Fotbal juniori

Sergiu Bîlcea – martor la tragerea la sorți a grupelor de la Euro 2023, obiectivul deputatului arădean – naționala mare pe „Francisc Neuman”!





Naționala U21 a României, antrenată de Emil Săndoi, va juca în grupa B de la EURO 2023, competiție în care este deja calificată din postura de țară gazdă alături de Georgia. Sorții au decis ca „tricolorii mici”, din rândul cărora ar putea face și utistul Damian Isac, să le întâlnească pe: Spania, Ucraina și Croația la turneul final. Primul meci al României va avea loc pe arena din Ghencea, contra ibericilor.

Gala de extragere a grupelor s-a desfășurat la Ateneul Român, unul dintre principalii actori ai evenimentului fiind Ianis Hagi. Jucătorul lui Rangers și fost component de seamă al echipei care a scris istorie la Euro 2019, când naționala U21 antrenată de Mirel Rădoi a ajuns în semifinalele competiției.

Din partea Aradului a fost prezent deputatul Sergiu Bîlcea, din postura de membru al Comisiei pentru Tineret și Sport. Dacă stadioanele din România pe care se vor juca meciuri de la „europenele” de tineret au fost stabilite demult („Cluj Arena”, „Dr. Constantin Rădulescu”, „Ghencea” și „Giulești”), Bîlcea va face tot posibilul să intermedieze o partidă a naționalei mari pe „Francisc Neuman”. „Cred că Aradul a fost gazdă primitoare pentru echipele naționale de juniori în amicalele cu Serbia și Germania, dar și la finala Cupei României de fotbal feminin  și Supercupa României. Următorul pas e un meci al naționalei mari, am și început demersurile la partenerii noștri de la Federația Română de Fotbal”, a spus Bîlcea.









2 comentarii

  1. incepe demersurile pt anveloparea stadionului si să nu mai plouă prin vestiare! nu vine niciodată nationala mare pe un stadion de 10000 de locuri! nici pt un meci cu san marino! dacă stadionul era de 17500 ca in proiect, era altceva! dar voi dacă nu ciupiți nu sunteți sanatosi!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button