UTA Arad

Galeria arădeană a pregătit o coregrafie specială cu CFR-ul și face un apel pentru fanii din peluză: ”Avem nevoie de implicarea fiecăruia”





Meci extrem de important pentru UTA contra campioanei CFR Cluj în această seară (ora 20,30) pe o arenă „Francisc Neuman” aproape plină. Arădenii încearcă să iasă din mini-criza de joc și rezultate cu trei puncte ce i-ar permite să rămână în trenul pentru play-off, iar un rol important ar putea avea galeria „roș-albă”. Aceasta a pregătit o coregrafie, iar în acest sens are nevoie de o peluză „Iosif Petschovschi” disciplinată și 100% dedicată.

În acest sens, a venit și un apel public pe grupul de Facebook al celor de la „Ultras Arad”, pe care îl redăm în totalitate:

În atenția tuturor fanilor care vor fi mâine alături de noi în peluză: avem nevoie de implicarea fiecăruia dintre voi pentru a crea o atmosferă deosebită și la acest meci! Pentru a realiza acest lucru, vă rugăm să urmați aceste reguli:

1) Păstrați liber culoarul de jos pe tot parcursul meciului.

2) La începutul partidei, eliberați scările și ocupați loc în sectoarele cu scaune (în special în cele patru zone din mijloc).

3) Nu folosiți materialele care vă vor fi oferite decât atunci când vi se va indica de la microfon. Ascultați în permanență de persoanele care vor da tonul!

4) În peluză se cântă din primul minut și până la final! După ultimul fluier, vom saluta împreună echipa. Nu se vânează tricouri sau poze pe teren!

Considerăm că alegerea de a ocupa loc în peluză presupune obligatoriu asumarea participării active la susținerea echipei alături de grupurile noastre! Suporterii care nu doresc acest lucru pot opta pentru achiziționarea unui bilet în altă parte a stadionului”.

Altfel, „oficialii” clubului anunță că ultimele bilete rămase pentru duelul cu campioana României vor putea fi procurate exclusiv de la casa de bilete a stadionului din Calea Aurel Vlaicu, începând cu ora 14.

4 comentarii

  1. Galeria își face întotdeauna datoria. Sunteți fenomenali! Cu siguranță veti face si azi spectacol unic. Dar ce facem cu această echipă care nu joacă fotbal?
    Am vrea să se schimbe ceva de azi, să vină joc cursiv, goluri si puncte pentru noi. CFR-ul a consumat multă energie la Praga. Alergați-i până le iese limba si dati-le goluri. Din primul minut. Nu-i slăbiti nicio clipă. Vrem goluri la această echipă nesuferită. Ce au făcut anul trecut pe teren si in vestiar intrece orice imaginație. Vrem goluri si victorie!

    0
    0
  2. As vrea sa vad cum se ridica si echipa macar la un sfert din nivelul suporterilor,fara scuze si alibiuri.Jucati fotbal si antrenati echipa cum trebuie ca de aia sunteti platiti.Sper sa nu avem iar parte de o dezamagire crunta.Hai UTA!!!

    0
    0
  3. FORTA UTA. Arad, FORTA GALERIA, FORTA TUTUROR SUPORTERILOR PREZENTI LA MECI !!! Sper ca, echipa sa prinda aripi prin fantasticul public aradean si sa castige meciul cu CFR.,ar fi fantastic !!! Pana la urma si egalul este bun contra unei formatii foarte bune. FORTA UTA Arad !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button