UTA Arad

Se vând bilete la UTA – CFR Cluj, deocamdată online, iar de joi și fizic!





Victoria de la Botoșani a fost doar o „Fata Morgana” pentru UTA, care a bifat mai apoi, în premieră stagională, două eșecuri la rând 1-1 cu Hermannstadt și 0-2 cu Farul Constanța. Automat meciul din cadrul etapei a 13-a a Superligii, de luni (ora 20,30), de pe teren propriu, cu campioana CFR Cluj, devine foarte important pentru parcursul stagional al „roș-albilor”.

În ciuda rezultatelor și prestațiilor slabe din ultimul timp ale favoriților, publicul arădean va realiza – probabil – un sold out în confruntarea cu trupa lui Dan Petrescu. În acest sens, „oficialii” de pe Mureș au pus deja în vânzare biletele pentru disputa cu CFR-ul.

Acestea se pot procura pe platforma online, bilete.ro. Tichetele se vor comercializa și fizic joi (între orele 15 și 18), vineri (între orele 11 și 14) și luni (între orele 14 și 20,30). Preţul biletelor este identic cu cel din sezonul trecut, dar și de la jocurile cu Petrolul, U. Cluj, FC U Craiova 1948, Chindia și Hermannstadt: peluza ”Iosif Petschovszky” – 30 de lei, tribuna a II-a ”Ladislau Brosovszky” – 45 de lei, tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 60 de lei. Copiii până la 3 ani au acces gratuit, iar pentru cei de până în 14 ani se va aplica o reducere de 50%.

Totodată, vă reamintim că toate echipele de fotbal de copii și juniori ale municipiului și județului Arad vor avea acces gratuit la toate meciurile de pe teren propriu ale UTA-ei. Pentru a participa la un joc oficial pe Arena Francisc Neuman, cluburile doritoare sunt rugate să se prezinte la stadion cu o oră înaintea jocului, la Peluza Sud (Calea Aurel Vlaicu). Alături de jucători, echipele vor fi însoțite de cel mult doi antrenori care se vor ocupa de supraveghere și organizare. De asemenea, echipele arădene interesate sunt rugate să anunțe în prealabil intenția prin telefon, sms sau whatsapp, la număr de telefon 0744.397.380 (persoană de contact Cristian Păcurar, director Academia UTA). Accesul se va face în limita locurilor disponibile.

10 comentarii

  1. Din 13 meciuri oficiale (1 în cupă), în 7 dintre ele am fost praf/varză… la FC Argeș, cu Voluntari, la Mioveni, acasă cu Chindia și Sibiu, în cupa la Suceava și la Farul. În meciurile astea am fost dezastru! Ne-am prezentat cât de cât onorabil în meciurile cu Petrolul, U Cluj și FCU CRAIOVA (doar prima repriza) toate jucate acasa, iar la Rapid si Botoșani am jucat și noi ceva fotbal. Dle Poenaru, credeți ca e de ajuns??? De aveați/aveți coloana, dati-va demisia de onoare, sunteți clar TOTAL depășit!!!

    0
    0
    1. F corect ceea ce ai spus,daca Poenaru are impresia ca este de ajuns inseamna ca nu cred ca a realizat unde antreneaza.Cred ca pana acum am facut mai multe meciuri f proaste decat in precedentele 2 sezoane si au fost si acolo niste oribilitati de meciuri dar totusi cu loturi teoretic inferioare celui pe care il avem acum,mai ales in primul sezon.

      0
      0
  2. Nu isi va da demisia. Asteapta sa fie demis ca sa mai i-a niste bani la reziliere. Asa fac toti. La noi nu prea sunt bani, cine sa acopere gaurile, Mezsar? Sa fim seriosi. O sa il demita cand chiar nu o sa se mai poata, gen daca va pierde urmatoarele 3 meciuri sau doar in pauza de iarna.

    0
    0
  3. Nici nu mai stiu ce sa spun…Nu ar avea rost…Aratam jalnic,tot mai jalnic si descumpanitor…Optimismul nu moare doar pe declaratiile,(aburerile) lui Poenaru,cu toata dragostea noastra fata de UTA si pareri de rau,nu stiu,nu prea vad cum sa se intample o alta minune a lumii…Nu joci absolut nimic atatea etape,te chinui,strangi morcovul prin partile dorsale,de se vad doar frunzele…poate,poate si iar poate ca se intampla un reviriment,un soc, dar nici o sansa…Poenaru tot promite,filozofeaza,mai apare si „Plapuma”,manta de ploaie langa frezat/gelat…E clar ca asa nu se mai poate continua, in acest fel…Nici intr-un caz….Ce m-ar face sa cred ca invingem tot???Sa batem,ok, dar putem?
    Nu prea il vad bine pe Poenaru,la meciul contra CFR,fata de suporteri…cred ca are „savarina” pregatita…Cantecul Lebedei…

    0
    0
  4. Ce poti face in asemenea cazuri??Cu orice fel de pierdere asumata,reziliezi pe un Keseru,Ademi,Matei,Steau,Maxim,Batha,Dobrescu,Poenaru si tot circaraiul sau adiacent…Da,adevarat,pierdere financiara…dar mai bine la moment…nu intarziat..Nu se poate,pe motiv de clauze de reziliere?Ba da,se poate!E mai simplu de cat ar parea…
    Un antrenor fara Party-Priuri,care sa le expuna clar ca nu intra in vederile sale…Tai buget salarial,cumulativ,aduci un fel de Mandorlini,sau ceva de acest gen si elefantii nu joaca!Punct!Concediezi, cu tot regretul,pe Florin Iacob,Balauru si titularizezi pe Mociu..Revine Rosca…Imediat ai doi portari de perspectiva…
    Nu joci jucatori veniti imprumutati,gen Stahl(care nici nu stie de cine apartine), ci ofertezi pe un Cristi Costin,Dorin Toma,Romario Moise,sa fim seriosi,carora li se termina contractele curand pe la Voluntari,Slatina,etc…
    Nu este greu,doar putina viziune sa fie,bunavointa…Luciditate!Mai mult curaj!Plus copiii pe care Poenaru nu vrea sa-i vada,sub nici o forma,fricos,las…antrenor de alibi…

    0
    0
    1. Propunerile au un sambure de adevar, cei care ar trebui dati afara (…sint de acord…cu ” lotul ” propus), nu pleaca fara despagubiri, si nici bani nu vad sa aiba Meszar ( De unde sa scoti bani..pentru a-l plati,..doar…pe Keseru ?) Acum…bani, la club…nu mai vin, doar din…bilete,…care se vor imputina…si alea. Poate…la anul.Dar macar antrenorul ar trebui scos imediat, ca imi pare ” viermele,….din marul stricat”l. Trebuie adus altul ( nu Balint) pe alte principii adus, cu alte calitati si viziuni. Cam greu…si asta. Cred ca se va merge…” pe mana lui Poenaru” ,…pina la iarna, din aceste cauze.,..desi consecintele vor fi …catastrofale. I Poenanu nici nu stie meserie, nici nu mi poate aduna un vestiar cu scandal. Nu vreau sa fiu rau, dar solutia cea mai convenabila a lui Meszar ar fi…” politica strutului”, apoi retrogradare, care l-ar scuti …nu de critici,…cit de…controale financiare. Doar ca…. vin Alegeri iar cei din PNL..” vor deconta” serios lipsa de popularitate care o vor avea. Concluzia ? Schimbarea imediata a lui Poenaru, cu un altul…cu experuienta la organizarea jocului, si cu incredere in tineri e solutia cea mai simpla. Acum….Nu peste 3 luni !

      0
      0
  5. @Giro, cateva intrebari
    Meszar pe care il sustii pana in maduva oaselor are bani de rezilierile care le ceri?
    Unde ii asumatul acum cand ar trebui sa fie la echipa sa rezolve treburile?
    De ce jucatori de la UTA se afla in fata celui de al treilea antrenor pe care nu il mai vor?

    Nu Poenaru este cel mai mare vinovat de ce se intampla la echipa.

    0
    0
  6. Dupa meciul care l-am vazut aseara cu Slavia Praga, UTA-ei noastre ii va fi foarte, foarte greu sa obtina un rezultat de 3 puncte in fata unei echipe solide cu mare experiente cu un lot numeric valoros a CFR-ului Cluj. Ca,sa le tii fata , echipa trebuie sa joace foarte, foarte bine, baietii trebuie sa se autodepaseasca altfel nu au nicio sansa. La cum joaca echipa sub comanda lui Poenaru,imi este greu sa cred ca, vor trece de CFR.,dar poate se va intampla o minune mai stii !!!

    0
    0
  7. Nici o stire despre unde, cit si cum se pregateste UTA, Nici un interviu cu Poenaru, despre ce urmeaza, despre…” ce spera”. Doar stiri…neutre ( ” se joava in prime time” ; ” se vand bilete”…samd). Cit despre parerea conducerii., asupra a ceea ce joaca UTA..ea nu trebuie ” agasata sau …suparata”

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button