Progresul Pecica

Calvarul lui Hrezdac s-a încheiat, mijlocașul utist primește minute și moral la Pecica! „Să o ținem pe Ghiroda sub noi, ne putem bate pentru primul loc”





Câștigând la Dudeștii Vechi, Progresul Pecica a deposedat-o- oarecum – pe Pobeda de titulatura de surpriză plăcută a seriei a 8-a a Ligii a 3-a. „Bulgarii” sunt încă pe locul 2, însă trupa lui Mihai Petcuț și Bogdan Bozian  s-a apropiat la două puncte, de pe ultima poziție a podiumului.

Omul ce a semnat spectaculoasa victorie de pe ”Hristo Stoichkov” a fost Denis Hrezdac, mijlocașul sosit împrumut de la UTA în ultima de transferuri. Fotbalistul de 21 de ani a suferit trei operații la genunchiul drept din 2020 încoace, două de refacere a ligamentelor încrucișate și una de menisc, ultima în luna iulie a acestui an. Deși s-a antrenat la capacitate maximă sub comanda lui Ilie Poenaru din luna august, Hrezdac avea nevoie să-și reintre treptat în ritm, iar acest lucru nu se putea întâmpla în Superligă. Prin urmare, „Blondul” s-a dus la Pecica, alături de alți tineri din pepiniera UTA-ei și la Dudeștii Vechi a jucat al treilea meci său stagional, după cele cu Lipova și Ineu. „De când am intrat în echipă am câștigat pe linie. Sigur, e meritul băieților, al antrenorilor, eu am un grafic al minutelor pe care l-am făcut atent cu stafful tehnic și medical și m-am ținut de el. La Dudeștii Vechi, antrenorii au decis să joc în repriza a doua pentru face mai bine zid în fața apărării, căci știam că vor veni cu mingi la bătaie la scorul de 3-1 pentru noi la pauză și tot ne-au marcat două goluri în ultimele 10 minute. Dar, am reacționat ca o echipă mare, mă bucur că am marcat chiar eu, și colegii colegii s-au bucurat pentru mine, căci eu chiar aveam nevoie de această reușită. Am trecut printr-o perioadă foarte grea, un adevărat calvar și-mi lipsea puțin încrederea, moralul. Când dai gol de trei puncte în cel de-al patrulea minut de prelungire primești o infuzie de încredere, cu atât mai mult cu cât echipa a legat trei victorii și e acolo, pe primele locuri în clasament”, a spus Hrezdac.

Sâmbătă (ora 15), pe arena „Pădurice” vine CS Ghiroda și Giarmata Vii, formația de pe locul 4, ce adunat 12 puncte, cu unul mai puțin decât pecicanii. În runda precedentă, trupa lui Sorin Bălu, antrenor la Pecica în toamna anului trecut, a remizat (1-1) acasă cu liderul din Reșița. „Nu cunosc prea bine adversarul, dar cu siguranță voi afla mai multe vineri. Eu mă antrenez cu UTA toată săptămâna și cu o zi înainte de meci fac așezarea, așa cum se spune, la Pecica. E clar că va fi un meci greu, echipa din Ghiroda e imediat în spatele nostru și vrem să o ținem acolo și chiar să mai urcăm în clasament. Din punctul meu de vedere, cred că ne putem bate pentru primul loc, avem o echipă bună, copii talentați și muncitori, nu văd de ce am fi mai prejos decât Reșița sau alte echipe cu pretenții. Eu sper să-mi ajut echipa cât mai mult adunând minutele de care am nevoie, iar în iarnă să mă întorc la UTA și să-mi joc șansele în Liga 1”, a adăugat Denis Hrezdac.

Progresul continuă să aibă probleme cu jucătorii mai exerimentați din lot. Puie și Aldan sunt accidentați, iar Arsene – suspendat pentru confruntarea cu Ghiroda și Giarmata Vii. Colegii de la Radio Zestrea Pecica/Pecica TV vor transmite în direct meciul pe canalul de Youtube Radio Zestrea Pecica.

Formații probabile:

Pecica: Roșca – Moraru, D. Roșu, Wild, Sarkozi – C. Mihai, Arsene – Borcea, Andrieș, Bozian – Capătă.

Ghiroda: Mosoarcă – Vasluian, Hecsko, Stupu, Velcan –  Schinteie, Precup – Mancaș, Jichici, Mura  – Făgărășanu.

Arbitri: Răzvan Necrici (Chechiş – Maramureş) – Cristian Buzzi (Oţelu Roşu), Roberto Svatsinka (Reşiţa)

Observatori: Cornel Pantea (Oradea), Cristian Rouă (Bumbeşti Jiu – Gorj)









2 comentarii

  1. Mie mi-a pllacut de el cum joaca pe teren cand evolua la UTA. pana sa se accidenteze. Da este un jucator tanar ,serios, ambitios,da totul pe teren. Sper ca, din iarna sa evolueze din nou la UTA. Iti doresc mult succes DENIS HREZDAC si FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button