Fotbal feminin

„Leoiacele”, chemate să strângă rândurile pentru deplasarea din Banat! Piroș: „Avem nevoie de puncte, fetele sunt puțin datoare după Odorhei”





Echipa de fotbal feminin arădeană din prima ligă nu trece prin momente tocmai fericite. După eșecul, 1-3, de la Odorhei a venit și despărțirea defintivă a tehnicianului Dan Cuedan de echipa cucare a câștigat un „bronz” național și cu care ajuns în două rânduri în semifinalele Cupei României.

Fiind a doua schimbare de antrenor de la startul sezonului, după cea a lui Tiberiu Butura, lucrurile nu pot fi prea plăcute pentru formația „roș-albă”, care încă nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon și, cu cele două egaluri făcute acasă, ocupă doar locul 8 în clasament. „Am luat la cunoștință de demisia profesorului Cuedan, el a invocat sunt aceleași probleme familiale din pricina cărora nu am început acest sezon cu el pe bancă, rămâne de văzut ce soluții vom găsi pe banca tehnică. Deocamdată, de pregătirea meciului de la Comloșu Mare, cu Banat Girls, se va ocupa Nicușor Tanasoglu, sperăm să iasă bine și să mai urcăm în clasament. Fetele  sunt puțin datoare față de club, față de mine,  căci la Odorhei am trăit una dintre cele mai mari umilințe de când sunt eu în fotbal. Să conduci cu 1-0 până în minutul 83-84 și apoi să iei trei goluri înseamnă o delăsare cu care eu nu pot fi de acord. Asta e, mergem înainte, eu zic că o să ne atingem fără probleme obiectivul acestui sezon, rămânerea în Liga 1. În rest, mai vedem ce se întâmplă, căci sunt tot felul de lucruri în lumea și țara asta ce-ți pot influența planurile”, ne-amărturisit Pavel Piroș.

Așadar, duminică de la ora 11, în comuna timișană, Comloșu Mare, Banat Girls (6 puncte din 12 posibile) dau piept cu arădencele, ce au rămas la cota două puncte, din 15 posibile.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button