UTA Arad

UTA, „certată” cu arbitrii din „iarbă” și din…Camera VAR: „Unele echipe sunt tratate altfel”





UTA pierde al cincilea meci din ultimele șase în Superligă, al treilea pe teren propriu, chiar în fața lui FC Argeș, o formație aflată și ea într-o situație grea înainte de această etapă.  Dincolo de păcatele arădenilor, unele mari și în acest meci, în special la finalizare sau în momentul ultimei pase, arbitrii au avut grijă să-și pună și ei semnătura pe eșecul gazdelor.


„Centralul” George Găman și  cei din Camera VAR nu au văzut hențul de penalty comis de Latovlevici în debutul reprizei secunde. „Din nou și cam despre asta a fost vorba în această seară, a fost henț la Lato, este penalty clar. Deci la noi VAR-ul nu mai funcționează, cred că a fost stricat, dar nu știu că pentru alte echipe funcționează nemaipomenit.  La noi se judecă altfel, depinde cine este în camera VAR.  Dar nu are rost să mai vorbim, pentru că văd că noi ăștia mai mici suntem imediat trași la răspundere”, a subliniat Ilie Poenaru.

Totodată, UTA ajunge la „performanța” de a înacasa cartonașe roșii la fiecare din ultimele trei partide pe teren propriu, astăzi chiar doi jucători plecând mai repede la cabine. Dacă al doilea „galben” al lui Erico e justificat, eliminarea directă a lui Șteau e cusută cu ață albă, căci pe reluările TV nu se vede o lovitura pe care juniorul arădenilor i-ar aplica-o lui Tofan. Întrebat, dacă UTA nu ar trebui să fie vocală cu privirile la nedreptățile arbitrilor, Poenaru a adăugat: „Nu trebuie să vorbească nimeni la București, este VAR, care trebuie să fie imparțial și să judece așa cum trebuie. Clubul a făcut la club tot felul de adrese, am trimis tot felul de memorii, dar știți cum e la noi în România, unele echipe sunt tratate într-un fel, altele sunt tratate în alt fel.  Aste este viața, ce să facem?”. 

Alttfel, UTA este recordmena absolută a cartonașelor roșii încasate în acest sezon, nu mai puțin de 6. FC U Craiova și FC Botoșani împart poziția a doua, cu câte trei eliminări stagionale.

5 comentarii

  1. cand ai 6 rosii (dublu cat celelalte echipe de dupa tine) e clara treaba, restul sunt vaicareli ca sa-ti acoperi incompetenta.
    baga-o in ate de 3 ori si nu are ce sa-ti mai faci, dar cred ca nu au fost nici 3 suturi pe poarta (acasa) cu o echipa (cu tot respectul) foarte slaba.

    0
    0
  2. Hențul ăla nu se dă, dacă mingea îi sare din picior. Poooate ar fi meritat văzută faza dacă întinde sau nu mâna. Dacă nu o face, nu e 11m.

    Un henț ca ăla e penalty clar doar dacă în atac e CFR sau FCSB.

    0
    0
  3. Penalty , nepenalty asta este dar problema este ca, baietii astia nu joaca nimic !!! Pana a cere penalty, dao ba in ate ,pai daca nu ai valoare cum dracu sa intre in ate ? Stai la mana VAR-ului ?

    0
    0
  4. S a aducem investitor privat sau investitori. Nu am auzit de nici un audit la clubul UTA . Unde este auditul promis de D-l Meszar? Se aude D-l Meszar? Managemant catastrofal.
    SA NU NE TREZIM PLINI DE DATORII . Nu este nici o transparenta la UTA . Antrenori slabi , fara nici o orientare . Aici este ARAD , maternitatea fotbalului romanesc. Astia am impresia ca nu stiu unde sunt . CINEVA TREBUIE SA RASPUNDA PUBLIC PENTRU ACEST HAOS DETERMINAT DE FALCA SI MESZAR. UTA ESTE O RELIGIE A ORASULUI . Mergem inainte cu oameni care iubesc fotbalul si orasul ARAD!

    0
    0
  5. Lasa valorosule ca o sa ajungi antrenor pe la rapid,cfr sau fcsb si o sa primesti acolo gramezi de penaltiuri la orice adiere de vand,plus eliminari pt adversari meci de meci,asa poate o sa reusesti si matale sa castigi vreun meci.Noi stim ca nu esti las si ai nevoie la fel ca si maestrul chirila de un cincinal sa faci echipa sa joace iar la anul o sa tragem la play-off,play-offul de promovare din liga 2.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button