UTA Arad

Apărarea UTA-ei în „pioneze” pentru meciul cu Petrolul, Cascini – din nou pe teren doar în decembrie?





Dincolo de schimbarea iminentă de antrenor, meciul cu FC Argeș lasă urme adânci și în efectivul UTA-ei pentru următorul meci de campionat. Cele mai mari probleme în vederea deplasării de la Ploiești apar în defensivă, acolo unde lipsesc patru dintre jucătorii cu pretenții de titulari.

Despre problema la claviculă a lui Marko Vukcevic se știe demult, muntenegreanul urmând să revină pe gazon după pauza Superligii prilejuită de Cupa Mondială din Qatar. Dobrescu va trebui să joace din nou în dreapta sau, poate, Abeid va rămâne acolo, iar fostul fundaș al lui U. Cluj, va trece pe poziția sa naturală. În schimb, în centrul defensivei vor apărea Chindriș și Hoxhallari, singurii fundași centrali apți după ce Erico a fost eliminat, iar Benga a primit cel de-al patrulea cartonaș galben stagional și va fi și el suspendat. La fel ca și Șteau, juniorul folosit în premieră fundaș stânga în repriza secundă a confruntării cu argeșenii, care a luat și el  „roșu”.

Mai sus, UTA are o problemă majoră cu Bautista Cascini. Cel mai constant mijlocaș al sezonului în „alb-roșu” acuză o problemă în zona mușchilor inghinali și nu-și mai poate reveni până pe 13 noiembrie, când este programnat meciul cu FC Voluntari, cel după care Superliga intră în vacanță forțată până pe 3 decembrie.

În schimb, Isac și Ademi ar trebui să fi reintegrați în lot cum și noul antrenor, cel mai probabil, Costel Gâlcă îl va reevalua pe Desley Ubbink. Petrolul – UTA, din cadrul etapei a 17-a a Superligii se joacă sâmbătă, de la ora 18, pe arena „Ilie Oană”. Delegația arădeană va reveni imediat la Arad, dar se va întoarce marți la Buzău, acolo unde, miercuri, joacă cu Gloria în Grupa B a Cupei României.

 

9 comentarii

  1. Decimati ce mai, în condițiile actuale e bun și un punct la Petrolul.
    Mai există varianta Maxim pt fundaș dreapta, de asemenea pt fundaș central poate fi reprofilat Anton la nevoie.
    Mijlocaș central i se pot da minute lui Cibi în locul lui Cascini dacă Isac nici el încă nu duce 90 de minute.
    Iar în atac mai e și Godwin pt meciul de la Buzău.
    Sunt jucători polivalenti sperăm noul antrenor oricare ar fi să scoată mai mult din potențialul lor la iveală.

    0
    0
    1. Ai dreptate…..ar trebui incercat Godwin…… cu Keseru ,Postolachi,Ademi marcam din an in pasti…..cu ei am ajuns pe loc retrogradabil……e vremea sa incercam ceva nou……astia care au ajucat ne-au convins…..din iarna ar trebui sa plece toti 3…….

      0
      0
  2. Decimati sau nedecimati bine ca am scapat de poenaru si plapuma lui,nu pot intelege conducerea clubului sa inteleaga ca acest cuplu de antrenori nu corespondea profilului UTA ca doar noi care mai ne dam cu parerea am tras semnale de alarma de aproape doua luni.Acest lucru ma face sa inteleg ca conducerea clubului este la fel de incopetenta ca si staful lui Poenaru si ar trebui sa faca si ei pasul inapoi.Sper sa ne revenim cat mai repede si sa suflam usurati si pe viitor sa facem achiziti pe masura si sa nu slabim echipa de la an la an, mie mie rusine ca am ajuns unde am ajuns si cand te uiti la echipele nou promovate te ia cu ameteala ca trebuie sa stai mult cu gatul in SUS.HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  3. Norocoși, unii, trag linii ca sunt pe 7, 8″ alții cu loc 5 în loc de2 și tot asa. Pe noi linia ne calcă pe suflet. Crucificati de neica nimeni ! Semnale au fost mereu. Când ajungi să-ți facă peluza echipa, ai zile numărate ca antrenor, dar și situația se apropie de nerezolvate. Micii,, trădători „, jucătorii își vad cu obstinație de niște antrenamente fără sare și piper. Tensiunea jocului nu poate avea echivalent în relaxarea în antrenament după o briosa și cafea cu frișcă. Va găsi UTA jucători pentru Petrolul. Acum circula cu valoare de vorba de duh, zicerea.,, Întreabă-mă cine sunt, nu cine am fost „.!!!

    0
    0
  4. În anul promovării am bătut 3-0 la Ploiesti, cu antrenor bun. Am mai bătut si 6-0 in deplasare și nu aveam emotii că nu va ieși ceva. Acum suntem la limita speranței, poate o ieși ceva. Bine ar fi să bată și să se scuture de mediocritatea asta nesuferită. Să vedem ce ne oferă Meszar azi. Bine ar fi să ne ofere si antrenor si investirori că ne-am cam săturat de umilințe.

    0
    0
    1. Nu știu la ce l-au adus pe Balint la cati experți avem aici pe net! Mai lipsea Dumitrescu cu angajații din staffuri și totul ar fi perfect atunci.

      0
      0
  5. Probabil Gilca va merge la Steaua daca si asa Dica si-a dat demisia. Si il va ierta pe Becali cu acest prilej

    0
    0
  6. Succes Laszlo Balint !
    Succes UTA ! Să scăpăm de retrogradare este esențial, apoi să sperăm la mai mult. Investitorii sunt bineveniți oriunde, dar nimeni nu dă banii fără să aibe și avantaje și certitudinea că banii nu se duc într-un sac fără fund.
    Haide UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button