UTA Arad

Iacob: „Orice gol luat mă deranjează, dar mă bucur că am reacționat. Până la urmă, e ok și un punct”





Florin Iacob nu a scăpat fără gol luat de la CFR Cluj la Arad, în timp ce în Gruia căpitanul „roș-albilor” a închis poarta în două rânduri, la victoria (1-0) din 2020 și remiza din sezonul trecut. Până la urmă, ținând cont și de faptul că UTA a terminat meciul în zece oameni, rezultatul de 1-1 poate fi considerat pozitiv.

Goal-keeperul „roș-albilor” a rămas cu regretul că a scos mingea din plasă luni seară, căci – altfel – autogolul lui Kolinger putea aduce trei puncte pentru echipa sa. „Știam ce joacă CFR, îi știm de atâta timp, așa au câștigat și campionatul sau campionatele. Din păcate, am luat gol pe ceea ce am lucrat, pe ceea ce știam că face CFR-ul. Orice gol luat mă deranjează, dar mă bucur că am reacționat. Pe lângă asta, mă bucură că am marcat și noi din fază fixă. Apoi, cred că s-a văzut atitudinea bună, multă alergătură, dorință. Sperăm să jucăm așa și cu Mioveniul, de exemplu, chiar dacă nu este CFR, FCSB sau altă echipă cu pretenții. Cred că s-a văzut și în teren că atmosfera este bună în vestiar, este totul în regulă, cred că am demonstrat la meciul ăsta și o să demonstrăm și de acum încolo”, a precizat Iacob.

Până să vină în fața presei, portarul „Bătrânei Doamne” a urmărit secvențe ale emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport. „Mă uitam la televizor și a zis domnul Avram ca a fost penalty în minutul 2. Nu l-am primit, până la urmă e bine că am câștigat un punct, pentru că am jucat și cu un om în minus. Când CFR, campioana României joacă cu om în plus, e clar că te domină pentru că are experiență și în cupele europene, așa că,până la urmă, e OKși un punct. Acum trebuie să continuăm pe aceeași linie. Mergem la București, FCSB a început să joace și ea, au calitate, au jucători buni, dar noi trebuie să fim cum am fost astăzi pe teren și 100% vom lua punct sau puncte”, a mai afirmat Florin Iacob, care a purtat banderola tot meciul, atâta timp cât Claudiu Keseru a rămas pe bancă.

FOTO: UTA Media Design

8 comentarii

  1. Serios?Ce joaca FCSB?Absolut nimic!Nu trebuie tratati cu prima sansa,nu sunt Bau-Bau…Lor trebuie sa le fie frica de noi,la ei este degringolada si presiunea,nu la noi…Doar sa jucati ca si astazi(aseara),nimic mai mult…Le tremura chilotii,nu au cum sa mai castige cu arbitrii…VAR slab,second hand olandez dar tot este ceva…
    Pe ei,pe mama lor!
    Florine Iacob,te rog sa nu te superi,dar Benga trebuie sa fie capitan,neconditionat!Fara echivoc!

    0
    0
    1. Giro , lasa te de comentat pe la 3 dimineata . Si inca ceva , Capitanul in aleg jucatorii , echipa . nu voi , nu noi , nu publicul , si nu trebuie sa fii jucat vreodata fotbal , ca sa stii chestia asta . Ca tot atata va legati de cine i Capitan .. Ca tot vad comentariid e astea , n avem noi nicio treaba cu asta . Toti jucatorii stiu exact de ce au ales asa !!!

      0
      0
  2. Corect,Benga merită banderola însă unele declarații și mentalitatea care o avem lasă de dorit,ce naiba am câștigat cu acest punct în 10,in fine alții mai câștigă și meciuri în inferioritate iar la FCSB vom merge precum mielul la tăiere.
    Suntem departe de tot iar la noi nu se vrea mai mult de locurile 8-10, precum in trecut sa promovat când sa vrut…

    0
    0
    1. Aici deja ar trebui sa-l auzim si pe Meszar, vis-a vis de ceea ce isi doreste UTA in acest campionat !Cu jucatori de la second-hand, liberi de contract, cu salarii platite degeaba unor jucatori, gen Keseru, Ademi, Steau, Matei,Ubbink, etc,Fara jucatori de creatie si atacanti performanti care sa inscrie goluri nu ai cum sa ai rezultate si performante !

      0
      0
      1. Dacă s-a format acest grup de boicotari ar fi bine să se scape de ei cât mai repede. Poenaru sper că stie ce are de făcut. Echipa care a băgat-o ieri in teren nu l-a trădat. A luptat pe viață si pe moarte. Cu ăștia defilăm. Ceilalti să plece, n-avem nevoie de nemultumiti care pun frână. Poenaru să bage juniorii nostrii, de Șteau ne-am săturat, stă pe teren aiurea. Va avea si mai multă sustinere din partea arădenilor.

        0
        0
  3. Bine le zici UT-IST VECHI !!! Multi care freaca menta si nu dau randament de niciun fel,sa plece si sa vina altii cu adevarat sa joace fotbal nu turca ,jucatori de second-hand !!! CURATENIE LA IARNA !!!

    0
    0
  4. Sa lamurim putin chestia asta cu Capitanul . Da e genial Benga , unul dintre cei mai faini jucatori , Dar cu toate acestea capitanul este ales de jucatori. Jucatorii si antrenorii stiu exact ce este in vestiar si cum sta treaba in teren si pe oriunde , din ce cauza isi aleg pe cineva Capitan . Cine a jucat fotbal stie exact chestia asta . Nu este vorba deloc despre ce vrem noi sau cum vedem noi de afara . Asta este strict treaba lor acolo , mai ales in vestiar , nu este problema noastra asta !!!!!!!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button