Fotbal judetean

Spectacol, dar și destule polemici: CS Socodor – Viitorul Arad 3-3





Două dintre echipele cu pretenții ale primului eșalon județean s-au duelat în cadrul etapei cu numărul 8 la Socodor. Vicelider la începutul zilei, Socodorul a găzduit-o pe Viitorul, singura formație ce a rămas în picioare în fața liderului Sântana. A rezultat o partidă extrem de spectaculoasă, cu 6 goluri, împărțite egal inclusiv pe reprize.

Gazdele au început ca din pușcă și păreau să aibă un meci simplu, după dublul avantaj luat după 25 de minute de joc. După exact un sfert de oră, Lezeu a pasat peste apărare, Pirtea a scăpat singur, l-a driblat și pe Dagău și a deschis tabela. Marcatorul a devenit pasator 10 minute mai târziu, găsindu-l cu o diagonală pe Ciornei, care a înscris la vinclu din 16 metri. Reacția „roș-albilor” a venit repede și, după numai două minute, au reintrat în joc. Vezan a așezat inteligent un balon în 8 metri și Bulboacă a marcat la colțul lung.

Revenirea vizitatorilor a fost completată în partea secundă, mai precis în minutul 52, când Adi Popa a obținut un penalty din duelul cu nou intratul Gâlcă și Bulboacă a marcat de la punctul cu var. 11 minute mai târziu, Saladea a pus mingea pe var la semnalizarea asistentului Hărduț și pentru Socodor, la un fault al lui Brozbic asupra lui Lezeu. Oaspeții au cerut, în schimb, fault în atac. George Pirtea a făcut „dubla” și se părea că băieții lui Darazs vor scăpa în câștigători. Nu a fost să fie căci Flavius Bulboacă a făcut meciul startului de carieră și a realizat „tripla” cu 19 minute înainte de final. După o cursă a lui Rotar, Bulboacă a driblat în 9 metri și a trimis cu stângul în vinclu. Cea mai mare ocazie a finalului de joc i-a aparținut vicecampioanei județene, mai precis lui Pirtea, care a reluat cu capul în bară centrarea lui Ciornei.

După această remiză, Socodorul coboară pe locul 3 și Felnacul e noul vicelider. „Meci greu, echilibrat, am fost dezavantajați de arbitri, în primul rând orice contact a fost fault. La 3 -3 am avut o bară, darși un contraatac 3 contra 2, am pasat în fața porții dar nu a mai ajuns nimeni la minge.  Meritam să câștigăm, din păcate s-a greșit în apărare, am luat goluri pe greșeli personale”, a spus George Pirtea, mijlocașul celor de la Socodor.

Flavius Bulboacă a fost eroul celor de la Viitorul cu prima sa „triplă” la nivel de seniori. „Meci intens, am avut mai multe ocazii decât gazdele, am luat goluri din greșeli de poziționare. Am mai avut ratări mari, la una tot eu din 8 metri am dat în portar. Arbitrajul destul de slab, a greșit mai mult în defavoarea noastră, au primit penalty inexistent. Mă simt foarte bine, dar nu sunt încă la potențialul meu, mulțumesc antrenorilor că îmi dau minute și lui Ovidiu Vezan care mă ajută foarte mult în teren.  Îmi dă nerv prin reproșurile lui si îmi face un bine”, a spus atacantul de 17 ani al „roș-albilor”.

Formații: 

Socodor: Sîrb –  Chișe ( 81 S. Mako), Gherheș, Pele, L. Olariu (46 Miclea) – Turcuș, Dema – Al. Ciornei, Al. Lezeu, Pirtea – D. Copil, Antrenor: Tibor Darazs

Viitorul: Dagău – Stoianovici, Bier, Brozbic, E. Pantea – Fl. Gîlcă, Ad. Popa (86 Mitu) – P. Pavel ( 46 Al. Catanzariti), Vezan, M. Rotar – Bulboacă (93 Vidac). Antrenori: Flavius Pavel și Flavius Moisă

Arbitri: Sorin Saladea – Gabriel Hărduţ, Paul Ardelean.

Observatori AJF: Gabor Biro, Gheorghe Sfăt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button