UTA Arad

Vukcevic – în pericol să rateze următoarele două-trei partide, Isac trage tare să revină cu FC Argeș!





Nu există deplasare a UTA-ei pe „Arena Națională” cu FCSB fără polemici legate de arbitraje. Sigur, de această dată, acestea nu au atins nivelul confruntărilor din anii precedenți, însă inclusiv în studiourile televiziunilor centrale s-a vorbit despre episodul din minutul 2. Atunci, Pantea a sărit cu forță, la rupere, în spatele lui Vukcevic, aflat deja în aer pentru a juca balonul, iar muntenegreanul a căzut foarte rău. Fecesebistul a primit doar cartonașul galben, VAR-ul s-a făcut că plouă, iar faptul că internaționalul muntenegrean a continuat meciul după ce a primit îngrijiri de pe margine a așternut – oarecum – liniștea peste acest caz.

Doar că a doua zi după meci, Vukcevic a acuzat dureri la nivelul umărului, iar diagnosticul e disjuncție de claviculă. Inclusiv reacția puțin tardivă a fundașului utist la centrarea din 2 metri a lui Pantea ce i-a lovit brațul stâng poate fi pusă pe seama problemei medicale cu care Vukcevic s-a ales încă din startul partidei. Sebastian Colțescu a dat penalty pentru gazde când mai era un singur minut din timpul regulamentar, Compagno a marcat pentru 2-0, iar prima reușită a lui Keseru în „alb-roșu” a contat doar pentru statistică.

Revenind, UTA și-ar putea pierde titularul postului de fundaș dreapta pentru două-trei meciuri după această accidentare, iar asta ar fi o mare problemă. Ilie Poenaru nu are o rezervă apropiată ca valoare de internaționalul muntenegrean și va trebui să apeleze, probabil, din nou la Dobrescu, fundaș stânga de meserie.

În infirmeria arădeană se mai află Șteau, Ademi și Isac, ultimul fiind cel mai important pentru planurile lui Poenaru, mai ales după prestația din meciul cu CFR Cluj. Mijlocașul de 21 de ani are probleme la mușchii aductori, iar obiectivul ar fi să-și revină până la meciul cu FC Argeș. Și asta și pentru că împotriva Craiovei, Isac își va ispăși a doua etapă de suspendare. Se părea că fotbalistul va sta și în Cupă cu FCSB, dar, fiind junior, el – teoretic – ar fi avut posibilitatea să plătească și în Liga de Tineret, dacă mecurile din această competiție nu ar fi avut loc în aceeași zi cu disputele primei echipe.

Altfel, la fel ca și FCSB, și UTA va apela mâine seară la mai mulți fotbaliști obișnuiți cu banca de rezerve sau chiar un loc în tribună.

7 comentarii

  1. Ne fac franjuri ăstia de la bucuresti si ai noștri nu zic nimic. Isac a primit roșu după VAR, la noi nu s-a consultat VAR. Ceferistul a jucat a treia zi, Marko nu poate juca 3 săptămâni, poate mai mult. Ce fac domnii de la UTA? Nu fac nicio sesizare? Poenarule, unde-i Pătlăgică? Nu te-ai gândit că se poate întâmpla ceva cu Marko? Cum rezolvi problema? Pătlăgică putea juca linistit fundas dreapta. Poate duci unul de la academie decât să-l vedem pe Dobrescu.

    0
    0
  2. Pai cum isi ispaseste Isac a 2 a etapa de suspendare in meciul cu Craiova?La noi nu se pune meciul de cupa,numai pt nenorocitu de sapunaru e valabila regula?

    0
    0
  3. Acolo,inca exista manevratori de „Butoane”…Mereu se gasesc portite nescrise clar in regulamente haotice,pe interese mari…Isac,printre cei mai buni contra CFR-ului ia un rosu pe merit,no comment,incaseaza o amenda aproape cat salariul sau si Deac este bine Merci,ca si cum ar fi calcat pe o broasca sau pe o coaja de banana..Si ce fac astazi jucatorii CFR-ului?Unul ii da o perversa si sparge arcada lui Dumitrescu,sau cum il cheama,un simplu galben,ala merge la cusut si copcii,apoi Deac(tot respectul la ce joaca la varsta lui) se gandeste sa sara cu ghetele pe stomacul celui de la Sepsi,gandindu-se sa-i ofere o operatie de apendicita gratuita,cadou..Eliminari directe la ambele faze ar fi trebuit…Da’ de unde…Alte arbitraje..Ce VAR?Nici macar nu au fost analizate respectivele faze…VAR-ul lui Peste Prajit…Este pentru cei cu „cohones”…Ia sa fi fost analizate in sensul bun si real?!?!?Aaaa,nu se doreste deranjarea echipelor respective,pentru ca au gura mare???Pai noi suntem prostii prostilor?Cine ne ia de fraieri?

    0
    0
    1. Nu cred că ne ia nimeni de fraieri. Pur și simplu nimerim într-un război care nu e al nostru. Sunt 4 echipe care sunt favorizate, din diverse motive. FCSB, CFR, Farul și acasă Rapid.

      Restul, ‘nzo cu mila.

      Arbitrii slabi, sistem varza cu doar 7 camere, puse prost și rezoluție 800×600.

      Dâncu, Becali, Hagi…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button