UTA Arad

Poenaru, bucuros de atitudinea jucătorilor săi cu FCSB și scoate „dosarele” legate de arbitraj: „Nemulțumiți și noi, suferim foarte mult”





Când au parte de atmosfera vulcanică de pe teren propriu, creată miercuri seara în meciul de Cupă cu FCSB de nu mai puțin 10820 de spectatori, utiștii se metamorfozează în special la capitolul determinare. Așa s-a întâmplat cu CFR Cluj, așa s-a întâmplat contra vicecampioanei, în ambele cazuri ieșind o remiză ce mai sting din dezamăgirile trăite în special pe terenuri străine.

Ăsta e spiritul pe care trebuia să-l avem

Până la urmă, Ilie Poenaru ia o gură de oxigen importantă în vederea meciului de duminică, cu Universitatea Craiova, unul extrem de important pentru UTA, ce a alunecat până pe locul 12 în clasament. „Nu meritam să pierdem acest meci, am jucat de la egal la egal. Mă bucură că am reușit să revenim, mă bucură că au crezut și mă bucură atitudinea. Ăsta e spiritul pe care trebuia să-l avem. Nu m-au dezamăgit jucătorii, au avut atitudine. Da, îmi doresc mai mult, eu tot timpul îmi doresc mai mult, chiar dacă câștig sau pierd. Nu cred că se poate spune că am întâlnit o echipă FCSB formată din rezerve. Acești jucători pe perioada celor 13-14 etape au fost și în postură de titulari, cum și despre jucătorii noștri se poate vorbi la fel. Dar dacă-mi spuneți că Oaidă, Miculescu sau Tavi Popescu sunt rezerve, eu nu sunt de acord. Vorbim despre jucători valoroși dintr-un lot bun, echilibrat, de 35 de jucători, în care nu pot juca toți mereu. Dar ei pot alcătui întotdeauna două, chiar trei echipe care să se bată la play-off”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne”.

„Cu tot cu VAR, parcă se greșește mai mult decât înainte”

Evident, Poenaru a atacat și „subiectul” și a scos la suprafață și alte „dosare”. „Ați văzut că în partea a doua totul s-a fragmentat. Au apărut aceste eliminări. Cred că aici arbitrul a pierdut puțin lucrurile de sub control. Dar eu nu înțeleg, dacă este situație de cartonaș roșu, la intrarea lui Radunovici la Stahl, de ce nu se dă?Haideți să folosim aceeași măsură, că dacă nu, toți suntem frustrați. Și Dică și noi suntem nemulțumiți de arbitraj, ba chiar noi suntem de multe etape numulțumiți de arbitraj. Văd că se judecă doar în defavoarea UTA-ei, se iau decizii din astea foarte rapide. La meciul de campionat lipsește un roșu la Pantea  pentru că noi pe Marko (n.a. Vukcevic) l-am pierdut patru săptămâni. Ce să mai vorbim și despre alte meciuri, cu eliminarea lui Batha la Rapid, dar sunt prea nervos să vorbesc despre arbitraj. Din păcate, cu tot cu VAR, arbitrajele nu se ridică la înălțimea meciurilor. Nu toate, că am avut și arbitraje bune, iar când am pierdut am felicitat brigăzile de arbitri. Dar, nu știu, parcă se greșește mai mult decât înainte. Mult mai mult se greșește, acum nu știu, dacă e voit sau nu.Dar, din păcate, noi suferim foarte mult din cauza arbtrajului și văd că nu se iau măsuri”, a adăugat „principalul” arădenilor.

„Chindriș va lua o amendă, nu au voie să vorbească, să riposeteze sau să reacționeze într-un fel sau altul”

Andrei Chindriș a fost menajat petru meciul cu U. Craiova, dar el nu va juca duminică după ce a crezut de cuvință să-l aplaude pe arbitrul Cojocaru după ce deja îi dăduse un cartonaș galben pe bancă pentru proteste. „Chindriș va lua o amendă, nu contează unde merg banii, în fondul nostru sau la club, el va plătit pentru ceea ce a făcut. Au fost iritați cu toții de tot ceea ce se întâmpla în teren, dar nu au voie să facă asta. Ei trebuie să rămână calmi, să-și vadă de treaba lor. Nu au voie să vorbească, să riposeteze sau să reacționeze într-un fel sau altul. Pe de-o parte îi înțeleg pentru că ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci, dar anumiți jucători au depășit limita și lucrurile astea trebuie să înceteze. Primești un cartonaș roșu, iar noi în situația în care suntem avem nevoie de toți jucătorii. Probabil că va juca Erico cu Craiova, pentru că și-a făcut treaba și este un băiat serios, care se antrenează sută la sută și-și vede de treaba lui. I-a venit astăzi rândul, a făcut un meci bun. S-a văzut pe începutul de meci că nu a mai avut demult minute oficiale, după care, ușor-ușor și-a intrat în ritm și a fost chiar bine și mă bucur pentru el”, a mai menționat Poenaru.

„Bătrâna Doamnă” se întoarce de joi la treabă pentru a se pregăti de vizita Universității Craiova, de duminică, de la ora 18,15.

21 comentarii

  1. La ce meci v-ați uitat, nivelul de joc e la fel ca și arbitrii,slab spre foarte slab,ce atitudine ați avut,fără 3eliminari și cu noroc am luat un punct.
    Nu jucăm nimic,nu cred și nu vad progres,din contră jucăm tot mai slab,pare că nu avem o pregătire fizică adecvată, indiferent de rezultatul meciului cu Craiova, trebuie sa se producă despărțirea.

    0
    0
  2. Poenaru e catastrofa de antrenor insa nici nu are cu cine sa joace, asta tot din vina lui bineinteles. Shliakov sau Baravikas mi se par super jucatori pe langa Dobrescu sau Hoxhalari chiar si Dangubic ( mult hulitul Dangubic, cel mai slab jucator din istoria UTA-ei dupa parerea specialistilor aradeni) pare cu 10 clase peste vedeta Keseru. Iar la mijloc sa îl dai afara pe singurul jucator de creatie Ubbink ( Matei nu stie nimeni de ce a ajuns la Arad si de ce a fost pastrat) si sa joci cu Anton si Batha e imposibil sa pui probleme cuiva. De Cardoso nu mai zic nimic ca era prea scump dar lasa ca e ieftin Ademi, Ademi care e mai slab decat Laukzemis…deci toate aceste transferuri facute fara cap, facute doar pentru comisioane ne-au dus in aceasta situatie iar viitorul nu suna prea bine la UTA.

    0
    0
    1. Cât de slabi or fi jucătorii, o idee de joc tot trebuie să existe. Bine că vezi așa ceva la Chindia sau Mioveni și la noi nu.

      Una e să dai 15 centrări prin spatele porții și să poți spune că îs praf jucătorii, și alte e să nu ajungi în postura de a centra.

      Atacul mi se pare haotic, fără idee, lăsat tot la inspirația de moment a jucătorilor.

      0
      0
      1. Corect,si daca ai avea lotul Cermeiului tot ar trebui sa se vada o idee de joc,e gata turul si echipa e la acelasi nivel de la meciul cu Arges,zero barat.Chiar nu credeam ca omul asta poate sa fie atat de slab,ce il mai tine pe banca UTA-ei nu imi dau seama,dar daca nu zboara inainte de pauza pt mondial ne asteapta dezastrul.De ce jucatorii care au dat randament sezonul trecut sunt acum pe nicaieri,Jobello a ajuns o umbra,Anton care rupea plasa la Dinamo nici nu mai ajunge sa traga la poarta macar samd.Inteleg sa ai unul,doi jucatori intr-o forma mai slaba dar nu se poate sa fie aproape toti.E clar ca problema e acolo pe banca tehnica.

        0
        0
  3. Păcat ca banda stângă a fost inexistentă prin Jobello și Hoxhallari, nu dați în Dobrescu a alergat cel mai mult din echipă. Stahl foarte bun, Batha nu a mai greșit.
    Fără greșelile lui Hoxhallari și cu Postolachi și Otele titulari câștigam acest meci.

    0
    0
  4. Cosmine sa sti ca aproape ai dreptate sau mai bine zis cam ai dreptate,acelasi joc slab cu cateva sclipiri a unor jucatori cum ar fi STAHL,OTELE,POSTOLAKI,BENGA…Poenaru afost salvat de acest punct din cupa dar nu pt multa vreme sau poate il va slva tanarul nigerian abia ajuns la Arad.Meci de meci noi tot speram poate,poate dar mari inbunatatiri nu prea vedem sa fie poenaru prea MIC antrenor pt UTA? sau este prea mare palaria pt EL.Pai nu putem copara nici in urmatori 100 ani pe gaz sau cliceni cu BATRANA DOAMNA UTA ARAD,sper intrun viitor cat mai apropiat la o revenire spectaculoasa a echipei noastre.HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD,HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  5. Trei jucători eliminați si abia am dat gol. Dezamăgiti din nou. Cei mai uni de pe teren Rares Pop si Cibi. Amândoi de 17 ani. Felicitări, băieți ! Pur si simplu ne încântați cu jocul vostru matur, bărbătesc si curat. Avem șanse să-i batem pe olteni dar numai cu tinerii si câtiva seniori. Cu cei care fac figuratie nu se poate câstiga meciuri su nicio formă. Se greseste absolut tot in atac. Nu stiu cât va mai continua chinuiala asta.

    0
    0
  6. Am fost, la meci, la insistentele unui om drag mie. Doar ca…m-am enervat tare. Incep cu…sfarsitul : cita vreme la UTA, ramane antrenor ( e dificil sa ii spun ca e antrenor) Ilie Poenaru…eu pe stadion…nu mai calc. Ca doar ma enervez. Adica il alungi pe Patlagica, sa joace Dobrescu ( penibil) pe dreapta. Il aduci de 2 luni pe Aly Abeid si nu il poti pregati fizic si joaca ” catastrofa de Hoxhallari, il bagi mereu pe rudimentarul Batha ( care mai si bate cornere si lovituri fizice0 care nu stie nimic cu mingea…dar galben…a luat. Apoi de ce sa il mai vad pe Keseru ( cita rabdare sa mai am ?) si sa aud ca Ubbinck…e „oaia neagra”,..nu prinde lotul ( el fost capitan si cel mai bun la Balint sau Badea). De ce Stahl nu-i capabil sa joace un meci intreg ? Daca nici acum nu il bagi pe Mociu-ca mai slab ca Balauru nu poate fi- atunci mi-e clar. Toti au vazut ca Pop si Cibi au pus mai mult suflet decit ” elefantii mercenari”, ( la ce a folosit…Anton, de exemplu?),..ca ei au produs faze si chiar gol. dar Poenaru are ochi doar pentru ai sai si pentru ” elefanti”. O parodie de antrenor, care a ” produs” o echipa neantrenata, cu joc de divizia C. Doar bubuiala. Pina cind ? Pina retrogradam ? Aici o mare vina o are Meszar, care o fi bun la finante, dar la fotbal…e nul…si fara un sfatuitor priceput ( Are doar indivizi cointeresati…tip Apostu). Repet ce spun de 3 luni : UTA are cel mai prost joc de posesie – de progresie nu mai vorbesc- din intreaga liga, si continuind asa,…vom retrograda…direct. Doar daca vrei sa retrogradezi…il mai pastrezi pe parodia asta de antrenor. PS Constat ca publicul aradean este de o amabilitate …insuportabila pentru mine. Cum sa nu fluieri un antrenor penibil, cum sa il aplauzi…la sfarsit ?. Inca ceva…mai lasati contestarile arbitrilor, astia sint si prosti si cu tema de casa. Dar, aseara …am revazut faza a fost penaltu. cu un Hoxhallari prost si fara minte i- a dat peste picioarew adversarului.( a gresit si la celalalt gol..e foarte slab) In fine…de ce sa il huidui pe Miculescu…ca apara corect sansele echipei care il plateste ? S-a uitat cit bine a produs…la UTA ?

    0
    0
    1. Vb să nu taci veterinare, ești prost crescut, aici nu ești pe saloane, vb de suporteri este treaba mea ce fac pe stadion, clar eu susțin echipa nu huidui indiferent de rezultat, vezi de pensia ta băgător în seamă ?forza uta oriunde, oricând

      0
      0
  7. Anunţ care ar fi îmbucurător
    „Claudiu Keserü îşi caută altă viaţă. Pe cea veche şi-a lăsat-o aseară pe teren.”

    0
    0
    1. Este deja enervant de-a binelea. Pe toți de la fcseb îi îmbrățisează si e numai zâmbet. Noi cu nervii că nu face nimic pe teren. Ne ironizezi, d le Keseru? Te-as da afară imediat fără niciun regret. Tu de-acum încolo poti fi orice numai fotbalist nu. Mai uită-te în buletin. Dacă nu te uiti tu poate se uită antrenorul si Meszar.

      0
      0
    1. Chiar nu am nimic cu pensionarii, și eu mai am nițel, dar acest prost crescut Cosmin este numai contra, ăla așa, de ce nu așa, trebuie așa, stai acasă Cosmine, învață cum sau comportat peluza cu copii, stimă și respect acestor copii, pe cind tu Cosmine te dai grande, nu ești, ești un fel soacră rea, altădată stai acasă, așa inimoși ca tine nu au ce căuta pe stadion, forza uta oriunde, oricând ?️?

      0
      0
      1. Dragul meu @Vanter,uneori mai sare calul doctorul Zeno Moldovan,alias @Cosmin dar sa stii ca prost nu este,iubeste fenomenul UTA,stiu si il simt..Eu ii dau like sau dislike doar atunci cand nu este haotic si nu isi poarta anumite rafuieli personale pe aici..Are dansul anumite rafuieli personale doar dansul stie pe ce motive,e clar ca il apasa ceva fata de de conducere, dar uneori chiar puncteaza foarte bine..Pe undeva il inteleg,alte ori m-as arunca la gatul dansului,bineinteles metaforic…Uneori le zice bine,ca si fiecare dintre noi,alte ori ne ia valul, ne paraseste ratiunea si se termina rabdarea…
        Din pacate,dansul rationalizeaza cu totul altfel,simtindu-se pacalit ca a fost prezent la un meci,cica intamplator…Asta ma deranjeaza la multi suporteri de carton..Nu exista intamplare…Mereu prezenti,indiferent de adversari,canicula sau ger,ploaie sau vant…Aici a picat examenul doctorul,fata de mine…
        Mai oameni buni,repet,ma incanta zona mea de abonamente de la inaugurarea relicvei stadion…Stai de vorba cu diversi…Intelectuali sau oameni simpli,daca lipseste cate unul,parca nu suntem completi,nici macar nu ne cunoastem dupa nume..Ideea este alta…Toti ne dorim acelasi lucru..ca UTA sa performeze..Nu stiu cum s-a nimerit unul in fata mea,parfumat rau de tot…Mortus Bahic…Daca eram cu masina,doar ce am inhalat,garantat ca se inverzea aparatul…Mai trebuie sa si radem uneori,chiar daca trist…
        Pana reusesti sa treci de turnicheti,pipaire corporala,te mai intalnesti cu un Lazar,Toderas,Szabo,Doru Vlas…Nici nu-ti dai seama cum trece timpul,mai schimbi o vorba,o gluma si esti la trecera pe turnicheti…O mare gafa de proiectare,alta fata de multe altele…Prea putini turnicheti pentru fluxul mare constant de spectatori,Reconsul,administratorul de drept comun, trebuie sa rezolve asta urgent..Neaparat!Ei trebuie sa inteleaga ca stadionul nostru se umple fata de orice adversar,la orice ora…Asa nu se mai poate,ca sa stai ca si pe vremuri,la cozi ilogice,de parca s-ar vinde alimente rationalizate…Am fost la Milan,Inter,la Barcelona,la Real…Nu am stat la nici o coada,niciodata..Flux continuu…Am fost si in Elvetia la Berna,dar aceia sunt mai rau decat Bau Bau,mai catolici decat Papa,cum s-ar spune,nebuni de legat la oisti..M-au cautat si sub talpi…Macar ca aveam bilete in zona neutra,a lor…

        0
        0
        1. Dragă giruta am zis că e prost crescut, știu mai greșesc și eu, îmi cer scuze, am aflat mai multe, a fost medic pediatru la copii, toți greșim dar are o mare obsesie de a da vina pe toți fotbaliștii, antrenori, etc, scuze cosmine??️forza uta oriunde, oricând

          0
          0
  8. VANTER !!! Ceea ce a spus Dl. Cosmin in ceea ce priveste de a huidui pe Poenaru la sfarsitul meciului,da iti dau dreptate ,nu este OK. Bine , poate este nervos si dumnealui de unele lucruri care se intampla la UTA. dar pe de alta parte ,are si el dreptate exprimandusi opinia suparatoare vizavi de unii jucatori care nu dau randamentul care ar trebui sa il dea la echipa . Despre Poenaru , ce sa zic,decat ca, el vrea sa faca rezultate cu actualii jucatori,dar ori este prea mare palaria pt. el la UTA., ori nu este ascultat in totalitate de jucatori ? Nici mie nu prea imi place cum se exprima baietii pe teren cu atatea greseli impardonabile ,greseli care o costa scump pe UTA. Astia sunt jucatorii care i-a ales Poenaru cu astia defilam. Cert este ca, trebuie in pauza de iarna tras un mare semn de alarma privind curatenia la echipa pana nu este prea tarziu !!!

    0
    0
    1. Neluțu frate eu iubesc uta, dar să dai în jucători, antrenori la fiecare comentariu este o problemă ce trebuie tratată altfel, în fine, îmi pare rău după Roger și mai ales după buhacianu care marca din careu, din afara careului, pe contraatac, un jucător mult peste ce avem acum, și mult mai ieftin, și Neluțu să știi uta la adevăr este pe locul 6-7, stăm binișor, trebuie forțați acești copii pop și cibi, au un tupeu bun, tot timpul au fost la uta promovați copii fără să fie obligați ca acum, ?️?forza uta oriunde, oricând

      0
      0
  9. Si eu iubesc UTA.,vreau ca,aceasta echipa sa joace in editia asta de campionat in play-off. Se poate dar ramane de vazut. Da,Rares Pop si Fabiano Cibi au jucat surprinzator de bine pt. varsta lor ceea ce ma bucura foarte mult, UTA. are viitor, UTA. trebuie sa aibe grija de ei plus Negoescu. Trebuie sa avem incredere si speranta ca, totul va fi bine. Urmeaza un meci foarte, foarte greu cu oltenii lui Rotaru. Baietii terebuie sa se mobilizeze foarte bine,pregatind meciul asa cum trebuie pt. a obtine un rezultat bun sau foarte bun. Pana la urma si egalul este bun in fata unei formatii destul de buna a Superligii . Sper sa fie bine si sa ne bucuram pt. UTA. pe care o iubim in fiecare zi !!! FORTA UTA. Arad , FORTA UTA. Arad, FORTA UTA Arad ,locul tau este mult mai sus ,palmaresul ,istoria te obliga,obliga pe cei care conduc astazi UTA. !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button