Baschet

Se lansează Academia de Baschet Arad, Iazbinscky, Kovacs și Drăguș-Urban se ocupă de schimbul de mâine al „galben-albastrelor”





Miercuri, 5 octombrie, se lansează Academia de Baschet Arad! Evenimentul va începe de la ora 17, în sala festivă a Colegiului Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal.” ”Așteptăm fetele de 10-12 ani, care doresc să înceapă activitatea baschetbalistică la o echipă de tradiție din România ce a făcut mai mereu cinste baschetului arădean pe plan național și internațional. Vor fi prezente la eveniment și jucătoarele noastre, care vor susține proiectul”, este mesajul clubului FCC Baschet UAV Arad.

Coordonatorul Academiei de Baschet Arad va fi profesorul Gabriel Iazbinscky, iar antrenori Adam Kovacs și Bianca Drăguș-Urban. Cei trei vor pune bazele echipei de Under 13 ce va reprezenta FCC UAV Arad în competiția națională ce va demara peste un an.

Așadar, vicecampioana en-titre a României face un pas important pentru a asigura și mai mult viitorul baschetului feminin arădean, alături de clubul Valbon, care – de asemenea – e specializat în creșterea copiilor și juniorilor în sportul cu balonul la coș arădean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button