UTA Arad

Roger s-a întors la Arad în postura adversarului: „Sunt fericit să joc oricând pe acest stadion, este o atmosferă senzațională”

Roger jr., omul ultimelor două pase decisive pentru CFR Cluj, a început pe bancă meciul cu UTA. Cum rezultatul era egal, 1-1, Dan Petrescu a apelat și la mijlocașul brazilian, care a avut două șuturi periculoase spre poarta fostului său coleg, Florin Iacob.

A fost primul meci al lui Roger pe arena „Francisc Neuman” din postura de adversar și aplauzele la adresa sa nu au lipsit, în special la final, când spectatorii erau mulțumiți de deznodământul partidei. „Sunt fericit să joc oricând pe acest stadion, este o atmosferă senzațională. E greu să joci aici ca adversar, publicul își impulsionează jucătorii”, a spus mijlocașul aflat de aproape doi ani în campionatul României.

Titular la Praga, unde a oferit asistul pentru reușita de trei puncte a lui Janga, Roger jr. pare să accepte statutul de rezervă pe care-l mai are uneori la campioana României. „La CFR sunt mulți jucători, e nevoie de schimbări, pentru că jucăm la trei zile, toți trebuie să ajutăm echipa. Azi am intrat de pe bancă și a trebuit să dau tot ce am mai bun. Sper să joc mai mult și să fiu folosit și în partida cu Slavia, când, bineînțeles, vreau să-mi ajut echipa”, a mai afirmat fotbalistul de 26 de ani.

FOTO: Claudia Carp

15
03 comentarii

 1. Sangele apa nu se face…In timpul intreruperilor de joc,Roger a tot conversat cu Benga si apoi cu Erico,din apropiere…Putea sa marcheze…mmna…Bine ca nu a marcat..

  26

  0
 2. Ce să facă la noi,că nu vrem mai mult de locurile 8-10?
  A plecat la mai bine,la performanța,nu la anonimatul care predomină la noi.

  27

  18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button