Arhivă articole

Pobeda – Pecica, cine continuă să surprindă plăcut în C8? Borcea: „Avem moralul foarte ridicat, putem continua seria victoriilor”


Surprizele din „careul de ași” al seriei a 8-a a Ligii a III-a se duelează, vineri (la ora 15), în cadrul etapei a 7-a, la Dudeștii Vechi. Pobeda Star Bîșnov (locul 2, 15 puncte) o găzduiește pe Progresul Pecica (locul 4, 10 puncte), meciul fiind deschis – la prima vedere – oricărui rezultat.

„Bulgarii” formează o echipă mai experimentată, ce arată mult chef de fotbal în acest start de sezon și vin după ce au detonat „bomba” în Valea Domanului, impunându-se cu 2-1 în fața liderului CSM Reșița.  „A fost un meci încrâncenat, pe un teren foarte greu, băieții mei depunând un efort considerabil, chiar de admirat. S-au întrecut pe ei înșiși, mai ales în final și drept răsplătă am luat toate cele trei puncte în Valea Domanului. Am scris istorie! Nu ne vom lăsa, vom lupta până la sacrificiu în continuare”, a spus Daniel Vasilcin, antrenor-jucător al Pobedei după succesul contra trupei lui Călin Cheregi.

Ca și partenerul ei de întrecere, Progresul Pecica este într-un moment foarte bun, căci vine după două succese foarte importante în fața unor rivale județene, 2-0 cu Lipova și 4-1 cu Ineul. Împotriva echipei din Țara Zărandului, Capătă a reușit „tripla”, iar ultimul gol al partidei a purtat semnătura lui Samir Borcea. Acesta este unul dintre juniorii UTA-ei care au purtat tricoul galben-albastru și în sezonul precedent. Acum, însă, contigentul fotbaliștilor împrumutați de gruparea fanion a Aradului e infinit mai mare. „Suntem mai mulți juniori de la UTA acum, dar cei nou sosiți s-au adaptat relativ repede cu meciurile de seniori și spun asta pentru că îi cunoșteam pe majoritatea și înainte. Cred că e mai bine ca anul trecut la Pecica, atmosfera este foarte bună, am lucrat foarte bine la antrenamente și au venit și rezultatele. Obiectivul echipei este clar play-off-ul prin prisma rezultatelor, dar mai e mult până atunci, tratăm cu seriozitate fiecare meci. Personal, îmi doresc să joc cât de bine, să ajung cât mai sus în carieră, dar până atunci vreau să-mi ajut echipa la care activez”, afirmă rapidul mijlocaș lateral de 19 ani .

Așadar, Pecica joacă vineri, de la ora 15, pe „Hristo Stoicikov Arena” pentru trei puncte ce i-ar consolida poziția în zona play-off. „Urmează o deplasare foarte grea la Pobeda, dar mergem să facem un rezultat pozitiv. Avem tot ce ne trebuie, acum moralul este foarte ridicat, putem continua seria victoriilor. Pobeda este surpriza seriei acum că au bătut la Reșita, dar nici noi nu stăm rău. După ce am făcut un meci foarte bun tot la Reșița, am bătut meritat Lipova și Ineul. Pobeda se bazează acum și pe Enciu, fostul meu coleg. M-am înțeles bine cu el, este un jucător bun, și-a adus și el aportul la rezultatele din acest sezon și nu este prea plăcut să îl ai ca adversar”, a mai spus Borcea.

Dan Puie și Sergiu Aldan încă nu sunt la dispoziția lui Mihai Petcuț și Bogdan Bozian pentru deplasarea de vineri, din județul Timiș.

Formații probabile:

Pobeda: Stoianov – Solomon, Bîrloveanu, Angheli, Cochințu – Paunchici, Briciu – Lungu, Vasilcin, S Budur – V. Grigore

Pecica: Roșca – Moraru, D. Roșu, Wild, Sarkozi – C. Mihai, Hrezdac – Borcea, Arsene, Stanciu – Capătă.

Arbitri: Costinel Iacob – Răzvan Tudor, Laurențiu Anghel (toți din Craiova)

Observatori: Sebastian Moisin (Oradea), Mihail Boru (Reşiţa)

2
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.