UTA Arad

Aproximativ 11 mii de bilete disponibile la UTA – FCSB, din Cupă, abonații au prioritate la acontarea locurilor până la finalul săptămânii!





UTA se desparte de „vulcanul” de pe „Francisc Neuman” până la mijlocul săptămânii viitoare. În weekend, echipa lui Ilie Poenaru joacă pe „Arena Națională”, cu FCSB, același adversar pe care îl va avea și miercuri, 19 octombrie, de la ora 21, pe Mureș, în grupele Cupei României Betano.

Fiindcă abonații stagiunii la UTA nu au acces și la meciurile din competiția KO, vor trebui să-și achiziționeze – la rândul lor – bilete la confruntarea cu echipa lui Nicolae Dică. Ei au, bineînțeles, prioritate în a-și rezerva locurile pe care le ocupă la partidele din campionat, dar asta numai până la finele acestei săptămâni. „Operațiunea” se face doar fizic, la arena „Francisc Neuman” de marți până vineri, între orele 11 și 19, dar și sâmbătă, între orele 10 și 13. Abonaţii sunt rugaţi să prezinte cardul sau cardurile pe care doresc să achiziţioneze biletele.

De sâmbătă, 15 octombrie, biletele rămase vor fi vândute online, pe uta-arad.ro, secţiunea ticketing. Prețurile sunt identice cu cele de la confruntările din Superligă, adică: 60 de lei (tribuna 1 „Coco Dumitrescu”), 45 de lei (tribuna a II-a „Gioni Brosovszky”) și 30 de lei (peluza „Iosif Petschovski”).

La stadion, biletele se vor comercializa, în limita locurilor disponibile, luni (17 octombrie), între 15:00 și 18:00, marți (18 octombrie) între 11:00 și 14:00 și miercuri (19 octombrie) între 15:00 și 21:00.

Accesul este gratuit pentru copiii în vârstă de până la 3 ani, în vreme ce copiii de până la 14 ani beneficiază de o reducere de 50%.









3 comentarii

  1. Sunt absolut ferm convins ca vom umple din nou stadionul,cu varf si indesat…
    Am totusi un mare regret si probabil ca nu doar eu…Sa nu tii un minut de reculegere in memoria lui Iosif Petchovski,este impardonabil…O gafa enorma,imensa,foarte prost gestionata…CFR a jucat cu banderola neagra,pentru un oarecare prieten al lui Dan Petrescu(RIP) si noi,la 54 ani de la trecerea in nefiinta al marelui Pecio,chiar nimic?Serios?Tribunele ar fi trebuit sa fie in „berna”,macar cateva minute…Ma doare fix in partea dorsala de CSA Steaua si de toti huliganii lor acoliti…Sa omiti asa ceva,nu se iarta…

    0
    0
    1. Multi din galeria UT-ei infratita cu toti dubiosii de la CSA Steaua fac parte dintre frustratii Aradului, drojdia urbei, niste pacalici manipulati.Sa ai tu treaba cu CSA Steaua, cu Poli, etc, sa lalai niste cantece pe care oricum nu le intelege nimeni, in loc sa incurajezi simplu UTA, este chiar caraghios.La un moment dat s-au ofticat si suporterii abonati de la tribuna 2 impotriva galeriei.

      0
      0
  2. Ar trebui ca, membrii galeriei loiali UTA-ei, sa vorbeasca cu cei care scandeaza cu inversunare pe stadionul unde s-a scris istoriea UTA-ei cu multe rezultate triumfatoare, steaua, steaua, sa inteleaga ca, aici la Arad este o singura echipa UTA Arad si daca vor sa isi exprime placerea de a scanda echipa lor preferata, sa se duca la Bucuresti pe stadionul lor din Ghencea !!! SCU UTA. ce pazeste ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button