ACB Ineu

După ce a fost egalată de Lipova la ultima fază, Ineul pune tunurile pe surpriza Pobeda! Jurj: „Putem sparge gheața și acasă!”





Nou promovata ACB Ineu a fost la câteva secunde de prima victorie pe teren propriu și ar fi fost una prestigioasă, contra Lipovei. Până la urmă, zărădanii au fost împinși spre remiză în runda a 7-a a Ligii a 3-a ca urmare a două autogoluri, care au anulat reușitele juniorilor Darius Jurj și Dan Rucăreanu.

Pentru Jurj (19 ani) a fost prima reușită la nivelul eșalonului terț, una foarte importantă în cariera sa. „Este un pas mare în față titularizarea mea în Liga3-a, mă bucur că domnii profesori Cristian Sculici și Teodor Mihuț au încredere în mine și le mulțumesc.. Am marcat un gol important cu Lipova, era 1-0, speram la victorie. A fost primul meu gol și sper să mai marchez. Și colegul meu Rucăreanu a marcat primul lui gol, a și plâns de bucurie. Eram aproape de o victorie contra unei echipe redutabile, era 2-1 pe final de meci dar…S-a întâmplat ce s-a întâmplat, a fost pur ghinion, vrem să să uităm și să ne concentrăm pe meciurile ce vin”, spune mijlocașul din Groșeni (comuna Archiș), titular în 6 meciuri din 7 trecute din acest sezon al Ligii a 3-a. „Îmi place pe postul pe care joc, mijlocaș stânga, am jucat și pe dreapta doar în a doua repriză cu Pecica dar, clar, prefer să joc pe stânga. Sper să fiu titular în continuare, mă pregătesc serios și vreau să ne atingem obiectivul în Liga a 3-a. Personal, vreau să ajung cât mai sus, peste un an-doi mă văd jucând la Liga a doua”, a adăugat tânărul fotbalist al „alb-albaștrilor”.

Iar prima ocazie pentru a sparge gheața și acasă vine pentru ineuani chiar vineri, începând cu ora 15. Pe „Central” vine surpriza plăcută a startului de sezon din C8, Pobeda Star Bîșnov, care tocmai a fost adusă puțin cu picioarele pe pământ de Pecica, cu un 3-4 chiar în județul Timiș. „Partida cu Lipova ne dă speranțe că vom reuși și prima victorie pe teren propriu, de ce nu chiar vineri impotriva surprizei seriei. Cred că avem un lot bun, avem deja experiență la acest nivel și le vom face față celor din Dudeștii Vechi. Părerea mea este că meritam mai multe puncte, am greșit la Pecica, am fost mai buni decât Cermeiul la ei acasă, i-am condus cu 2-0 pe cei de la Periam și am pierdut. Asta este situația, mergem înainte și vrem să spargem gheața și acasă”, mai susține Jurj.

Veteranii Mâneran și Hulbăr continuă să absenteze din cauza problemelor medicale, în timp ce Varga e incert.

Formații probabile:

Ineu: Merșca – Spătaru, Mendy, Șerban, Cahill – Zdrențan – Rucăreanu, Florea, Ndoye, Jurj – Toure.

Pobeda: Stoianov – Solomon, Miculescu, Angheli, C. Lungu – Paunchici, Briciu – Vasilcin, Enciu, S. Budur – V. Grigore.

Arbitri: Andrei Fodor (Deva) – Alexandru Turian, Sergiu Duma (ambii din Zalău)

Observatori: Mihai Marcu (Oradea), Vasile Marian Meşinschi (Anina – Caraş Severin)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button