UTA Arad

Balauru și media de un gol încasat pe meci: „Când îți dorești să joci foarte mult pe atac, este normal să lași niște spații în apărare”





Dragoș Balauru a revenit în primul 11 al UTA-ei după șapte etape și nu a avut foarte mult de lucru împotriva lui FC Argeș, însă golul primit în prima repriză de la Garita avea să fie și singurul al meciului. Goalkeeperul utist s-a remarcat la faza din debutul reprizei secunde, când a ieșit excelent din poartă pentru a-l incomoda pe Bertrand, iar fotbalistul din Madagascar și-a închis unghiul și a tras în plasa laterală.


Balauru a comentat faza golului înscris de Garita. „A fost lipsă de comunicare, îl știam foarte bine pe Garita și nu trebuia lăsat singur. Este un atacant masiv, un atacant cu forță, viteză, iar noi știam ce avem de făcut, dar, din păcate, nu am reușit. Când îți dorești să ataci și joci foarte mult pe atac, este normal să lași niște spații în apărare”, consideră goal-keeperul arădenilor.

Puțin peste 7000 de suporteri s-au aflat în tribunele Arenei „Francisc Neuman” și ,pe lângă faptul că au susținut echipa, i-au și cerut demisia antrenorului Ilie Poenaru în mai multe momente pe parcursul partidei. „Suporterilor nu putem decât să le mulțumim. am jucat cu FC Argeș, iar ei au venit într-un număr destul de mare. Sunt în continuare alături de noi și așa este normal și când lucrurile sunt mai puțin bune la o echipă. Atunci se văd caracterele și atunci să văd ce la fel din tribună cei care ne sunt alături”, mai e de părare Balauru.

În cele 7 meciuri în care a apărat în acest sezon (cinci în campionat și două în Cupă), Balauru a încasat 7 goluri, așadar o medie de exact un gol pe meci. Concurentul său pe post, Florin Iacob, a primit 16 goluri în 11 dueluri, însă trebuie menționat și faptul că acesta s-a aflat în poartă la toate partidele contra „granzilor” din Superligă.

3 comentarii

  1. Daca amandoi ar sta in poarta,Balauru cu Iacob,ar da randamentul unui portar de liga I.
    In nota echipei si a stafului si el,slab spre foarte slab.

    0
    0
  2. Dacă Brosovski la adus pe Chivu senior să bată lovitura de începere ar putea încerca să-l aducă pe Chivu junior antrenor! Dacă Rapidul face performanță cu Mutu, de ce UTA nu ar face cu Chivu antrenor!

    0
    0
  3. Singura diferenta dintre noi,suporterii si voi jucatorii,ar fi faptul ca noi avem caractere,voi nu..dar stii si vezi tu Balaure…Rabdarea are si ea limitele ei…
    Ma mir ca nu va este rusine sa iesiti in oras…
    Se strange latul,prieteni,mimatori ai fotbalului…se strange latul…indiferent de obrazul vostru gros si rezistent!
    Poenaru spune ca nu este las…Dar la intrarea in colaps al Clinceniului si Mediasului,el a fost primul care si-a depus memoriu si primul care si-a luat banii…jucatorii pe care tot el i-a dus la colaps….in veci!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button