l-a avut niciodata. Ma astept ca el si staff-ul sa aibe bagajele facute, si dupa meciul cu Chefere sa isi anunte demisia. Al doilea lucru punctat bine este cel al jucatorilor capriciosi; cel putin, in cazul lui Badea, cativa l-au „sapat”, in era pitesteanului, jocul echipei era aproape la fel ca si acum, evolutii cat de cat bune, unele mai putin bune. Din pacate, situatia de acum, este cea mai grava – in ideea in care echipa nu joaca nimic, nici acasa si nici in deplasare. Pe langa Poenaru, as da drumul si la cativa jucatori: Kese-gol, Ubbink, Batha, Ademi, Steau, Matei, Dobrescu…

      0
      0
      1. @Andorre.Eu zic că un antrenor competent i-ar pune pe picioare pe cei enumerați de tine….Excepție: Ademi și Dobrescu. Poenaru nu știe să-i pună nici pe posturile care joacă.

        0
        0
        1. Pe Keseru nu il mai „pune pe picioare” nimeni. I-as concedia imediat pe Keseru, pe Batha, pe Maxim, pe Steau, pe Matei, pe Ademi, pe Dobrescu…si un portar. Dar acum nu se ( prea) poate, nu-i sesiune de transferuri. Am avut portar ( pe Moldovan- Balint si-a retinut ” pupilele- Iacob si Rotaru,… Meszar…nu s-a priceput) ,.. in curtea lui UTA au fost Celea, Oroian, Costin, Albu, Shlyakov. I-am alungat pe Mar si pe Calin fara a juca 1 ( un ) minut, cam la fel pe Mercioiu si Patlagica. Pop nu e folosit…ca merge la scoala ( de ce nu pune Poenaru….antrenamentele…la ora jocurilor ?) Problema la UTA este ca aparatorii sint lenti si bubuie mult , daca ies…la centru contraatacul rapid ii ” omoara”, mijlocasii nu stiu pasa, fundasii laterali…nunies la joc, nu avem under 21 valabil ( joaca Steau , nu Isac…aradean), iar in atac , pe linga Keseru ( total in afara problemei), sint jucatori care au jucat foarte, foarte putin ( Lobello, Otele, Ademi, Postolache). La peste 1 luna de cind a venit Aly abia a prins 15-20 minute si nu arata a fi pus pe picioare…fizic. De toate astea vinovatii sint in conducere si antrenoriii foarte slabi in profesie. O tot spun de vro doua luni : UTA are cel mai slab joc de posesie din intreaga liga, s-ar vrea un joc…” a la CFR”,..fara sa avem jucatori cu valoarea alora. Singura solutie, cit de cit logica, ar fi fost concedierea , dupa Farul a lui Poenaru ( bine era..inainte de intrerupere), insa UTA nu prea mai are bani de despagubit si de adus un altul. Si nici nu mai am incredere in Conducere ca stie sa…aleaga un antrenor care sa faca ceva. Cam asa stau lucrurile. Ce va fi….este previzibil…usor .

          0
          0
    2. Pai jucatorii ce fel de antrenor vor?Balint nu,Badea nu, Poenaru la fel. Ei ar trebui sa joace nu sa tot sape antrenorii. Conducerea e de vina.Nu poti schimba la nesfarsit antrenorii

      0
      0
      1. Hai sa fim seriosi. Problema lui Balint a fost ca n-a avut atacant in forma. Singurul cu care s-ar fi certat ar fi fost Erico pe care dupa l-a trecut pe banca iar inlocuitorul lui, Dima, a gresit la golurile cu Gaz Metan si Rapid care a pus capat erei lui la UTA. Badea era doar un antrenor slab. Singurele meciuri bune care le-a facut echipa cu el au fost cu Sepsi si CFR, fix primele 2 dupa plecarea lui Balint in care echipa juca exact ca si cu Balint. Dupa s-a vazut mana lui Badea, cand UTA n-a mai jucat nimic. Daca Balint l-ar fi avut pe Keseru anul trecut sa le bage in poarta la cate ocazii am avut sau chiar pe Postolachi probabil ar fi fost si azi la club.

        0
        0
        1. gresit ERICO, Pasaglia si lista mai poate continua hai sa nu cautam sa il divinizam acum pe Balint, cu tot respectul pe care il port. Vorbesti de Keseru ce il opreste pe acesta sa marcheze acum? El nu are sut la poarta despre ce vorbim.

          0
          0
  3. Nu chinuiti pacientul!Eutanasiati comatosul!Un singur lucru poate sa faca cei din conducere si trebuia facut deja demult:un picior in fund intregului staff tehnic!!!
    Ce se intampla daca scoti un egal cu CFR?Il mai tii pe Poenaru ca mare filozof si il asculti cum isi aroga merite?
    Nu,merci!

    0
    0
  4. Titlul articolului trebuia să fie mult mai simplu : „Demisia lui Ilie Poenaru chiar înainte de vizita campioanei României „. Era mult mai sugestiv pentru incompetența acestui antrenor neputincios care ne duce cu zăhărelul, atât pe nou suporterii pătimași ai echipei cât și pe conducerea UTA-ei care pare vrajită de comentariile lui Poenaru după meciurile jucate fără nici o noimă și antrenate de el…..Pus cât de repede la o parte și adus un antrenor străin, nu ar fii rău nici niște investitori străini, căci ai noștri autohtoni zice Meszar și Falcă ,nu sunt buni.Hai UTA, hai Aradul.

    0
    0
  5. Cred ca in momentul de fata, ar fi cel mai potrivit sa revina Balint…orice alt antrenor nu are nici o sansa in fata vestiarului capricios. Pe Balint macar il stiu multi dintre jucatori, si in plus nu mai avem in atac petardele din mandatul lui: Dangubic, Laukzemis, Easton..nu ca acuma am sta foarte bine in atac :))), dar poate pe unii din mortii astia de acum ii poate invia :))

    0
    0
        1. Eu m-as duce pe pista Cristian Pustai de la Buzau ! E ardelean, la Buzau nu prea ii merge, a incercat si la Calarasi.Dar este profesor de matematica, este calculat, are prestanta, are idei de joc, are o varsta care impune respect , merita o echipa care are un tel, are o istorie in spate !

          0
          0
    1. Corect! Incă mai sunt jucatori dusi de el si îi poate reactiva. E cea mai bună solutie.
      Cu antrenori straini am mai avut experienta cu ani in urmă ( Nuweiler) cel care vorbea cu d-voastra cu toti jucătorii si B -ul ne-a mâncat.
      Mai dați-i o sansă lui Gyuszi si n-a sa ne dezamăgească. Eu cred că stie unde a gresit si va veni cu alta atitudine fața de club, jucători si suporteri.
      Nu trebuie să fim răzbunatori…nici să gândim ca dacă a esuat prima dată nu poate reusi a doua oară. Sper să gândească bine conducerea și să nu vină unul care ne bagă in B că mult nu mai e si se trage linia la play off si play aut

      0
      0
  6. Dragi Utiști,nu e prima dată cînd î/mi dau și eu cu părerea,dar fără mijlocași de creație care să pună în valore atacanții,doar cu mijlocași defensivi la fie ce o fi, doar să bubuim nu o să crească niciodata jocul de atac plăcut ochiului și spectatorului. De la antrenori,ca ,Poe, Balint, Badea, Pelici, Sandoi, Nego,și chiar Dan Petrescu nu o să vedeți niciodată. UTA (părerea mea) de un antrenor cu spirit ofensiv și de puțină curățenie la nivelul lotului în pauza de iarnă.Nume faimos și frumos avem,SUPORTERI frumoși avem,stadion avem,așa că,cei implicați în destinele clubului,puneți osul la trebă,eliminați antrenori de merge și așa,banul șă vină,jucători care nu pun umărul și nu fac măndrie de a purta tricoul Ute/i.Sper că nu am suparat pe nimeni,iar cei ce trebuie să audă(Meszar,Brosi,etc.)sau să citească;pentru noi ,DOAR UTA CONTEAZA.(un fan Barca)

    0
    0
  7. Întrebare: ce rol a avut profesionista conducere avandu-l in frunte pe domnul Meszar in numirea și păstrarea în funcție pentru un interval de timp a domnilor Badea , respectiv Poenaru?

    0
    0
  8. N- are cum sa mai ramana acest staff technic . Indiferent de adversar noi jucam nimic. Avem probleme si cu adversari de liga 3. Pur si simplu nu se mai poate continua in acest fel

    0
    0
  9. O soluție pt antrenor ar putea fi fostul antrenor spaniol al CFR..și al Mediașului…aduceți-vă aminte ce fotbal jucau …Cardoso n-ea dat două goluri atunci aici cu Mediașul recent a declarat că sar întoarce în campionatul României…

    0
    0
  10. nici cu Badea antrenor nu am jucat atât de slab! acest Poenaru cu staful lui ne vor ingropa ! ați văzut cum joacă Mioveni sau Chindia? UTA nu are sut pe poartă un meci intreg! odată cu poenaru si staful lui trebuie să plece toți plictisiții de Arad! să rămână doar cei care semnează că despagubesc clubul cu suma integrală din contracte dacă retrogradeaza echipa!!

    0
    0
  11. Trebuia sa i se impuna deja un nr. de puncte inca de la meciul cu Farul pana la finalul turului,chiar daca juca numai cu Bayern sau Barca,daca nu ii convenea sa-si fi luat talpasita,e numai vina lui ca echipa joaca fara nici un orizont.Oricum are zilele numarate la Arad,a adus UTA in halul de a fi cea mai insipida echipa din primele 2 ligi.

    0
    0
  12. Antrenor străin cu experienta, și doi secunzi arădeni dintre cei de perspectiva, prin examen. Ar fi un prim nucleu de formarea prin experienta străinului, a unor antrenori de casa. UTA nu are nevoie de traseistii superligii. Străini de patrimoniul spiritual al clubului. Complicat, dar asa se elimina amatorismul.

    0
    0
  13. Citiți articolul din gsp o nouă lege merge la promulgare la Iohanis la capitolul sport minim 30% din suma alocată pt sport de către primarii e obligatoriu să fie către juniori.
    Asta înseamnă că din milionul alocat de primărie pt UTA vor rămâne maxim 700 de mii pt prima echipă.
    Asta dacă rămânem în prima liga Bibart a zis ca dacă retrogradam fondurile se vor reduce semnificativ dinspre primărie.
    Așa că fără finanțare privată vistieria clubului va scădea considerabil.

    0
    0
  14. DACA POIENITA SPUNE CA U.T.A A JUCAT BINE,ORI A FOST EL BEAT ORI EL NU STIE CUM TREBUIE LUCRAT FOTBALUL.PASE PASE IN SPATE INTRE FUNDASI,CUM SA DAI GOL.EL NU INVATA JUCATORII CUM TREBUIE TRAS LA POARTA.SE JOACA LA NIMEREALA IAR DACA IESE CEVA E BINE ,DACA NU ,NU CONTEAZA CA U.T.A VINDE TOATE MECIURILE.D E M I SI A dunare si poienita

    0
    0
  15. Indiferent cine este antrenor la UTA trebuie un presedinte cu rezultate in FOTBAL! Ce echipa frumoasa a construit Dani Coman la Hermannstadt, fara un buget mare si cu jucatori de Liga 2!

    0
    0
  16. D-le MESZAR va place cum joaca echipa ? Daca era Mititelu in locul dumneavoastra, Poenaru si Duna erau zburati demult de la UTA. Poenaru a avut destul timp ,atatea etape sa puna la punct bunul mers al echipei si se vede ca, nu ii iese. Pai ce mai asteptati ? Numai scuze, scuze si dinou scuze ? Dar pana cand sunte-ti dispus sa tolerati aceste scuze ? Pana aluneca UTA. dinou in zona retrogradarii ?

    0
    0
    1. „sunte-ti” se scrie „sunteti’, stimate domn Nelu. „dinou” se scrie „din nou”.
      „Stimate” pentru ca tineti cu UTA de la distanta si dupa atatia ani de cand ati plecat de-aic. Dar gramatica Dvs. este execrabila. Toate cele bune !!! Hai UTAAA !!!

      0
      0
    2. MESZAR nu are nici o calitate oficiala in cadrul clubului UTA .El este doar omul din umbra ,din spatele usilor inchise.Oficiali sunt Voinea, Broszowsky, Stana, etc.Ei au drept de semnatura.MESZAR doar le indica ce sa semneze.

      0
      0
  17. Am avut incredere in acest domn Poe , dar in ultima vreme ne spune doar poezii,jocul este praf(joci cu doi inchizatori cand echipa adversa este in 10), nu te mai poti uita la meciurile U-tei te inbolnavesti(inainte nu puteam sa ma uit la meciurile CFR-ului) acum nu mai pot sa ma uit nici la echipa mea de suflet

    0
    0
  18. relaxati-va oameni buni, Poenaru este doar o parte a a iceberg-ului. La UTA totul incepe de la cap, de acolo se impute tot. Imputeala coboara spre conducerea oficiala unde exista sindromul ” Il dolce far niente”. Acest sindrom merge catre stafful tehnic care din pacate pare depasit de situatie si ajunge la baza care sunt jucatori de un miserupism total. Orce antrenor ar veni acestia la un moment dat o sa li se falfaie de el.
    Balint baiat OK pana la jignire adusa suporterului aradean cand a facut ode baietilor de sub pod cand el avea in spate la Arad un stadion care l-a tinut in brate atata timp facand nu odata scut in jurul lui. Eu care l-am respectat pe Balint maxim, fiind fan a lui inca inainte sa ajunga la UTA, urmarindu-i cariera dupa acel 4-0 cu care ne-a batut la Siria cu TG Mures, nu pot trece peste aceea jignire. O venire a lui la ARAD acum nu cred ca e buna nici pt noi nici pt el.
    In locul lui a venit Badea prea moale cu jucatori i s-au ridicat in cap nerespectandu-l deloc.
    Acum Poe la fel miserupisti is iar satui de antrenor.
    La UTA este o gasca de „prieteni cu fotbalisti” care asteapta doar atat sa vina banul, de restu nu ne intereseaza. Daca antrenorul ne cere mai mult ii aratam noi cine ramane si cine pleaca

    0
    0
    1. Inseamnă că UTA trece in plan secund si ne amintim mereu de o jignire? Ei zic ca ar trebui să iertăm. dacă nu iertăm insemnă că nu ne pasă decât de noi însine. In Arad majoritatea îl vor inapoi pe Gyuszi, nu s-au simțit jigniti, din contră respectați. UTA nu inseamnă un om, sau o problemă de conjunctură. UTA inseamnă toți suporterii, si care vin la stadion si care nu. Dacă ești suporter adevărat trebuie să primeze binele clubului nu jignirea aceea la nervi.
      Dacă a avut o discutie mai aprinsă cu galeria cred că se poate produce împăcarea. Pe noi ceilalti nu ne-a jignit cu nimic.

      0
      0
      1. OK imi pare rau sa iti spun ca atunci nu te respecti ca suporter, eu unul nu pot trece ever peste ea, oricar respect am pt Balint.
        Balint nu este asa de curat pe cat il credeti multi din voi.
        Daca Balint vine inapoi o sa vezi ca o aibe o problema, dar fiecare cu parerea lui

        0
        0
        1. Alin, eu nu-l cunosc personal, nici nu am vorbit vreodată cu el. Poate voi cunoașteți mai bine caracterul lui. Dar ce cred eu, nu e normal ca să fie oprit să mai antreneze la UTA din cauză că a avut cândva un conflict cu galeria. Si galeria trebuie să se gândească la binele echipei și să-și calce pe orgoliu. Poate si galeria l-a provocat, se ajunsese la un punct „mort”. Acum e altceva. dar cum zici, s-ar putea ca nici el să vrea să vină. Degeaba vrem noi dacă nimeni nu l-a intrebat pe el. Poate si el s-a simtit jignit. Nu e bien dacă dacă se tine cont de una si alta. că defecte toți au, nu există om să nu aibă vre-o hibă. Sperăm să luati decizia cea mai bună si UTA să meargă bine, cu sau fără Gyuszi. Dar galeria să-și asume dacă nu iese bine.

          0
          0
    2. Hai sa fim onesti, si Balint a fost foarte gingas si sensibil dupa ce a luat bataie de la juniorii lui Gaz Metan si dupa 10 meciuri necastigate.S-a ofensat, a mai mers la Rapid unde a facut egal 1-1, iar apoi a venit la Arad si si-a depus demisia de comun acord cu Meszar si cu Apostu.

      0
      0
      1. Balint si-a depus demisia doar dupa ce a primit compesatiile, dar ca sa fie vazut baiatul bun a spus ca pleaca el de la UTA dar in realitate o fost o despartire pe banuti si nu putini. Sunt multe aflate ulterior, ce a facut ca eu un mare fanatic sustinator a lui Balint, sa simt o mare dezamagire si eu ca suporter oricat as putea sa ierta, pentru mine el nu mai ii persoana care imi inspira incredere. Daca va fi sa se reintoarca inapoi o sa il respect dar nimic mai mult.

        0
        0
  19. RADUCIOIULE !!! Am scris gresit din graba ,se mai intampla dar sa ma jignesti in halul asta esti de-a dreptul de rasul curcii. Tineti cu UTA. de atatia ani de cand ati plecat DE-AIC ? Ai scris cumva corect domn Profesore ? Si dupa atatia ani, de unde am plecat DE-AIC ?

    0
    0
  20. Imi amintesc foarte bine sondajul facut aici pt antrenorul preferat de suporteri si galerie la UTA! Poenaru! Bifat! Adus! Am mai spus! Si sub Balint si cu Badea, UTA nu si-a depasit conditia mediocra! Atata pot jucatorii! Vorbim ca antrenorii si-au adus jucatorii doriti! Pe naiba! Au ales ce sa putut dintre jucatorii liberi de contract! Keseru, Hoxalari, Steau, Dobrescu, Jobello, moldoveanul…ce mai, toti care au venit pana acuma! Batha, gratis si desi am sperat ca este boxtoboxul necesar la UTA, e clar ca si-a pierdut luciditatea! Poate si pe fondul distantarii familiale! Nu stim! Trebuie schimbata strategia de aducere a jucatorilor! Singurul care a confirmat este Cascini! Trebuie curatenie maxima, la sange si adusi minim 2 jucarori valorosi, pe bani! Cumparati adica! Titulari de drept! Lotul actual e mare, este de unde taia si la nr si la buget! Mai pot ramane Vukcevici si Potolachi si alti cativa! Apoi, anul viitor, alti 2 jucatori pe bani! Nu gratuitati! Asa, campionatul viitor ar fi 4 titulari, jumatate de echipa, achizitii adevarate, nu cei mai buni dintre cei slabi! Exemplul Craiovelor si fcsb sunt clare! Geaba tot schimbi antrenorii si dai nas jucatorilor! Ei fac acolo un grup tacit, care erodeaza colectivul! Sepsi, a ratat playoutul dar nu l-a schimbat pe Bergodi! Rapidu si-a gasit finantator si are echipa! Scartaie!? Ma bucur! Problema la UTA e managementul si finantarea! Meszar nu are buget pt achizitii, iar bugetul pt salarii e calculat si negociat in functie de intrarea banilor din diferitele surse, gen, Primarie, sponsori, incasari tv….etc! De aceea se aduc numai liberi de contract, pe ultima suta de metri! Jucatorii la UTA vin bucurosi si raman aici in ape caldute, multumiti in dolce vita romaneasca! Banii, multi, putini, vin la timp! Joaca cat sa nu se rupa, dar nici sa rupa gura targului! De ce nu l-a lasat Meszar pe Ubink la Craiova sau pe Otele…de unde a avut oferta? Ca era pe plus! Nu a dat un leu pe ei si lua ceva euroi! A vrut sa se dea mare manager! Nu io iesit! Ca nu-i! Stie sa manevreze numai cu sprijin politic! Nici manevrele, nu el le gandeste! Acuma poate nici solutia mea nu e castigatoare! Imi lipsesc datele concrete! Dar ceva trebuie schimbat! 3 ani=3 valuri de jucatori liberi de contract! Fara rezultat! Putem incerca inca 3 ani, cu Mourinho antrenor, si tot aici vom fi! Apropo de Mourinho! Ce echipa mai antreneaza!? Daca nu i se aduc jucatori, nema rezultat! Sansa UTA au fost investitorii privati! S-a pierdut trenul! Vrei totusi sa ajungi unde ti-ai propus!? Iei alt tren! Problema este ca managerul nostru nu are solutii ….ma rog, solutiile nici nu depind de el sau de capacitatea sa manageriala! Unii dintre voi ii cantati in struna ca el o facut UTA de azi! Da! Da mai mult nu poate! Stiti vorba aia!? Pan la Dumnezo te mananca sfintii!? Asa ca geaba pleaca Poenaru! Cine il va face pe Ubink sa sprinteze!? Sau pe Otele sa dea o pasa, sau pe Batha sa se calmeze!? Sau pe Postolachi sa inscrie de la 11 m! Sau pe Vukcevici sa dea 2 centrari din 20, unde trebuie! Da, Balint a facut un bloc functional la UTA, dar stiam din fotoliu, cu 2-3 minute inainte, ce traseu va urma mingea si pe la ce jucatori va trece! Poenaru, macar, le-a cerut sa paseze vertical, pe poarta adversa, dar ei nu si nu, tot pe lateral o paseaza! Cascini, Batha, cui sa paseze daca varfurile nu se demarca, nu se misca intre linii!? Mai urmariti meciul si ganditi! La Farul! Ce credeti ca le-a spus la pauza!? Bine baieti, buna repriza, nu mai alergati atata, lasati-l in pace pe Alibec, pasati la portar, sa nu ne bata astia cu mai mult de 3-0!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button