UTA Arad

Utiștii Cibi și Pop au jucat pentru România U18 în remiza amicală cu Serbia!





În perioada 22-27 octombrie, selecționata Under 18 a României, pregătită de Daniel Mogoșanu, efectuează un stagiu de pregătire la Timișoara. Jucătorii născuți în 2005 dispută și două jocuri de verificare, pe terenul din Șag, împotriva selecționatei similare a Serbiei.

Primul a avut loc astăzi și s-a încheiat la egalitate, 1-1, după reușitele semnate Răducan 87‘, respectiv  Milošević 50′. Meciul a fost arbitrat de arădeanul  Alexandru Gornic.

Printre jucătorii convocați au fost și mijlocașii UTA-ei Fabiano Duarte Cibi (nr 13 în poză, revenit „sub tricolor” după câteva luni de pauză) și Rareș Pop. Primul a fost titular și a jucat până în minutul 85, în timp ce Pop a intrat pe gazon în minutul 69, în locul arădeanului Universității Craiova, Alexandru Melniciuc.

Rămâne de văzut dacă cei doi fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” vor mai evolua și joi, în cel de-al doilea test cu  sârbii, ținând cont de faptul că ambii sunt piese de bază în anturajul echipei antrenate de Ilie Poenaru, care pregătește importanta confruntare cu FC Argeș, de duminică, de la Arad.

5 comentarii

  1. I-au trebuit amatorilor Poenaru si Duna,sa treaca un intreg tur,ca sa le dea o sansa la prima echipa si iata-i cat de bine au facut-o…Eu nu mai concep ca cel putin Rares Pop sa nu mai inceapa ca titular incontestabil,chiar daca din postura de „under”..
    In conceptia lor,nu poti impaca „capra si varza”..Iata ca se poate impaca fotbalul cu scoala..si nu la orice scoala…Pai la Slavici,(Moise Nicoara),nu se fac concesii sub aceasta forma…Deci?

    0
    0
  2. La generatia U18 de la UTA sunt o gramada de talente!Conducerea clubului daca doreste performanta trebuie sa impuna ca Rares Pop si Fabiano Cibi sa fie in lotul de seniori indiferent de antrenor,ca iar schimbam antrenorul iar dispar juniori din echipa!Plus talente din zona Patrick Pascalau,gemenii Ciurel de la Ripensia sau Dan Rucareanu de la Ineu.

    0
    0
  3. De ce sa jucat la Timisul Sag ? La o echipa de liga 5 din Timis ? Alta locatie nu se gasea pentru o echipa nationala ? Federatie de doi bani.

    0
    0
  4. Printre puținele satisfactii dinspre fotbalul arădean , se numără aceste reportaje cu tinerii utisti sub tricolor , restul … tot așteptăm și iar
    așteptăm , ce anume (?) , in primul rand seriozitatea jucătorilor seniori , a stafului tehnic , a conducerii și a dornicilor posibili investitori .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button