Rugby

Viitorul și trecutul rugby-ului din vestul țării și nu numai, pe teren în cadrul unui eveniment de suflet! (FOTO)





După ce CS Universitatea nu a acceptat să participe la noua Ligă Națională, rugby-ul arădean trăiește mai ales prin competițiile de juniori la care participă, dar și pe care le organizează, așa cum a fost cazul celei de duminică. Aici, pe terenul din Sânnicolau Mic au participat 5 cluburi, care s-au duelat la mai multe categorii de vârstă.

Warriors Timișoara, Vulturul Negru Oradea, Venus Rifil Piatra Neamț, CSM CSR Sibiu și CS Unirea Alba Iulia au angrenat pe terenul „Banatul” aproximativ 120 de copii, rugbiști și rugbiste, Aradul fiind reprezentat de Sofia Grindei (U 8) și Casian Stoica (U10). Bucuria jocului cu balonul oval a fost totală pe o vreme superbă de toamnă. Fără a întocmi clasamente, organizatorii au avut grijă să răsplătească participanții cu diplome, cupe, dar și medalii clasice pentru competițiile juvenile de rugby.

Regalul rugbistic de la Arad s-a încheiat cu un meci demonstrativ al veteranilor timișoreni și arădeni ce a durat 40 de minute. Pe teren au intrat jucători din generația pregătită de profesorul Cornel Mitan, dar și cei sosiți în vestul țării după anul 2000, limita de vârstă a participanților fiind 60 de ani.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button