UTA Arad

Juniorii mari au salvat onoarea UTA-ei în weekendul derby-urilor cu Poli, 4 puncte pentru „roș-albi” în Liga Elitelor U15!





A fost weekendul derby-urilor cu Poli pentru trei dintre echipele de juniori ale Academiei UTA, iar palmaresul a fost negativ, o victorie și două eșecuri. În Liga Elitelor U15, „roș-albii” nu au luat gol și au pus la păstrare patru puncte, în timp ce fetele din Liga a 3-a antrenate de Valentina Calalb au trebuit să se recunoască învinse acasă.

Liga de Tineret: Poli Timișoara – Academia UTA 1-2

În ultima etapă a sezonului regular din Liga de Tineret, trupa condusă de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel a reușit să câștige derby-ul cu Poli Timișoara, jucat în deplasare. Aceștia s-au impus cu 2-1 grație reușitelor lui Mitu și Popa. „Roș-albii” au început cu Bîrlădeanu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anisorac, Ristin, Popa, Mitu, Ekmekci, Ronai, Andreas. Au mai jucat: Covaci, Temian, Morar și Caia. Așadar, arădenii intră de pe primul loc în play-off, în seria de vest a Ligii Elitelor.

Liga Elitelor U17: Poli Timișoara – Academia UTA 4-0

În Liga Elitelor U17, alb-violeții au câștigat clar meciul cu UTA. 4-0 a pierdut echipa antrenată de Sorin Botiș și Marius Ciubăncan, care i-a trimis în teren pe Burtic – Curtuiuș, Joldea, Fukenhauzer, Olăroiu, Buză, Vâlcu, Blaga, Bercea, Bădău, Kyrycsenko. Au mai intrat pe parcurs: Nica, Egeto, Murgu, Neaga, Goia. În ciuda eșecul, arădenii vor juca și ei în play-off.

Liga Elitelor U16: Academia UTA – Poli Timișoara 1-2

Juniorii U16 au încheiat sezonul regular din Liga Elitelor U16 cu o înfrângere în fața Politehnicii Timișoara. Oaspeții au deschis scorul pe „Motorul”, în minutul 25 și la pauză au condus cu 1-0. Adrian Petruț și Vivi Erdei au încercat să-și motiveze și mai mult elevii la cabine, iar după pauză, aceștia au reușit egalarea prin Chiș. În minutul 66, timișorenii au trecut din nou în avantaj. Oaspeții au avut și un jucător eliminat în minutul 78, dar chiar și în superioritate numerică, roș-albii nu au reușit să mai schimbe soarta partidei. S-a terminat 2-1 pentru Poli, dar ambele echipe s-au calificat în play-off.

UTA a început cu Rusu R. – Ștef, Marinescu, Bejenaru, Ilie, Măgulean, Rusu M., Felea, Chiș, Șiclovan, Huc. Au mai jucat: Centye și Crainic.

Patru puncte în Liga Elitelor U15!

Echipele de U15 ale Academiei UTA au reușit o victorie și un egal în campionat. Cei născuți în 2008 au trecut cu 3-0 de FC Bihor, goluri Ancateu, Vereș și Iancu. Sandu Gaica, Radu Mărginean și Ioan Herman au început partida cu: Pop – Vereș, Ancateu, Ene, Dolga, Hodoșan, Corchiș, Păduraru, Țăroi, Leca, Iancu. Au mai jucat: Ronai, Cismaș, Bărbat, Glevan. Grupa celor născuți în 2009 a remizat, scor 0-0, cu LPS Banatul. Alex Nistor și Dinu Donca au ales un prim unsprezece format din: Rametea – Pârvu, Sherzad, Sabău, Gherman, Burta, Antochi, Orodan, Ile, Cioară, Brad.

Fetele pierd în Liga a 3-a cu U. Craiova

Echipa de senioare a pierdut acasă meciul cu Universitatea Craiova din Liga 3 Feminin și a ajuns la trei eșecuri în patru etape. Oltencele s-au impus la Arad cu 3-0. Echipa de start a UTA-ei: Calalb –  Cladovan, Pocioian, Dreucean, Covaciu, Bodnar, Roz, Mihăieș, Prunar, Jarnea, Picu. Au mai jucat: Nuhaiu, Barz, Dașcău, Danciu, Apostoaie.

FOTO: Costel Șerban

Un comentariu

  1. Gaica cu Ungur sunt sigur ca aveau rezultate mai bune la echipa mare sunt doi oameni abitiosi si cu suflet mare .Trebuie si ei sa faca pasul la o echipa de seniori de ce nu la UTA ARAD,eu ii cunosc de cand jucau pt UTA ani 88 ,bravo baieti ati terminat seria de vest pe primul loc cu 0 infrangeri si cu o medie de aproape 3,3 goluri pe meci.FELICITARI SI MULT SUCCES PE MAI DEPARTE HAIDE UTA ARAD (TINERETUL VIITORUL DE MAINE A UT-ei) HAIDE UTA ARAD.Poenarule si cu dl duna ar trebui sa luati lecti de la GAICA SI UNGUR.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button