UTA Arad

Protest al galeriei UTA-ei la meciul cu FC Argeș: ”Mâine, în prima repriză, jandarmii vor da tonul!”





După comunicatul de la mijlocul săptămânii în care puneau pe tapet o serie de abuzuri ale jandarmilor timișoreni cu ocazia ultimelor partide de acasă ale „Bătrânei Doamne”, suporterii „roș-albilor” anunță și un protest la adresa forțelor de ordine cu ocazia confruntării de duminică, de la ora 18,15, contra celor de la FC Argeș. Echipa lui Ilie Poenaru ar avea cel mai mult de suferit într-un moment extrem de complicat și împotriva unui adversar bun, care tocmai și-a schimbat și antrenorul, dar – pe de altă parte – la fel de adevărat că Iacob și colegii săi ,cu toată susținerea necondiționată avută, nu au mai câștigat un meci pe teren propriu de pe 26 august, când o învingeau pe fosta formație a lui Marius Croitoru, FCU Craiova 1948.

Iată comunicatul fanilor postat pe pagina de Facebook Ultras Arad:

”Mâine, în prima repriză, jandarmii vor da tonul!

Abuzurile forțelor de ordine față de peluza noastră au continuat în această săptămână cu un nou val de interdicții aplicate nejustificat. Diferiți suporteri (membri ai grupurilor din peluză sau simpli fani) legitimați la meciul dintre UTA și FCSB din cadrul Cupei României (disputat pe 19 octombrie), au fost amendați fiecare cu suma de 500 RON și interziși pe perioada unui an întreg în incinta stadioanelor în timpul competițiilor sportive pe motivul că… și-au acoperit fața la partida UTA-CFR Cluj din 10 octombrie.
Pe lângă motivul pentru care s-a recurs la aceste pedepse exagerate, trebuie să specificăm și faptul că unele din persoanele interzise susțin că nici măcar nu au fost prezente la UTA-CFR însă se pare că au fost selectate aleatoriu și, astfel, au devenit victimele a ceea ce pare a fi o modalitate de lucru de tipul ,,noi ne-am făcut treaba” pe care jandarmii o aplică tot mai des.

Deoarece se încearcă necontenit reducerea noastră la tăcere, noi, grupurile care formează Ultras Arad, am stabilit să oferim tuturor o mostră din scenariul pe care jandarmii (dar și domnii Stroe, Falcă sau Meszar) și-l doresc și să păstrăm liniștea în prima repriză a meciului de mâine, cu FC Argeș. Îi lăsăm pe ei să dea tonul și să încurajeze echipa! De asemenea, le punem la dispoziție și microfonul, portavocile și tobele pentru a se descurca mai bine. Suntem convinși că ne vor înlocui cu succes! Multă baftă, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara !”

24 comentarii

  1. DA, POATE este mai bine, fără scandări…cine nu sare??? este prost ori tine cu poli?!?!??! hit care nu mai este la modă dar de loc!!! HAI sTEAUA:!?!? DE CE SA AUZIM PE STADIONUL UTA AȘA SCANDĂRI?? PENTRU CĂ AU FOST UN ORGANISM DICTATORIAL PE VREMEA LUI CEAUSESCU??? CARE LUA LA PARINTII NOSTRI BANI SA COTIZEZE PRIN SINDICAT CEI DIN MAN SI POMPIERI BANI PENTRU STEAUA, CARE LUAU JUCĂTORII CAND VROIAU EI….CIKĂ….ERAU INCORPORATI IN ARMATĂA LA BUCUREȘTI…ca sa jaoce pentru steaua…etc….fiti si voi atenti la detalii….galeria trebuie sa susutnă echipa fără, aluzii gen ură față de poli care nu stiu prin ce ligă mai e…sau sTEAUA….SAU TOT….SA NE SUGI p…la…falcă si mai stiu eu cine!!!!? sunt copii la meci fete, femei…putin respect!…in rest doar de bine pentru galerie!!! o galerie frumoasă cu acele excepții enumerate mai sus!!!

    0
    0
    1. Ce să vedem mâine o nouă înfrângere pe teren propriu
      …Marius Croitoru….
      Piteștiul lui Dobrin sunt peste noi ca lot valoric ….
      Hai UTA….

      0
      0
  2. E o complicitate a firmei de pază care are acces la camerele de supraveghere doai ei puteau sesiza jandarmii cu privire la ce se întâmplă în stadion.
    Clubul își interzice proprii fani plătitori prin intermediul firmei de pază.
    Faceți sesizare la cabinetul primului ministru pt aceste abuzuri.

    0
    0
    1. Complicitate la….ce ? La gasirea celor care incalca legea ? Care e abuzul ? Care e motivul logic al camerelor de SUPRAVEGHIERE ? Sa nu fure careva scaunele noaptea ? 🙂
      Vreti sa incurajati incalcarea legii ?
      Eu as incuraja sa se puna chiar si mai multe camere, chiar si in jurul stadionului si mai ales la portile de acces. Macar asa s-ar putea plange unii daca se comit abuzuri. Sau vorba unuia: filmati si voi cu telefoanele voastre abuzurile, daca sunt.

      E o mare „complicitate” intre primaria Londrei si politie, nu ? Ca doar au camere peste tot, mama lor de prosti 🙂

      0
      0
    1. esti mai bătrân ai rămas cu sloganuri vechi, o melodie de cand este lumea apare are succes si moare se stinge….ia fi atent la stadion daca mai sare asa cum spui tu….ca nu sunt marionete să sară pentru cine?!??! ..hy….hai cu ceva nou update!!!! că răd si timișorenii deja de noi care vin la meciuri

      0
      0
  3. Într-un moment foarte greu galeria pune orgoliile și războaiele personale înaintea interesului echipei.Tipic in ultima perioadă.
    Abuzurile jandarmeriei există, fără doar și poate,dar tu SCU care susții că vrei binele acestei echipe sa iei așa o decizie într-un moment ca și acesta nu dovedești decât că nu ești cu nimic mai presus decât cei pe care-i contești .

    0
    0
    1. Nu este vorba de galerie. Este vorba de cativa netrebnici care cred ca ei sunt Mesia. Fara ei nu ar merge fotbalul mai departe. Ei sunt mici insa. Din pacate echipa este intr-un con de umbra si ei profita din plin de acest lucru. Galeria care cica sustine UTA mereu are treaba cu Flaca, Meszar și Jandarmi. Acestia din urma isi fac doar datoria, ce spune legea. De ce introduce galeria torte? De ce fumigene? De ce scandari rasiste, injuraturi si alte sloganuri ce nu trebuie sa se auda la un spectacol. Mereu amenzi și probleme din cauza lor. Acestia sunt acei fani adevarati?

      0
      0
  4. Vom încuraja noi de la tribuna a doua, acolo e adevărata galerie! O galerie adevărata susține echipa necondiționat, justificarea asta cu jandarmii e ridicolă!! Ce are una cu alta? Dacă ziceau că scandează cu spatele la teren, sau întorceau bannerele pt jocul slab al echipei , dar aia cu jandarmii e de kk

    0
    0
  5. Se vede ca, din nou, ultrasii sunt impotriva echipei, punand mai presus razboiul lor de impunere a altor stapani la UTA. (a se vedea mentionarea lui Meszar in comunicat, care n-are absolut nimic cu activitatea jandarmilor). Trist si rusinos. Puteau sa o faca in alt mod.
    Dar nu va fi nici o problema, noi ne-ultrasii de la Tribuna a 2 a ne vom face datoria.
    Macar nu o sa mai auzim incurajari pentru Steaua sau tot felul de vulgaritati demne de stadionul Motorul si nu de stadionul baronului nostru drag. Atunci cand ne tot lauda lumea ca suntem cei mai civilizati suporteri se refera cu predilectie la oamenii din tribune si mai putin la „utistii liberi”.

    0
    0
    1. “Ultrașii sunt împotriva echipei”!!! Ce jandarm mai ești și tu ? Somnul rațiunii naște monștri ! Dacă acum nu atunci , când ? Niciodată ?

      0
      0
  6. Breee huliganilor, voi nu știți că jandarmilor le ESTE INTERZIS de a susține vre-o echipă sau alta ?

    0
    0
  7. „Deoarece se încearcă necontenit reducerea noastră la tăcere,…”. Cine, jandarmii ? Nu am priceput asta.
    Sau e o noua referire la razboaiele voastre cu actuala conducere?
    Daca sunt abuzuri, daca luati amenzi fara justificare legala, dati-i in judecata, castigati suta la suta. Cereti chiar si despagubiri.
    De ce nu faceti publice example clare de abuzuri, de cazuri in care unul din galerie a venit frumusel la meci, fara sa ascunda petarde, bauturi, torte, fara sa instige, sa vina in litera legii la meci si sa ia amenda sau bataie aiurea de la jandarmi. Asta in cazul in care problema mare abuzul jandarmilor.

    Asa ca, si eu cred ca asta face parte tot din razboiul vostru, nu cu jandarmeria, ci cu actuala conducere, mai ales ca stiti ca fara fani echipa merge mai prost acasa. Iar un nou esec v-ar alimenta razboiul. Ar ranji multi dintre voi la un nou esec. Pacat.

    0
    0
  8. Eu în Decembrie 1989 am fost printre cei care au protestat înpotriva regimului creat de Ceaușescu . Rafturile alimentărilor erau pustii, pentru posesorii de mașină lunar s-a asigurat 23 litrii de benzină, o dată la doi ani aveam dreptul de a trece granița ( numai în țările socialiste), am avut restricții severe la programele TV : de la ora 19 la ora 21. În blocuri aveam apă caldă sâmbăta ptr. a face baie . În fabrici, muncitorilor – care au avut venituri după muncă depusă și nu din afaceri – li sa reținut lunar o anumită sumă ” pentru echipa de fotbal ”. UTA a câștigat Campionatul Național , când în componența echipei, în afară de Loli Lereter- venit din Timișoara , cu toții erau a r ă d e n i. Și a fos bine.
    Sigur, acuma totul este altfel. În primul rând este libertate .
    Sunt utist de prin anii ‘6o . Aș protesta și eu cu voi , numai să știu pentru ce.

    0
    0
  9. Intresant cum apar pe aici tot felul de asa-zisi suporteri care dau in galeria ce a fost cu UTA din Liga 4, cand altii erau pe nicaieri. Un lucru e sigur: ultrasii intotdeauna au fost si vor fi alaruri de echipa, la bine si la greu !

    0
    0
  10. Mâine băieți care vom fi la tribuna 2,1,peluză copii, la fluierul arbitrului cu toții să cântam imnul utei, să încurajăm echipa până se va alătură și galeria, ?️?și la sfârșit să ieșim victorioși, forza uta oriunde, oricând

    0
    0
  11. Cap aveți. Minte…Rezolvați-vă problemele în justiție. Nu o fi chiar toată lumea împotriva voastră.

    0
    0
  12. În septembrie fiica mea din USA ne-a făcut o vizită. Să fac pe placul nepotului ( 4 ani) ne-am dus la un meci de fotbal. Lui Răzvi i-a plăcut lumea multă, colorată, agitația din jurul stadionului, încălzirea jucătorilor. Dar când a început galeria să strige , micuțul a început să plângă. După câteva minute trerbuia să plecăm acasă.
    – Ps. Poate că nu mai vrea niciodată pe un Stadion de fotbal.

    0
    0
    1. Și tu cam cum credeai că se comporta o galerie? Recitând sonetele lui Shakespeare în șoaptă?
      Nici eu nu sunt de acord cu injurii și obscenități, dar de strigat, scandat etc. ce sa poți zice?
      ,,A început galeria sa strige”

      0
      0
  13. DACĂ VREȘI SĂ NU MAI AIBĂ JANDARMERIA TREABĂ CU VOI….ATUNCI VOI GALERIA!!!!! MERGI LA MECI FRUMOS, FI BUN, NU INJURA, NU SCUIPA, NU INCITA, NU ASCUNDE TORȚE PRIN BUZUNARE….ȘI NIMENI NU VOR AVEA CU VOI NIMIC…MERGI LA MECI SI FĂ GALERIE!!!! DACĂ ASTA ITI PLACE, DAR TOT TIMPUL DOAR GALERIA ARE DREPTATE…ESTE CAM CIUDAT!!!?!…DE CE JANDARMERIA NU DĂ AMENZI LA TRIBUNA A DOUA??? SI ACOLO SE HUIDUIE SE MAI ÎNJURĂ…..DAR ESTE O LIMITĂ!!! DAR GALERIA IN MAREA MAJORITATE ESTE O GALERIE BUNĂ!!!! AȘA CĂ HAIDE UTA ȘI NU MAI INCITAȚI JANDARMII, CÂNTAȚI FRUMOS CUM ȘTITI VOI…..IGNORATI ASTFEL JANDARMII!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button