Arhivă articole

Adi Petre a debutat pentru Levadiakos, la o lună și jumătate de la transferul în Grecia!


Adrian Petre nu trece prin cel mai fericit moment al carierei sale. După despărțirea de Farul la finalul  lunii august, atacantul arădean a semnat cu APO Levadiakos, formație nou-promovată în prima ligă a Greciei. Fotbalistul a avut și dureri în zona mușchilor lombari, făcând un tratanment de trei săptămâni la Atena,  așa că și-a amânat debutul la noua echipă.  Dintre cele 7 confruntări disputate de atunci de gruparea elenă în campionat, la 6 dintre ele fostul internațional de tineret a rămas în tribună și doar în una, cu PAOK, acasă (scor 1-1), a prins un loc pe banca de rezerve, fără să fie folosit de antrenorul Jasminko Velic.

În schimb, aseară, bosniacul l-a trimis pe Petre pe teren în ultimele 28 de minute ale confruntării cu AEK Atenta, pierdută de „alb-verzi” pe teren propriu cu 2-0. Levadiakos rămâne cu 3 puncte în clasament după 9 etape susținute, pe penultima poziție în clasament. Ultima e Ionikos, tot cu cu 3 puncte, dar golaveraj inferior.

La debutul de aseară al arădeanului în Super League a asistat și Cătălin Sărmășan, impresarul fotbalistului crescut de UTA. Cota de piață a lui Petre este de 800 de mii de euro, față de cele 1,5 milioane, atâtât cât valora fotbalistul în 2019, pe când evolua pentru Esbjerg în prima ligă daneză.

4
0


3 thoughts on “Adi Petre a debutat pentru Levadiakos, la o lună și jumătate de la transferul în Grecia!

  1. Un an pe la Cermei și poate își revine, marcând pe coclauri. Așa, împrumutat de ici colo nu se va regăsi, el e praf din punct de vedere psihic.

    11

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.